Superman & Thundercats

canergokce

Yeni Üye
6 Tem 2011
13
19
file


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,089
36,765
İstanbul
Sevgili canergokce,

Paylaşma arzun için bir kez daha teşekkür ederim. Başlangıçta yaşanması muhtemele sorunları sen de yaşıyorsun. Bu sıkıntıları aşmak için bir iki hususa dikkat etmek yeterli olacak:

1) Konuyu doğru başlıkta açmak gerekli. Bu eser Wild Storm tarafından basılan bir eser olmasına rağmen sen bu kitabı Fransız - Belçika ekolünün ürünlernin toplandığı Frankofon başlığı altına almışsın. ABD menşeli olan comics türündeki eserleri doğru başlık altında açmak için eseri basan gruba, yayınevine dikkat etmek lazım. Bu örnekte Wild Storm olduğu için ben konuyu ilgili yere taşıdım.

2) Resim yüklemekle ilgili sıkıntıların olduğunu fark ediyorum. Bunun nasıl yapılacağına dair forumumuzda resimli bir anlatım var:

Resim Yükleme

Bu anlatımı izleyerek konu için bir resim yükleyebilir misin?

3) Bir konu açarken, aynı konunun daha önce paylaşılıp paylaşılmadığına göz atmak faydalı olacaktır. Özellikle yabancı dilde yapılan paylaşımlarda forumda bir konu varsa, aynı konuyu bir kez daha açmak çok gerekli değil gibi. Ancak senin bu örneğinde forumda açılan paralel konunun linki çalışmadığı için konuyu açman anlamlı.

Bunlar kolayca halledebileceğin hususlar. Birkaç paylaşımdan sonra sıkıntın kalmayacaktır. Katkı verdiğin için teşekkür ederim.

Not: Bu sayı sevgili grreenman ve The_DarknesS dostlarımız tarafından dilimize kazandırılmıştı. Aşağıda linkini verdiğim kitap için dostlarımıza bir kez daha teşekkür edelim.

Superman & Thundercats (Tek Sayı Albüm - Çeviri ve Balonlama)
 
Son düzenleme:
Üst