Desert Star

Mehmet Emin

Aktif Üye
25 Kas 2012
314
1,361
77L68N.jpg


Desert Star v01:

PnVlEO.jpg


Desert Star v02:

g2GOLO.jpg


Desert Star v03:

Washington, 1870'te geçen bir western hikayesi sizleri bekliyor.​
 

Lobador

Çeviri & Balonlama
21 Tem 2015
1,263
9,896
Kapaklarından görüldüğü kadarıyla gayet kaliteli görünüyor.
Paylaşım için teşekkürler sayın Mehmet Emin
 

Mehmet Emin

Aktif Üye
25 Kas 2012
314
1,361
Kapaklarından görüldüğü kadarıyla gayet kaliteli görünüyor.
Paylaşım için teşekkürler sayın Mehmet Emin
Gavur yapıyor deyince bazı arkadaşlar bana kızıyor ama bu okuduğum en iyi Vahşi Batı hikayelerinden biriydi.(İngilizcem çok iyi değil ama resimlerden olaylar anlaşılıyor büyük oranda:Ğ) Ben yazayım desem nasıl olurdu hikaye dedim şöyle birşey çıktı:
Kızılderili şefi Oturan Boğa oğlu Oturan Öküz ile bir tepenin üstünden soluk yüzlülerin kasabasına bakıyorlardı, Şef oğluna dönüp kasabanın olduğu yeri göstererek eskiden buralar hep dutluktu dedi.(Bu söz günümüze kadar Atasözü olarak gelmiştir) Oğlu, Baba bu topraklar bizim değil mi dedelerimizden miras kalmadı mı bu solukyüzlerin burada ne iş var der, Şef merak etme oğlum yapılan uzun savaşlardan sonra Solukyüzlüler de bu toprakların bize ait olduğunu kabul ettiler ve bir anlaşma yaptık onlarla, oğlu ne anlaşması diye sorar. Şef 100 yıllığına 8 kunduz postuna kiraladım der. Oğlu nasıl yani diye sorar. Şef Solukyüzlüler ile sıkı pazarlık yaptım Onlar 5 kunduz postunda ısrar ettiler, neymiş ekonomik sıkıntı varmış, bir kunduz postu 4 dolar olmuş, neyse sonuçta dediğimi kabul ettiler, 2 taksit yaptık, ben 5 kunduz postunu aldım sen de 50 yıl sonra 3 kunduz postu daha alırsın Şeriften der. Sonraki yıllarda Şefin oğlu büyür savaşçı olur, Şerifin kızı Suzan'ı kaçırır, Suzan beni niye istemedin babamdan der, Oturan öküz bana ne iş yapıyorsun diyor savaşçıyım diyorum gülüyor şefin oğluyum diyorum sigortalı bir iş bul bana diyor sigorta da neyse artık? Ben de seni atalarımın töresine uyarak kaçırdım der, Şerif her ne kadar kanun adamı da olsa sonuçta bir babadır, gizlice Haydut Billy ve çetesiyle anlaşır kızını geri getirmeleri için, Billy ve arkadaşları Kızılderili köyüne baskın yaparlar sabaha karşı, baskının adı Şafak-124'tür, Bunlar haydut olduklarından daha önce de 123 kere sabah baskını yapmışlardır çünkü, neyse Suzan'da gönlünü bu Haydut Billy'e kaptırır, Şerif Billy'i yardımcısı olarak işe alır böylece sigortalı işi olan Billy Suzan ile evlenirler, şerif kasaba'nın hapisanesinin üstünü de bunlara verir otursunlar diye hem kira masrafları olmaz.

İşte bizim yazacağımız Vahşi Batı hikayesi bu tarz birşey olurdu, gerçek ve güzel bir hikaye istiyorsanız desert Star sizleri bekliyor.
 
Üst