![]() |
Uzay Yolu Alfa Yayınları Haftalık Dergi Sayı 18 Atılganda İsyanUzay Yolu Alfa Yayınları |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Değerli dostlar;
Bu Uzay Yolu Alfa yayınlarından sayısı belirsiz olarak yayınlanmış. Bütün aramalarıma rağmen ne kapakta ne de sayfalarda sayı ile ilgili bir veriye ulaşamadım. Google araması da bir bilgi vermedi. Bu sayı forumda olan sayılardan değil orası kesin, bir gün sayıya ulaşırsak başlığı yeniden düzenleriz, bu konuda yardımcı olabileceklere de şimdiden teşekkürler. Bu arada tarayıcıyı değiştirdim, eskisi ile güzel güzel 200 dpi tarıyordum bu yeni tarayıcıya alışması biraz zaman alacak, hatalar için peşinen özür dilerim. Sevgi & saygı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
![]()
isyan faili meçhul olunca kayıtlarda yer almamış demekki..
isyancılarda galakside dondurulmuş olarak dolaşıyordur. ![]() eline sağlık abi.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın moderatörüm ilginç paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum.
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili hocam, her paylaşımda yaptığınız yorum ve açıklamalar da en az paylaşımlar kadar güzel.Eksik olmayınız ,çok teşekkürler.
Sağlıcakla.
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]()
Korsan olmasın bu
![]() Abi seni kandırıp çaktırmadan korsan Uzay yolu vermişler sakın? ![]() Mükemmeliyete açtığın ufukta tarayıcılar sana dayanamaz sanırım ![]() Teşekkürler ederim..
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
![]()
teşekkürler gülyabani böyle ilginç kitaplar bile bulabiliyorsun , müthişsin!
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 18.Mart.2011
•Rep Puanı : 366815
•Rep Seviyesi :
![]()
kıymetli dostum gulyabani;o sayı 18.sayıdır.bende cilt olarak 1,2,3,4,5 ve 6.ciltler var.6. Cilt son sayı olan 18. Sayıdır.bir ara
eksik olan sayıları tarayıp eklerim... [sıze="2"]değerli dostlar; bu uzay yolu alfa yayınlarından sayısı belirsiz olarak yayınlanmış. Bütün aramalarıma rağmen ne kapakta ne de sayfalarda sayı ile ilgili bir veriye ulaşamadım. Google araması da bir bilgi vermedi. Bu sayı forumda olan sayılardan değil orası kesin, bir gün sayıya ulaşırsak başlığı yeniden düzenleriz, bu konuda yardımcı olabileceklere de şimdiden teşekkürler. Bu arada tarayıcıyı değiştirdim, eskisi ile güzel güzel 200 dpi tarıyordum bu yeni tarayıcıya alışması biraz zaman alacak, hatalar için peşinen özür dilerim. Sevgi & saygı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Uzay Yolu Alfa Yayınları Haftalık Dergi Sayı 02 | tiltmahmut | Uzay Yolu Alfa Yayınları | 6 | 07.Aralık.2018 21:33 |
Uzay Yolu Alfa Yayınları Haftalık Dergi Sayı 01 | Gulyabani | Uzay Yolu Alfa Yayınları | 3 | 07.Mayıs.2018 23:59 |
Uzay Yolu Alfa Yayınları Haftalık Dergi Sayı 16 | Gulyabani | Uzay Yolu Alfa Yayınları | 5 | 03.Kasım.2012 15:25 |
Uzay Yolu Alfa Yayınları Haftalık Dergi Sayı 13 | Gulyabani | Uzay Yolu Alfa Yayınları | 5 | 19.Kasım.2011 17:57 |