And God Said to Cain (Ve Tanrı Kabil'e Dedi Ki) (1970) (Gitarisyen Çevirisi ile)

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
455
3,768
Hiçbir Şey Ülkesi
VE TANRI KABİL'E DEDİ Kİ
(E Dio Disse A Caino)
(1970)

3v0GOO.jpg


(Western Filmi)
__________

Çeviri:

bk9E8m.gif

__________

FİLMİN KONUSU:

Gary Hamilton müebbet hapse mahkûm olmuş bir kişiyken, hapishanede 10 yıl geçirdikten sonra affedilerek serbest bırakılır. Bir zamanlar yaşadığı kasabaya geri dönerken aklında sadece yıllardır düşündüğü intikamını almak vardır. Hamilton büyük bir intikam peşindeyken çok şiddetli bir kasırga da kasabaya yaklaşmaktadır.

FİLMİN KÜNYESİ:

TÜRÜ: Western, Gizem, Korku
ÜLKESİ: İtalya, Batı Almanya
DİLİ: İtalyanca
YÖNETMEN: Antonio Margheriti
SENARYO: Giovanni Addessi, Antonio Margheriti
OYUNCULAR: Klaus Kinski, Peter Carsten, Marcella Michelangeli

FİLMLE İLGİLİ BİLGİ / YORUM / GÖRÜŞLERİM:

Tipik bir İtalyan western filmi olan "E Dio disse a Caino", ortalama bir kovboy filmi portresi çiziyor. Konunun basit ve özensiz işlenişi, yer yer sırıtan çekim ve mantık hataları maalesef filmin olumsuz puanları olarak göze batsa da; mekân tasarımları, Klaus Kinski'nin oyunculuğu ve 1970'li yılların western anlayışını olabildiğince iyi yansıtması bakımından (en azından boş bir zamanınızda) izlenmeye değer ve türün meraklıları tarafından sevilebilecek bir film olma özelliği de taşıyor.
__________

2013 yılında Türkçe çevirisini benim yaptığım bu filmi, isteyenlerin dosya indirme zahmetine katlanmadan doğrudan izleyebilmesi için kendi hesabımdan Youtube'a yükledim. Filmi alt yazılı olarak aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

İyi seyirler...

ZMB4Pz.gif
ZMB4Pz.gif
ZMB4Pz.gif



__________
 
Son düzenleme:
Üst