Captan Amerika : Civil War (Yorum)

Malatyalı

Aktif Üye
15 Şub 2016
287
576
speedforce
Beklenen film 6 mayısta vizyona girdi. Hafta sonu filme gitme imkanım oldu. Bayadır bekliyordum büyük bir heyecanla. Fakat benim için tam bir hüsran oldu diyebilirim. BvS filminden daha iyi bir görsel ve savaş sahneleri beklerdim. Ama şöyle karşılaştırınca her ne kadar da Marvelci olsam da BvS ezer geçer üstelik daha az kahramanla olmasına rağmen. Tek avantajı konusu sürekleyici idi. Film hakkında belki izlemeyenler olur diye spoiler vermiyorum. Meşhur Marvel film sonu videolarından iki tane vardı ama ikisi de beklediğim görüntüler değildi. İlk defa bir Marvel filminde ilk yarı biterken filmden çıkmak istedim. Avengers serisinde böyle değildi. Bir de üstüne 3D dayatması eklenince iyice çekilmez oldu film. Dövüş sahneleri hep kopuk kopuk. Kim kiminle kavga ediyor belli değil. Herneyse beklediğime değmedi film. Ya da benim beklentim çok yüksekti. Film ile ilgili son söyleyeceğim bana göre İron Man sonuna kadar haklıydı. Captan yanlış yaptı adam değilmiş. :mad:
 

Emre Yapar

Yeni Üye
8 May 2016
1
3
İstanbul
baron-zemo-112595-127986-1748x984.jpg


Filmde sempati duyduğum kötü adamlardan biri olan Baron Zemo varmış ve fark edemedim sebebi Marvel sineamtik evrende Baron Zemoya Mor maskesini taktırmamış gözün kör olmasın Marvel bende diyorum ya kimdi bu Helmut Zemo
 

Malatyalı

Aktif Üye
15 Şub 2016
287
576
speedforce
Aynen Zemo'yu fena harcamışlar şunu anlamıyorum neden çizgi roman ile paralel gitmez ki şu sinematik evren ? 300, sin city, watchmen bunlar efsane filmlerdi.
 
Üst