![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 24.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 730634
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Utanmaz Adam Çizgi Roman Dergisi sayı 2000-02
![]() Birinci sayısını daha önce paylaştığımız "Utanmaz Adam Meksika'da" adlı macera bu sayıda sona eriyor. Şeref ve Korna Kamil ünlü Meksikalı haydut Zarta Parta ile mücadele ediyorlar ve bu haydudun kafasına ödül olarak konan bir milyon pesoyu alıp tüyüyorlar. Bu seri toplam 7 sayı yayınlanmış. İlginç olan bu serinin Türkiye'de pek bilinmemesi! Ben bu dergiyi Kıbrıs'ta gazete bayisinden almıştım. Çok mu az basıldı veya dağıtımı mı iyi yapılmadı bilemiyorum. Yanılmıyorsam dergi 15 günlük periyotlarla yayınlanmış, 4.sayıdan itibaren aylık olarak devam etmiş ve tarih de belirtilmiş. Maceranın devamı olan bu 2.sayıda bazı kareler atlanmış olmalı. Birinci sayıda 55 numaralı karede kıçına çivi çakılı inekten sonra 57.karede Şeref benekli donuyla çarmıha gerilmiş olarak görülüyor! Galiba 56.karedeki resimler atlanmış. Olsun bu "Utanmaz Adam" keyfimizi bozmasın. İyi okumalar. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 20.Şubat.2011
•Rep Puanı : 10010
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Utanmaz Adam Çizgi Roman Dergisi sayı 2000-02 ![]() Bu seri toplam 7 sayı yayınlanmış. İlginç olan bu serinin Türkiye'de pek bilinmemesi! Ben bu dergiyi Kıbrıs'ta gazete bayisinden almıştım. Çok mu az basıldı veya dağıtımı mı iyi yapılmadı bilemiyorum. Yanılmıyorsam dergi 15 günlük periyotlarla yayınlanmış, 4.sayıdan itibaren aylık olarak devam etmiş ve tarih de belirtilmiş. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] künyede yayıncı bilgileri (M. Emin Büyüktatlı, Estetik Y. ve Tic.) var ama içeriğindeki Utanmaz Adam çizgi romanında yazar-çizer imzası, adı görebildiğim kadarıyla / gözümden kaçmadıysa yok!?... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Utanmaz Adam 02 Futbolcu | pegasus | Utanmaz Adam - Duran Yayınevi | 4 | 01.Ekim.2013 01:34 |
Utanmaz Adam Çizgi Roman Dergisi sayı 2000-01.. | büyük beyaz | Utanmaz Adam - Duran Yayınevi | 6 | 15.Mart.2013 18:29 |
Utanmaz Adam 03 Amerika'da | pegasus | Diğerleri(Türkçe Çizgi Romanlar) | 5 | 29.Ağustos.2012 23:04 |
Mister No Aksoy Yayıncılık Sayı 13 - Çok Bilen Adam | Raven | Mister No Aksoy Yayıncılık | 3 | 02.Eylül.2010 03:00 |
Utanmaz Adam | bakunin | T-U-Ü-V | 0 | 04.Nisan.2009 02:08 |