Mohawk (1956) Türkçe

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
12,048
318,445


Massacuset Halk Komitesi tarafından bölgenin resimlerini yapmak için görevlendirilen Ressam Jonathan Adams (Scott Brady) Oldham Kalesi’nde kalmaktadır. Günlerini kalenin dışında resim yaparak geçirmektedir. Resmini çizdiği demirci Clem Jones’un (Rhys Williams) kızı Greta Joners (Allison Hayes) Jonathan Adams’a aşıktır. Bu sırada Boston’dan Cynthia Stanhope (Lori Nelson) halası Agatha (Barbara Jo Allen) ile kaleye gelir. Cynthia Stanhope, Jonathan Adams’ın nişanlısıdır. Cynthia Stanhope ile Greta Jones arasında kıskançlık başlar. Jonathan Adams ise ikisine de mesafeli durmaktadır.

Tuskaroro yerlileri, topraklarından kovulmuş ve Mohawk kabilesiyle yaşamaktadırlar. Oldham Kalesi’nin komutanı Yüzbaşı Langley (John Hudson) barışı korumak için elinden geleni yapmaktadır. Ancak subay Butler (John Hoyt) barışı bozmaya çalışmaktadır.

Kızılderililer, bir gece kaledeki silahları almaya çalışır. Kaleye rahat girip çıkan kızılderili Mohawk’ların şefi Kowanen’in (Ted de Corsia) kızı Onida (Rita Gam) kaçamaz. Jonathan Adams, Onida’yı odasında saklar, sabah olunca da kabilesine götürür. İkisi arasında yakınlaşma başlar. Jonathan Adams, kızılderililerin resimlerini yapar. Amacı, beyazlarla kızılderililer arasında dostluk köprüleri sağlamaktır. Ancak Buttler, Kızılderili şefin oğlu Keoga’yı (Tommy Cook) öldürünce barış bozulur ve savaş başlar.







Çizgi diyarı için özel upload etdim

izle-indir

KEYİFLİ SEYİRLER​
 
Üst