Girl (UK Comics) (Eng)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
141,642
girlv602019570515.jpg
girlv602019570515.gif


Girl v6 #40.rar 4.3 MB

Girl v6 020 (1957-05-15).cbz 18.9 MB

Girl v8 #28.rar 3.5 MB


Bulursam konuyla alakalı dergi ilave edeceğim.
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
98
165
denizci
Bu ne sevgili dostum :Z hemen secere isterim işte :mad: ben içerdeyken neler yaptın neler kaçırdım :7: seni boş bırakmaya gelmez :d çok sağol :)
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,947

Ben buna inanıyorum, bir gün dünya bizden bahsedecek diye...

Aslında çoktan tanımış olmalılar, ama devamı için sürekli çaba sarf etmek gerek. Mesela konu etiketlerine (Tag) biraz daha hassasiyet göstermek yarar sağlar. Malum, Google gibi arama motorları bu etiketleri süzerek forumları adresliyor. Doğru etiket kullanımı da arama motorlarının gösterim sırasında yukarılarda yer almak demek. Yani forumda bunca materyal varken, mesela "çizgi roman" arama sözcüğü ile Google'a başvuran kişinin halen ilk sıralarda bu forumu görmemesi bile hayret verici.. :)
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
98
165
denizci
Bu Tag konusu gerçekten aşırı önemli, ben konuyu açtıktan sonra; boş zaman bulduğumda kendi konularımda Tag düzenlemesi yapmak istiyorum ki yapamıyorum, izin vermiyor sistem, yani ilk başta Tag vermek şart, ilk başta da unutuyorum, zaman bulamıyorum vb..., sonradan da Tag verilebilse; yani düzenlenebilse müthiş olur, hem İngilizcelerini de yazarız, ayrıca 5 Tag olabiliyor, bu 20 tane bile olsa; bence hiç de yanlış olmaz, yazarın, çizerin adı, türü vb....; yazacak çok şey var bence. Bunlarla tek tek yöneticiler uğraşamaz, konuyu açanların yapması lazım, ama dediğim iki konun düzenlenebilmesi lazım sistemde, İngilizceleri yazmak şart, yazamayanları benim yazarım, sistemsel imkanım olsa ben zaman buldukça yazarım, zaten İngilizce bilen pekçok arkadaşımız da var, gerekirse ben tek bile yaparım, aslında bu konu fena halde önemli bir konu, bence facebook Like’ı kadar önemli.

Kısacası iki konu var:

Birinicsi; Tag sayısı artsa.

İkincisi; konu açıldıktan sonra da, Tag verilebilse ve/veya eklenebilse.


Not:
İki yabancı foruma üyeyim ve birinde artık ciddi ciddi aktif olmaya başladım, bir miktar daha pişip; iki forum arasında “Karşılıklı reklam alınsa” konusunu her iki forumla da konuşacağım, başka ülke; kardeş takımı, şehiri gibi... yani, iki taraf da kabul ederse; neden olmasın, uluslararası olma konusunu zaten ben hep takıyorum kafaya, bizim forum hiç de sıradan bir forum değil ve biz bu kapasitedeyiz, ayrıca iki forumda da birbirini tamamlayacak ciddi materyal var, ama işe biran evvel Tag ile başlarsak; hazırlıklı da olmuş olurduk olası gelecek projelere :)
 
Son düzenleme:

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,947
Başkası tarafından açılmış bir konuya da Tag eklenebiliyor ama iki adetle sınırlı. Tabi, herkesin her konuya tag ekleyebilmesi de çok istenen bir durum değil, yanlış veya özensiz yapılması halinde yaralı olmaktan çok tersine işler. O yüzden Ozan, senin de belirttiğin gibi konuyu ilk açan kişinin gerekli adımı atması lazım. 5 taglık sınır da bazen yetersiz kalıyor, özellikle dergi formatında olup da içinde fazlaca materyal barındıran konularda...
 
Son düzenleme:

md35

Kıdemli Üye
28 Haz 2013
202
708
Girl dergisi Tina benzeri bir yayın. Tina kadar sempatik bulduğumu belirtmeliyim. Mümkün olduğu takdirde diğer sayılarının da paylaşımına devam edlirse çok seviniriz. Zahmetleriniz için içten teşekkürler.

Çizgi diyarında bulunan kolleksiyon dünyadaki benzerlerinden daha zengin ve düzenli görünüyor. Duyurusu yapıldığı takdirde kısa zamanda avrupada ses getireceği düşüncesindeyim.

Yabancı ülke çizgi roman linklerinin sitemizde verilmesinin bir mahzuru var mıdır? Eğer yok ise yorum ekleyenlerin bu linkleri vermesinde fayda var. Buradan yapılacak alıntılarla zenginliği tartışılmaz çizgi diyarının renkliliğinin artışı daha da hızlanabilir. Selamlar.
 
Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,664
Kasımpaşa
Sevgili dostlarım ben bir bilgisayarcı, özellikle de internet uzmanı değilim. Bu konudaki bilgilerim kesinlikle kulaktan dolmadır. Ancak konuştuğum uzman dostlardan bazıları artık tagların pek işe yaramadığını google'n başka istatiksel yöntemler kullandığını söylediler.. Ama bu konuyu araştıracağım..
 
Üst