Utanmaz Adam Sayı 08 Duran Yayınevi (1959) Amerika’da

12 Şub 2010
15,006
543,640
9u15aymhmyi63i66g.jpg




Saygılarımla​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,906
71,895
Utanmaz adamın maceralarını ilk kez GIRGIR'da görnüştüm,değerli dostum Haluk'un paylaşımları ile daha önceside olduğunu öğrendim.Ellerine yüreğine sağlık,teşekkürler ediyorum.
 

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,071
Utanmaz adamın dümenleri devam ediyor;
bu dümenlerle kazanıyor ve hakkını vererek de hayatını yaşıyor.
Teşekkürler Sayın Profesör;
saygılarımla...

bayrakzaf.gif
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,791
4,704

Sayın Profesör ;


Dedo11'in okuma notları ( "Kendime Notlar" çünkü tüm duygularımı serbestçe yazıyorum , ya ! ) :

"Haydan gelen huya gider" diye atasözünü doğrular yaşam tarzı ( parası olduğunda ) bizim Şeref'in ( Ada bak. ). Paraları bizim toplumda da böylesine har vurup harman savuranlar çok demek ki onların da para kazanma durumu "Utanmaz Adam"lar gibi. Oğuz Aral bu günler için mi çizdi diye ciddi ciddi düşünüyorum. Mezarını da bilmiyorum ki gidip sorayım. Bu durumumuzu izliyor ise soruma yanıtı vermek için mezardan kalkacak kadar vahim olduğunu da görüyordur.

Pelvis Tresley'in Amerika'yı salladığı döneme denk gelmiş Şeref (! )

Şerefin buluşu olan Elektro Laterna Cümbüş bana Sinir Zihni Procelerini anımsattı. Acaba İrfan Sayar'ı etkilemiş midir , Oğuz Aral Utanmaz Adam'ın bu macerasıyla , diye soru takıldı aklıma ( Şeref insanda akıl mı bırakır. ) ?


Düşünmeden edemedim. Şerefin bu müzik türü günümüz Türkiye'sinde icra edebilir miydi , diye ? Bence yasaklanırdı . Neden mi ? Sorunun yanıtı son sayfada , yani 18. pdf sayfasında ( Ben 18. sayfaya ne zaman geldim yav !!!!! ???? ). Bu sayfada Şeref'in yaptığı müzik için "Çıldırtıcı Melodiler Az Sonra Genç Kızları Striptize Başlattı" yazıyor. !!!!!!!!????? ( Bu kadar ünlem ve soru işreti Utanmaz Adama az bile , feda olsun )


Allah kahretsin ! Allah kahretsin ! Allah kahretsin ! Utanmaz Adam'ın 8. Sayısı bitmiş. Ne zaman bitti ?!!!!! Nasıl olur ? Bu bize yapılır mı ?



Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim.
 
Üst