TV'de 7 Gün - Sayı: 02 (7 Ocak 1980)

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,326

TV'de 7 Gün - Sayı:2 (7 Ocak 1980)


nidwgyc.jpg

(MediaFire)

Sevgili "ertuga" üstadımızın taramasıdır. Dostumuzun şuradaki ricası üzerine ona ait bir düzine kadar "TV'de 7 Gün" dergilerini de onun yerine sunmak istedim.


Birbirinden berbat giden özel hayat, iş hayat (iş demek gerekirse) vs. den dolayı taramış olduğum dergileri artık düzenleme fırsatım yok. hatta internete girecek zaman bile bulamıyorum yorgunluktan.

Şöyle ricam olacak, ki bunu isteyecek ve yerine getirecek kadar hatırım olsa gerek, bu dergileri başlıklarına taşımanız.

Taramış olduğum tüm dergiler burada.

Hakkınızı helal edin. Yanlışım olduysa affola. Güzel günler için teşekkürler.

 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,593
34,936
İstanbul
Bu işe de el attığınız için çok teşekkür ederim Sevgili Scanfan. "Birlikten kuvvet doğar." diye ne güzel demiş atalarımız, sanırım siz ve sizin gibi özverili site sakinlerimiz sayesinde imece usulüyle Sevgili ertuga Üstadımızın ricasını sanılandan daha kısa bir sürede yerine getireceğiz inşallah. Bu arada sizden ricam; başlığını açtığınız dergilerin bir başka üye tarafından kazayla tekrar açılmasını önlemek için, ertuga üstadımızın hazırladığı paylaşım listesinin sonuna '*Başlık açıldı' ibaresini koymanızdır. Böylece bu uyarıyı gören üyemiz mükerrer paylaşım yapmak durumuna düşmeyecektir.

Bu vesileyle sizlere ve de bu dergileri tarayıp, nete yükleyen Sevgili ertuga üstadıma tekrardan çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!!..
 
Son düzenleme:
Üst