TV'de 7 Gong - Sayı: 27 (1 Temmuz 1990)

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,802
28,216
XNsPfr.jpg

YzOiTx.jpg

Vee Hayat Ağacı'nın hayatımıza girdiği günlerden.

Amerika'da ilgi görmediği için bir son bile yapılmadan kaldırılan ama bizde en çok sevilen en çok hatırlanan pembe dizidir Hayat Ağacı. Dizinin oyuncularından biri olan Jason karakterindeki Anthony Addabbo geçtiğimiz yıllarda 56 yaşında ölmüş. İlk gördüğümde çok üzülmüştüm.

Garip olansa dizide de herkes öldüğünü zannederken aslında ölen kişi kendisinin arkadaşı çıkıyordu. Ayrıca aktörlükten ziyade mankenmiş bu da şaşırttı. Üstüne bir de bizde Facebook fan sayfası olduğunu gördüğümde daha da çok şaşırdım.


Diğer karakterlerden Adam rolündeki Kristoff St. John ise birkaç ay önce 52 yaşında öldü. Aktör olarak sanırım en şanslısı buydu. Hayat Ağacı'ndan hemen sonra bizdeki adı Yalan Rüzgarı olan diziye geçmiş ve o günden bu yıla kadar 18 yıl boyunca da devam etmiş. Özel hayat olarak ise aynı şansı yaşayamamış çünkü oğullarından biri intihar etmiş. Belki de genç yaşta (bence genç) ölmesinin bir sebebi de budur.

Her iki karakterin de filmografilerine baktığımda Hayat Ağacı'ndan neredeyse bahsedilmiyor. Oynadıkları en önemli diziler arasında Hayat Ağacı görünmüyor. Bizde ise Tv dizisi denildiğinde her zaman ilk akla gelen dizidir Hayat Ağacı. İşte hayat böyle ne yazık ki.
 
Üst