![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 25.Eylül.2013
•Rep Puanı : 1842534
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Adminlerimiz sevgili savok ve bakunin üstadların haklı istemi üzerine paylaşımlarımda artık linleri küçültmüyorum..... Elinize sağlık sevgili "Profesör" üstadım. Sizlerin sayesinde ÇD'nda hem içerik hem de biçim açısından zaten şimdiye kadar belli bir düzeyin altına hiç düşmemiş olan kalite gitgide artıyor, daha da iyisi galiba taramalara yavaş yavaş bir standart da gelecek gibi. Linkleri küçültmeme kararı çok iyi, çünkü bu dosyaları cep telefonu ve tabletlerinden okuyacak dostların yanı sıra büyük ekranlı monitörlerden, hatta geniş ekranlı TV'lerden okuyanların da olabileceğini hesaba katmak gerekir. Bir de kapasiteleri artan ve ucuzlayan depolama ortamları artık küçük dosyalara gereksinimi yok etti (20 yıl önce tarayıp da yer darlığı nedeniyle o tarihlerde küçültmüş olduğum dosyalar için hayıflanıyorum şimdi). "cngz1"in dediği gibi büyük boyut/yüksek çözünürlük ileriye yönelik bir yatırım. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Kitabın yüksek çözünürlüklü, ham ve renkli taranmışı elimde olsun, beyazlatırım da küçültürüm de, istersem kare kare okurum.. Benim bu isteğimi kırmayan Haluk abinin omuzlarına ve tarayıcısına çok yük yüklediğimin farkındayım ama 10 kitap yerine iyi taranmış 5 kitaba, fikrimi değiştirdim 6 veya 7 kitaba razıyım... Teşekkürler Haluk abi.. Şu valhardi'iyi bir keşfedeyim.. Bakalım bakalım!..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 11.Mart.2013
•Rep Puanı : 155045
•Rep Seviyesi :
![]()
Şimdi merak ettiğim bir durum çıktı. Şayet tarayan arkadaşlar aynı kitabı hem yüksek çözünürlükte hem de normal çözünürlükte iki kez taramak için uğraşıyorsa üzülürüm.
Bir kez taransın, yüksek çözünürlükte taransın tabii ki. Daha sonra arkadaşların dediği gibi bilgisayar marifetiyle küçültülür de, beyazlatılır da... ![]() Alternatif linkin bilgisayar marifetiyle küçültüldüğünü sanmıştım. Öyle değil mi yoksa??
![]() |
![]() |
#14 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler değerli ağabeyim.
Sen paylaştıkça ben Karaca yayınlarına hayran oluyorum. Adamlar ta o zamanlar harika iş çıkartmışlar. Yüksek çözünürlüklü iyi oluyor. Büyük ekrandan okuyanlardanım ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
gözlerimi ovuşturarak baktım Ne görüyorum müthiş bir versiyon
sinema gibi görsel şhow ya ne diyorum ben yaw tarama kimin kitap kimin Tabiki baş üstad profesörün tabiki müthiş paylaşımlar nadide eserler onun olur signatürümdeki uyarı da dikkate alınmış sevindim teşekkürler üstadım emeklerinize sağlık saygılar sevgiler selamlar |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben linklerin meyvalı olanını sevdim.
![]() Arşivim keyiften yerinde duramıyor, teşekkürler büyük şef. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Süper Üye |
![]()
çok teşekkürler...başka Jijè paylaşımları bekliyoruz...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator |
![]()
Jean-Michel Charlier ve Jijé gibi iki büyük ustadan sıradan bir eser çıkmayacağından nasıl eminsek,
Haluk abimiz'den de sıra dışı paylaşımlar olağan hale geldi. Söylenecek çok söz var yayınla ilgili, zaten Zamangezgini dostumuz konunun özelliğine güzel bir özet getirmiş. Ona da çok teşekkürler. Paylaşım için de çok teşekkürler... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 18.Mart.2011
•Rep Puanı : 316815
•Rep Seviyesi :
![]() Jean-Michel Charlier ve Jijé gibi iki büyük ustadan sıradan bir eser çıkmayacağından nasıl eminsek, Haluk abimiz'den de sıra dışı paylaşımlar olağan hale geldi. Söylenecek çok söz var yayınla ilgili, zaten Zamangezgini dostumuz konunun özelliğine güzel bir özet getirmiş. Ona da çok teşekkürler. Paylaşım için de çok teşekkürler... ![]() ![]() Teşekkür ederim sevgili dostum. Ben iki yıl önce bu serüveni paylaşmıştım. Ama Karaca en az iki kez farklı kapaklarla basmış. Doğru kapaklısı sevgili Profesör'ün paylaştığı bu nüshadır. Benim paylaştığım nüshanın kapağına contre le soleil noir'in kapağını basmışlar. Bu vesileyle yazmış olduğum yazıyı burada da paylaştım. Yalnız başlıktaki tarihi güncellemeyi unutmuşum. 72 olacak 70 değil... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 29.Haziran.2009
•Rep Puanı : 270249
•Rep Seviyesi :
![]()
Öncelikle bu mükemmel paylaşım için teşekkür ederim üstadım.Dosya boyutunu küçültme ile ilgili bir program tavsiye edeceğim,gerçi belki sizde biliyorsunuzdur .
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu sizin orijinal taramanız,boyutu 4,39 Mb ![]() Bu da programla boyutunu küçülttüğüm sayfa,boyutu 1,39 Mb. ![]() Edit:Resim upload sitesine boyutunu küçülttüğüm resmi jpeg olarak yükleyince soluk ve piksellenmiş gözüküyor.Fakat benim bilgisayarımda orijinalden farksız.Cbr olarak yüklediğimizde bozulmaya uğramayacak.Örnek olarak aynı sayfanın ilki orijinal,ikincisi boyutu küçültülmüş olarak cbr dosyasını veriyorum.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu lenard tarafından (26.Aralık.2014 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Red Kit Dalton Kardeşler - Karaca Yayınevi | profesör | Red Kit - Karaca Yayınevi | 15 | 17.Haziran.2015 17:27 |
Red Kit Demiryolu Haydutları - Karaca Yayınevi | profesör | Red Kit - Karaca Yayınevi | 11 | 12.Aralık.2014 09:27 |
Val Hardi - Kem Göz - Karaca Yayınevi | profesör | Valhardi / Tomson | 12 | 23.Kasım.2014 00:34 |
Valhardi- Karaca Yayınevi 08- Siyah Güneş | sarkomer | Valhardi / Tomson | 10 | 28.Mart.2014 15:23 |
ARKADAŞ Karaca Yayınevi Sıralı Listesi | savok | 1962 Arkadaş (Haftalık Çocuk Dergisi) - Karaca Yayınevi | 1 | 03.Ocak.2013 00:37 |