Tarzan ve Amazonlar (1945) Türkçe Altyazı

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
457
3,783
Hiçbir Şey Ülkesi
Ellerinize sağlık Sayın murtaza5...

"Tarzan and the Amazons / Tarzan ve Amazonlar (1945)", 2011 yılında Türkçe çevirisini benim yaptığım bir filmdi. Burada sizin yüklediğinizi görünce çok sevindim. Ancak verdiğiniz linkten filmi indirdiğim zaman içinde alt yazı dosyası çıkmayınca ve videoya da gömülü olmayınca (her ne kadar önce çevirimi güncelleyerek filmin içine gömmeyi ve Youtube'a yüklemeyi düşündüysem ve bunu yaptıysam da, film "Telif haklarıyla korunan içeriğe sahip" olduğundan "Dünya genelinde engellendiği" için) filmi izlemek isteyenlerin Türkçe alt yazısına kolayca ulaşmaları bakımından güncellediğim çeviriyi ve alt yazı dosyasını sizin açtığınız konu başlığı altında paylaşmak istedim.

Bu itibarla; isteyenler "Tarzan and the Amazons / Tarzan ve Amazonlar (1945)" filminin alt yazı dosyasını aşağıda verdiğim linkten indirebilir ve filmi güncellediğim alt yazısıyla birlikte izleyebilirler:



NOT: İndirdiğiniz filmi benim verdiğim alt yazıyla izleyebilmek için; film ve alt yazı dosyasını aynı klasöre koyup, alt yazı dosyasıyla filmin ismini tamamen aynı yapmanız yeterlidir. Bu şekilde filmi hangi video oynatıcıda açarsanız açın, sorunsuz bir şekilde alt yazısıyla birlikte izleyebilirsiniz.

Bir sinemasever olarak "Sinema Bölümü"ne yaptığınız katkılar için çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
 
Üst