Uzay Yolu 4 - Eve Yolculuk (1986)

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
12,048
318,497


Serinin bir önceki filminde uzay gemisi Atılgan'ı kaçıran Kaptan Kirk ve mürettebatı, dünyada yargılanmak üzeredir. Ancak bu sırada uzaydan dünyaya gelen bir varlık dünyayı yok etme planları kurmaktadır. Nedeni ise soyunun yıllar önce tükenmiş olmasıdır. Maceranın kokusunu alan Kirk ve ekibi 1986 yılının Amerikası'na zaman yolculuğu yaparlar. Bu yolculuk sırasında zamanlararası yolculuğa has bir kültür şoku yaşayan ekip, bir yandan kimliklerini gizlemekte diğer yandan ise soyu tükenen bu hayvandan bulabilme derdindedir. Uzay Yolu isimli kült serinin dördüncü yapıtı olan film, serinin en başarılı uyarlamalarından biri.






Çizgi diyarı için özel upload etdim

izle-indir

KEYİFLİ SEYİRLER​
 

gobalak

Kıdemli Üye
6 Tem 2011
183
271
İstanbul
Hatırladığım kadarı ile uzaydan gelen varlıkların amacı dünyayı yok etmek değildi, sadece belirli bir tür ile iletişim kurmaya çalışıyorlardı. Sorun iletişim kurmak için kullanılan yöntemin dünyadaki uygarlığa sorun oluşturması idi.

En komiği de macintosh bilgisayar üzedirde hypercard diye bilinen program üzerinde 3-4 tuşa basarak istediklerin malzemenin molekül yapısını oluşturmaları idi. Normalde o programda fare ile çizim yapılabilmekte...

Nesye ışınla beni skati...
 
Üst