![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Değerli dostlar, insan bazı şeyleri yapmayınca bilmiyor. Topu topu "32" sayfa kitap taradım, tarayıcının sıcağından mı yoksa odanın darlığından mı bilmiyorum 1 saat içinde ter içinde kaldım, sürekli tarayıp paylaşım yapan arkadaşların çektiklerini bu yazıyı balkonda hafif esen rüzfar altında yazarken daha iyi anlıyorum. Yüzlerle belki de binlerle ifade edilen sayıda tarama yapmak için müthiş bir kişisel motivasyon lağzım, çünkü bu işin başka bir motivasyonu yok. Kendilerine (arada bir isim unutup mahcup olmayayım diye isim vermiyorum ama bilen biliyor zaten kim olduklarını) hepinizin huzurunda bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum.
Sevgi & Saygı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Konu Gulyabani tarafından (01.Mayıs.2012 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 11.Nisan.2010
•Rep Puanı : 50488
•Rep Seviyesi :
![]()
Elinize Emeğinize Sağlık,
Çok Teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1330861
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu tarama işi sahne tozu yutmak diye bir kavram vardır ya ona benzer
insan bir kez tutulmaya görsün bağımlılar gibi nöbetler geçirmeye başlar İşin şakası bu.. kendi adıma en az aldığım kadar verebilmek amacı ile taramaya başladım.. Sonra devamı geldi.. Sanırım ikinci tarama ancak ilki ile arasında dağlar kadar olumlu yönde fark var.. Emeğin için sonsuz teşekkürler.. Kışın daha az terlemeli taramalar dileklerimle.. Sevgilerimle.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
Tarama tozu yutanlara gönülden teşekkür ederim.Bu işin zorluğunu anlamamak mümkün değil sabır isteyen bir iş.Ama geleceğe değerli bir imza attığınızdan şüpheniz olmasın.
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 24.Ekim.2010
•Rep Puanı : 5216
•Rep Seviyesi :
![]()
bizden de size saygılar selamlar.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 116696
•Rep Seviyesi :
![]() Değerli dostlar, insan bazı şeyleri yapmayınca bilmiyor. Topu topu "32" sayfa kitap taradım, tarayıcının sıcağından mı yoksa odanın darlığından mı bilmiyorum 1 saat içinde ter içinde kaldım, sürekli tarayıp paylaşım yapan arkadaşların çektiklerini bu yazıyı balkonda hafif esen rüzfar altında yazarken daha iyi anlıyorum. Yüzlerle belki de binlerle ifade edilen sayıda tarama yapmak için müthiş bir kişisel motivasyon lağzım, çünkü bu işin başka bir motivasyonu yok. Kendilerine (arada bir isim unutup mahcup olmayayım diye isim vermiyorum ama bilen biliyor zaten kim olduklarını) hepinizin huzurunda bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum. Sevgi & Saygı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() çok güzel bir yazı olmuş dostum.. kendimi buldum yazında (Tarayan olarak diil hep alıp giden olarak ![]() Konu kinowa tarafından (15.Eylül.2011 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2697659
•Rep Seviyesi :
![]()
OSYM sorusu, Sevgili gulyabani ' nin teri taramadan mı, cübbelinin elindeki meşalenin sıcağından mı, yoksa gözleri faltaşı gibi açılmış tazenin sıcaklığından mı? Eeee dostlar, gulyabani ameliyat yaparken terini silen hemşirehanımlar var, tarama yaparken de bir asistan lazım bence
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ekim.2009
•Rep Puanı : 110261
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili gulyabani abim ,
Ellerinize kollarınıza sağlık. Göz nuru akıttığınız her bir sayfayı büyük keyifle okuyacağım . Emekleriniz için çok teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 23.Aralık.2009
•Rep Puanı : 40541
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerine sağlık.Zevkle okuyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 15.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
çalışmalarınızda bol serinlik ve sabır diliyorum..teşekkürler..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vampirella Yetişkinler İçin Heyecan Dergisi Sayı 07 | Gulyabani | Vampirella | 14 | 13.Ağustos.2012 15:36 |
Vampirella Yetişkinler İçin Heyecan Dergisi Sayı 02 | Subzero | Vampirella | 1 | 17.Temmuz.2011 00:54 |
Vampirella Yetişkinler İçin Heyecan Dergisi Sayı 17 | Subzero | Vampirella | 2 | 17.Temmuz.2011 00:19 |