TV'de 7 Gong - Sayı: 17 (24 Nisan 1989)

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,802
28,229
LBoWmR.jpg
 

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,802
28,229
Daha önce yazmamıştım ama bugün ziyaretçi mesaj kısmında TheRealAlpino arkadaşımız yazmış. Derginin Cuma tv2 ile Cumartesi Tv1 sayfası eksik. Var da taramadım değil. Aldıktan aylar sonra tararken fark ettim.

Son günlerde 5 ya da 6 tane dergi paylaşımında bulunmamın sebeplerinden birisi geçenlerde hard disk yanması sonucu birkaç taramanın gitmesi. Benim düşüncem şimdilik tarayayım sonra düzeltirim idi. Lakin böyle bir durumla karşılaşınca taramayı bırakıp düzenleme, yükleme ve başlık açmaya geçtim. On gün kadar daha bu şekilde günde 5-6 tane dergi paylaşımında bulunacağım. Daha sonra kaynağım bitiyor.

Ben bugün 6 dergi paylaştım. Bunların her birisinin taraması 2 saatimi alıyor. Her birisini düzenlem 20 dakika alıyor. Posterleri panorama maker ile birleştirmek bazen 10 dakikamı alıyor. Ardından upload (hızım yavaş olduğumdan ) ortalama 50 dakika sürüyor. Ardından resim yükleme sitesine ilk sayfayı yüklüyor ve başlık açma kısmı geliyor. Yani her bir tarama benim için minimum çok rahat 3 saatimi alıyor. Yani bugünki 6 dergi, 18 saatlik bir çalışmanın ürünü. Eskiden bu yana tarama ile ilgili hiçbir zaman şikayetim olmadı. Ha tek bir şey var o da derginin çok yıpranması. Like almak gibi bir derdim de yok, keşke böyle bir imkan olsa da like kısmı olmasa (benim için) Ayrıca başlıkları da tek bir başlıktan açabilsem ve ana sayfada sürekli görünmesem. Sanki gövde gösterisi yapıyormuş gibi hissedilirim diye endişelenerek başlık açıyorum.

Eksik olan sayfalı kısımlı dergiyi bir yerlerden bulup eklemeye çalışırım. Bu tür eksiklerin söylenmesinden şikayetçi olmam tam tersine mutlu olurum ki eklemiş olduğum dergi dört dörtlük olsun.
 

casu

Yeni Üye
1 Ocak 2018
17
38
Elinize sağlık, her güzel şey zordur. Kolaylıklar diliyorum; çok çok teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst