Martı nickli üyemiz, bir hafta süreyle forumdan uzaklaştırılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
Martı nickli üyemiz, hiç tanımadığı diğer bir üyemize karşı senli benli üslupta ve emrivaki şekilde mesaj yazması, ayriyeten kendisine uyarıda bulununca buna kulak asmamasından ötürü bir hafta süreyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Sırf kendisine ceza vermemek için iyi niyetle "sen" diye yazdığı yerleri "siz" yaptığım için beni ortalığı germekle itham etmesi bardağı taşıran son damla olmuştur. Şayet döndüğünde ortalığı germeye devam ederse, kendisi kalıcı süreyle diyarımızdan uzaklaştırılacaktır.

Üyenin müdahalede bulunduğum için beni ortalığı germekle suçladığı mesaj (Yeşiller bana aittir)

UYARI.png
 
Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
Dün 1 hafta süreyle uzaklaştırma cezası alan 'Martı' nickli üyemiz az önce 'Yarasa' nickiyle tekrar sitemize giriş yaparak, gene site kurallarına uymayacak üslupta yazılar yazdığından süresiz olarak uzaklaştırma cezası almıştır. Bundan sonra değişik rumuzlarla siteye her giriş yaptığında kendisi engellenecektir. Bilgilerinize sunulur..

yasakl-ye.png
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
az manşet yapşının yazımda hiç bişey yokken artişlik taşlıyan sensin bide utanmanmadan kendini savunuyorsun o kadar takıntılısınki kendi mesajlarını dahi düzenliyorsun böyle manşetler yaparak sadece kendine avutursun ben sunu anladımki sen çok fazla takıntılı birisin seni foruma mesaj düzenleme admini yaptım rütben hayırlı olsun hadi bakalım çalış çalış dahı çok mesaj var düzenlenecek sen yerine siz yap bey yerine sonuna ? işareti ekle çok forum gördüm sudan sebepsiz takıntılı ilk seni gördüm nette ilk dedikleri bu olsa gerek
Bu yazınla zaten benim savunmamı yapmışsın. Evet, ben kendi mesajlarımı bile okuyanlara saygımdan ötürü, onlara en güzel şekilde sunabilmek için (imla, noktalama, düşük cümle vs) defalarca düzenliyorum. Bu durumdan rahatsız olman seni bağlar beni değil. Bu arada yaptığın onca yazım yanlışına ve bunları düzelttiğim için bana teşekkür etmen gerekirken beni suçlamanı da anlamakta güçlük çekiyorum.. Sonuçta bunlar için dünya kadar kıymetli vaktimi harcıyorum. Neyse.. Bu dünyada her insana yaranacağız diye bir şey yok. Yolunuz açık olsun.

NOT: Üyenin yazım kurallarını ne kadar hiçe saydığını görmeniz açısından, bu mesajını hiç düzenlemedim.
 
Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
hümanist de o kişi...
Haklısınız; "hümanist", "manşet", "yakalarar iş başında", "baltimora.", "süleymanşah", "fransızkafalıyım" da aynı kişi. Halbuki ben o olayda (filmlere şifre konmaması ile ilgili) kendisini haklı bulmuş sadece üslubunun doğru olmadığını söylemiştim. Neyse.. Dediğim gibi, bu dünyada herkese yaranamayız. Sağlık olsun. Bu arada konuyu daha fazla uzatmamak için kilitliyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst