Uzay Yolu Alfa Yayınları Haftalık Dergi Sayı 13

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,066
Sarıyer
Değerli arkadaşlarım,

bildiğiniz Kaptan Kirk'lü, Mr. Spok'lı, Dr. McCoy'lu Uzay yolunun çizgiromanı bu seri.

Forumumuzdaki listeye göre 12 sayı görünen bir seri Alfa'nın Uzay Yolu dizisi. Burada listeyi uzatacağız, çünkü liste bir az daha fazla eser içeriyor.

Bu seri aslında forumdaki ilginç kısa serilerden bir tanesi. Şu açıdan; şimdiye kadar 5 tanesi tiltmahmut arkadaşımız tarafından paylaşılmış ve herbiri ortalama 95 kere görüntülenmiş (ki biri benim görüntüleyenlerden) ve hepsine de sadece kartal arkadaşımız teşekkür etmiş.

Buradan tilmahmut ve kartal arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Sevgi & Saygı



uzayyolusay1301iwi.jpg
 

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,032
İstanbul-İzmir
Aslında özensiz baskısı yüzünden uzak dururum bu hayranı olduğum seriye..
Bir x-men bir süpermen filminede ilk günü gittiğim gibi uzay yolununda filmlerini izlemeye çalışırım. Hem eski o 40 yıllık seyyahları seyretmeye doymam hem bıkmam.
Ama sevgili Gülyabani taramışsa iyi yapmıştır bende kaçırmam derim..
 

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,294
4,475
Ben de Siyah beyaz televizyonda Uzay Yolu,Bonanza,Kaçak,Dallas gibi dizileri çok büyük bir zevkle izler ve bir sonraki bölümünü merakla beklerdim.Uzay Yolu'nun o sivri kulaklısını yani Mr.Spak'ı-doğru mu yazdım?-diğer Uzay Yolu kahramanlarından daha sempatik bulurdum,hey gidi günler hey...
Sevgili kardeşim inan eski yıllara taşıyor bu kitaplar beni,işte bu yüzden de eski,sararmış, sayfaları yıpranmış kitapları daha çok seviyor ve onları gördükçe heyecanlanıyorum.Sizlerden Allah (c.c)razı olsun,hiç kitapsız bırakmadınız bizleri.
Değerli kardeşim çok çok teşekkür ederim,emeklerinizin, fedakarlığınızın
karşılığını inşaallah her iki alemde de fazlası ile bulursunuz,sevgilerimle,hoşçakalın.
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,947
O yıllarda bu kadar seveni olan bir dizinin çizgiroman versiyonu neden bu kadar kısa ömürlü olmuş acaba? Aslında yok satması lazım gelirdi. Belki de telif nedeniyle başı derde girmiştir Recan'ın.
 

recocore

Süper Üye
26 Nis 2009
1,563
847
Sevgili Gulyabani bunca karşılıksız paylaşım yapan birini eleştirmeyi pek haddim olarak görmüyorum ama yapıcı bir eleştiri olarak kabul etmeni dileyerek sadece bir noktayı eleştireceğim: Kitabın tarama kalitesi kitabın eskiliği dikkate alınırsa aslında mükemmel. Sadece bir yeri hariç; bu yer de, konuda direkt de görülebilen kapak resminin sol üst kısmı. Maalesef kapağın bu kısmı net çıkmamış... Çıkardığın mükemmel işi gölgelememesi için kapağı tekrar tarayabilir misin?
Bunu yapmasan da teşekkürü bir borç biliyor ve teşekkürlerimi sunuyorum...
 

akyıldız

Süper Üye
15 Nis 2010
1,778
2,635
çok teşekkürler bilimkurgu favorimdir. tv.de oynarken iple çekerdik geceyi , teşekkürler
 
Son düzenleme:
Üst