Superman Action Comics 3 - Günlerin Sonu

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
0000000696002-1.jpg


"Superman'i modern dünya için yeniden tanımlamakla kalmayan, aynı zamanda çizgi roman dünyasında en uzun zamandır yayımlanan seriyi yeniden başlatan büyük hikâyenin sonu."
-NEWSARAMA-

"Grant Morrison'ın bu çizgi roman için yazdığı hikâyeler kesinlikle şimdiye kadarki en iyi Superman hikâyeleri arasında sayılacak."
-COMIC BOOK RESOURCES-

5. boyuttan gelen kıyamet!
Silahları dünyaları yok edecek güçteydi. Müttefikleri, Superman'in şimdiye dek karşılaştığı en azılı düşmanlardı. Varlığı bile ölümlü bir zihni paramparça edecek bir gök gürültüsü gibiydi. Superman'in hayatının herhangi bir anında saldırabilir, uzay ve zamanı çökerterek sonsuz bir kıyamet gününe dönüştürebilirdi. Onun adı VYNDKTVX idi, daha yüksek bir gerçeklikten gelen kara büyücü, çokboyutlu bir zulüm diyarının lordu.

Çelik Adam daha önce böyle bir düşmanla savaşmamıştı. Şimdi ise onun aldığı değişik formlarla hiç durmadan tekrar tekrar mücadele etmek zorundaydı. Sahip olduğu bütün güce, bütün kabiliyetlerine ve bütün arkadaşlarının yardımına ihtiyacı olacaktı... Ve bazı düşmanlarına da. Yine de, Vyndktvx'e karşı zafer kazanmayı hayal etmek bile imkânsızdı. Ama Superman Ama şartlar imkânsız olduğunda Superman için tek bir cevap vardı: İmkânsızı başar...

SUPERMAN - ACTION COMICS: GÜNLERİN SONU, New 52 başladığından beri yazar GRANT MORRISON'ın hazırlandığı iyilik ve kötülük arasındaki olağanüstü hesaplaşmaya sahne oluyor. RAGS MORALES, BRAD WALKER ve TRAVEL FOREMAN'ın çizimleriyle şimdiden efsaneleşmiş Çelik Adam hikâyesinin finali!
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 220
Baskı Yılı: 2016
Fiyat: 30 TL
 
Üst