![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1324484
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu gandor08 tarafından (24.Aralık.2013 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
•Rep Puanı : 888025
•Rep Seviyesi :
![]()
Demin ki Dennis Cobb Agente Bonelli miydi üstadım, bunlarsa bizde yayınlanmıştır mutlaka Jeriko diye, şimdi Bonelli'lere başladın ve ben yıkılacağım, öyle bakacağım sadece, neden Bonelli'leri İngilizceye çevirmezler anlamıyorum, sanırım hiç uçmuyorlar ondan
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
![]()
Taramalar nefis. Umarım bir gün tüm maceraları bulup paylaşma fırsatı bulursun, sevgili gandor08. Jeriko keşke devam etseydi dediğim çizgi romanlardan birisidir.
Teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 187092
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben bu paylaşımı nasıl görmemişim hayret? Sağ olasın, Grand Master! Devamını bekliyoruz tüm aile.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Punk rock jesus | gurcansarı | Çizgi Roman Kahramanları, Dergiler, Türler ve İnceleme Kitapları | 1 | 18.Ağustos.2012 15:13 |
Maria Jesus Aguirre Eguino | ilhanx | Sanatsal Tablolar | 0 | 11.Ekim.2010 14:20 |
Jesus Helguera | ilhanx | Sanatsal Tablolar | 1 | 10.Eylül.2010 09:06 |
Jesus Helguera Ausencia Mexican Calendar Art | ilhanx | Sanatsal Tablolar | 2 | 04.Eylül.2010 10:45 |
Jésus BLASCO | bakunin | I-İ-J-K-L | 0 | 14.Mart.2009 01:58 |