X-Men Onslaught Saga

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,019
denize sıfır
bm61u2mgolr96gphb.jpg


244 sayfa | İngilizce | CBR | 634,18 MB 56 ep |

Onslaught, Marvel Çizgiromanları evrenindeki kurgusal karakterlerden biridir. Scott Lobdell ve Mark Waid tarafından oluşturuldu ve çizimleri Andy Kubert tarafından yapıldı. Karakter ilk defa X-Men (Vol. 2) # 53 (Haziran 1996) sayısında yer aldı. Onslaught Saga, öncelikle Onslaught olarak Marvel içindeki muazzam crossoverlardan biri olarak başladı ve Onslaught Saga : X-Men olarak sona erdi. Bu ayrıca, Marvel Evreninin "Heroes Reborn" olarak adlandırılan serisine geçişini sağladı. Bütün hikayesi, 1996 yazı boyunca yayınlanan tüm Marvel çizgi romanlarına etki etmiştir.

Onslaught temelde Prof. X ve Magneto`nun güçlerinin karışımının fazlasına sahip psişik bir varlıktır ve Magneto`nun aksine katışıksız olarak kötüdür (Onslaught isim anlamı - şiddetli ve durdurulamaz bir saldırı) Karakterin ismi ilk olarak Uncanny X-Men #322 sayısında, Marvel evreninin en ağır toplarından Juggernaut`u kıtanın bir ucundan diğer ucuna fırlattığında kendine gelen Juggernaut`un ağzından duyulmuştur. Hem psişik hem de fiziksel güç olarak, Marvel Evreninden gelip geçen ve Dünya kökenli olan (kozmik varlıklar ve uzaylıları hariç tutarsak) en büyük güçlerin başında gelir.



Download (full indir):








Download () Fileserve:








Download (shareflare):








Download (yükleme):








Download (filesonic):






 
Son düzenleme:

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
971
İzmir
Önemli bir seridir teşekkürler paylaşım için.

Onslaught kurgusal bir karakter, Marvel Comics evrenin bir çizgi roman Supervillain olduğunu. Karakter yazarlar tarafından oluşturuldu Scott Lobdell ve Mark Waid ve sanatçı Andy Kubert tarafından tasarlanmıştır. Karakter ilk tam X-Men (Vol. 2) # 53 (Haziran 1996) yer aldı. Onslaught ve "Onslaught Saga" muazzam içi şirket crossover kısa bir süre Onslaught önce başladı odak, "Onslaught Saga": X-Men, Onslaught sona erdi: Marvel Universe, ve doğrudan "Heroes Reborn girmesini sağladı" hikayesi. efsanesinin gerçek başlangıcı sabit belirlenmesi, habercisi ve preluding büyük bir kaynaklanmaktadır. Hikaye kendisi iki kategoriye ayrıldı; "Faz" (çizgi o doğrudan Onslaught karşı savaş ile bağlı), ve Onslaught etkilendi "Darbe" (karikatür değil, doğrudan doğruya kendisine karşı mücadele içine meşgul değil). Olay hemen hemen tüm Marvel çizgi roman yaz 1996 yılında yayınlanan nüfuz.
Nereden alıntı bu büyük beyaz, hiç birşey anlaşılmıyor burada yazandan... :)
 
Üst