How To Understand Israel In 60 Days Or Less (2010)

Hones

Guest
11 Nis 2009
3,046
10,053
HOW TO UNDERSTAND ISRAEL IN 60 DAYS OR LESS is Sarah Glidden's charming and funny travel memoir of her trip through Tel Aviv, Jerusalem, the Golan Heights, Masada and other historic locales, brought to life with lush watercolors in all of their quirky and breathtaking detail.At the same time, ISRAEL is a sensitive, deeply thoughtful and personal examination of a highly charged issue, an account of a journey Sarah never expected to take.

Written by: Sarah Glidden.

Pencilled by: Sarah Glidden.

Inked by: Sarah Glidden.

Cover Color by: Sarah Glidden.

Lettered by: Clem Robins



34xnu39.jpg


35l9m5c.jpg


146td0.jpg







 
Moderatör tarafında düzenlendi:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,657
Kasımpaşa
İsrail'i 60 gün veya daha az sürede nasıl anlarız, tanırız gibi bir başlık, İngilizcemin yettiği kadar okumaya çalıştım..Ben beğendim..Sağol dustin..
 

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,229
4,833
Bu yazım muhtemelen provakatif veya tarışma açmak amacıyla yazıldı sanılacak. Beni biraz tanıyanlar bana yakıştırmayacak ve suyunu çıkaran birileri olduğu için siteden kaldırılıcak. Ama fikrimi yazmazsam içime dert olur. Açıkcası anlamak istemiyorum, çocukken TRT'de yayınlanan bakın bize 2.Dünya Savaşı'nda ne yaptılar filmlerini izlemekten bir ara insanliğımı sorgulamıştım o çocuk yaşımda. Sonra ergenliğimde ateşil silahlara sapanla taş atan çocukları gördüm, mazlumun eline fırsat geçtiği zaman nasıl zalime dönüştüğünü gördüm. Gün be gün o bölgede yaşananları izledim, Mete Çubukçu'yu okudum. Yanlış anlamayın bugün ellerine fırsat geçse aynı zalimliği bu sefer de Filistinliler yapar. Ama vadedilmiş topraklar için o kan benim ülkemde de dökülüyor. Benim Tanrım bir insanı diğerine karşı ancak iyiliklerine göre daha üstün tutar, benim Tanrım ırkçı değildir, benim Tanrım savaş değil sevgi ister. Her türlü ırkçılığa karşıyım, hele ucu benim vatanıma uzanan bir ırkçılık hiç bana göre değil. Site de bu dine mensup arkadaşlar varsa ve incittiysem özür dilerim ama bu benim düşüncem.
 

alpkayar

Yeni Üye
12 Kas 2019
2
2
doğal olarak link ölmüş, online bütün kaynaklara baktım bulamadım, elinde olan varsa tekrar paylaşırsa sevinirim.
 
Üst