TV'de 7 Gong - Sayı: 37 (9 Eylül 1990)

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,802
28,217
Aşağıda yazmış olduklarımı okursanız memnun olurum.


YQ1QLZ.jpg

8aGav7.jpg


243 mb



121 mb olan küçültülmüş hali
Tabi benim gönlüm yukarıdaki 243 mb olanı indirmenizden yana.

Bütün yüzlerce dergiler bir yana, bu dergi bir yana. Bende çok özel bir yeri olan dergidir. Bu benim aldığım ilk dergidir. Tabi daha sonra birkaç resim kesip atmıştım. Yıllar geçtikten sonra tekrar aramaya başladım. İnternet yer imlerinde bütün online sitelerini ekledim. Her gün bir defa bakıyordum. İmkan bulduğumda sahafları dolaşıyordum ve daha birçok ayrıntı. Artık yıllarca arayıştan sonra ümidi kesmiştim. Sonra günün birinde Letgo'da gördüm ve hemen mesaj attım. Yine aylarca bekleme sonra yeniden şansımı denedim. Bu defa bir mesaj geldi. Gece 11.30 gibiydi. İstediğim sayıları yazdım ve evet cevabı aldım. Aman Allah'ım nasıl olur. Olmaması gerek. Bu dergiyi bulmak imkansız. Kesin bir bit yeniği vardır. WhatsApp aracılığı ile resimlerini istedim. Evet resimler doğruydu. Yine de elime geçinceye kadar inanamadım. Hep bir aksilik olacaktır diye düşündüm ama aksilik olmadı ve yıllar sonra dergi ve ekini yeniden buldum.

Buradaki çoğu kişi için bir şey ifade etmeyebilir ki normal karşılarım. Sonuçta geçmiş yıllara ait içerisinde yayın akışı olan ve sinema ile müzik, magazin haberleri olan bir dergi ama işte yukarıda saydığım sebepler ve yıllarca arayış dolayısıyla bende bir devri başlatan, hatta sonuçları buraya kadar uzanan, burada yaptığım yüzlerce taramaya sebep olan böylesi değerli bir sayı.


Kapakta yer alan ve bizde güzel anılar bırakan Hayat Ağacı dizisinin her iki aktörü de erken yaşlarda yaşamlarını kaybettiler.
 

misterno

Onursal Üye
7 Ara 2009
2,378
17,801
Vay kardeşim bilmem mi o bekleyişi ve sonrasında gelen kavuşma heyecanını. Paha biçilemez o anlar. Seni çok iyi anlıyorum. Ama o zaman bu dergiye sahip çıksaydın ve günümüze kadar gelseydi şimdi bu heyecanı yaşayamazdın değil mi? :) Böylesi anların hayatında çoğalması dileğiyle çok teşekkürler. İndirip senin sevincine ortak olalım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
255
701
Darısı benim 1977 Çarşaf ve Tercüman Çocuk dergilerini bulmama. Sizin adınıza çok sevindim. Letgo konusuna bir başlayayım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,891
İstanbul
Mesajı geç gördüm, kusura bakma dostum. Senin dergilerle kurduğun duygusal bağı çok iyi tahmin ediyor ve geç te olsa mutluluğuna ortak oluyorum. Ayrıca bu kıymetli paylaşımları istifademize sunduğun için çok teşekkür ediyorum..
 

Emelsabana

Yeni Üye
3 Ağu 2023
12
15
Sevgili ertuga elinde 15 Haziran 1987 sayı 24 varsa yüklermisiniz?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst