![]() |
Milliyet Tv Sinema - 19 Nisan 1992 ve 19 Temmuz 1992 arası sayılarTV Sinema (Milliyet Eki) |
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Mart.2011
•Rep Puanı : 195427
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
milliyet tv'sinema
![]() Çalışma sadece benim değil aynı zamanda @misterno (kullanıcı adı tabi gerçek mister no değil yani) ve @yazıcıahmet arkadaşlarımızın da katkısı var. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu ertuga tarafından (05.Nisan.2020 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 05.Eylül.2017
•Rep Puanı : 17
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Milliyet Tv Sinema - 19 Nisan 1992 ve 19 Temmuz 1992 arası sayılar için teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 07.Aralık.2009
•Rep Puanı : 250743
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu güzel dönem dergileri için çok teşekkürler sevgili ertuga..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Nisan.2011
•Rep Puanı : 600355
•Rep Seviyesi :
![]()
Milliyet TV Sinema Sayı 8 (31 Mayıs 1992)' de tamamdır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Büyük bir sevinç narası geliyor. Eksik sayı kalmadı. yazıcıahmet ellerin dert görmesin. Artık Milliyet Tv Sinema dosyasını eksiksiz olarak kapatabiliriz. Digital kütüphanede yerini alabilir.
Katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Nisan.2011
•Rep Puanı : 600355
•Rep Seviyesi :
![]()
Üstadım; sevincinizi hissetim ve mutlu oldum. Ben de teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. Sevgi ve saygılar.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu derginin de bağımsız başlığını oluşturdum. Forum standartlarımıza uygunluğu açısından şu iki şeyi yapabilirsek güzel olacaktır:
1) Ahmet üstadım 8. sayıyı bağımsız bir konu olarak yeniden açabilirse 2) Sevgili ertuga, verdiği toplu linkleri bağımsız sayılar olarak verebilirse Tabi bir de: 3) Yine bu dergilerle ilgili bir dostumuz sıralı listesini hazırlarsa güzel olur gibi... Konu direnc11 tarafından (22.Ocak.2020 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
•Rep Seviyesi :
![]() Bu derginin de bağımsız başlığını oluşturdum. Forum standartlarımıza uygunluğu açısından şu iki şeyi yapabilirsek güzel olacaktır: 1) Ahmet üstadım 8. sayıyı bağımsız bir konu olarak yeniden açabilirse 2) Sevgili ertuga, verdiği toplu linkleri bağımsız sayılar olarak verebilirse Tabi bir de: 3) Yine bu dergilerle ilgili bir dostumuz sıralı listesini hazırlarsa güzel olur gibi... Dergiler bölümünde ne kadar az başlık açarsam o kadar az göze batarım düşüncesiyle böyle düşünmüştüm. Ayrı bir başlık olması beni de mutlu eder. Sıralı listeyi ben hazırlayabilirim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]() Dergiler bölümünde ne kadar az başlık açarsam o kadar az göze batarım düşüncesiyle böyle düşünmüştüm. Ayrı bir başlık olması beni de mutlu eder. Sıralı listeyi ben hazırlayabilirim. Sevgili ertuga, son düzenlemeler sonrasında bir miktar rahatladık diye düşünüyorum. Buna ilaveten zaten paylaşım yapan dostlar da deyim yerindeyse paylaşım sayısına hassasiyet gösteriyorlar. Hâl böyle olunca bir miktar daha rahat olabilirsin sanki ![]() Sevgiler... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tv'de 7 Gong - Sayı: 27 (4 Temmuz 1992) | svdsh | TV'de 7 Gün & TV'de 7 Gong | 17 | 14.Aralık.2020 01:37 |
Milliyet Tv Box - 13 Aralık 1991 ve 27 Mart 1992 arasındaki sayılar | ertuga | Dergiler (Diğer) | 9 | 20.Ocak.2020 14:29 |
Milliyet TV Sinema 12-18 Nisan 1992 Sayı 1 | yazicizahmet | TV Sinema (Milliyet Eki) | 4 | 14.Ocak.2020 16:24 |
Milliyet TV Sinema Eki Sayı-5 (10-16 Mayıs 1992) | misterno | TV Sinema (Milliyet Eki) | 2 | 26.Eylül.2019 20:20 |
Milliyet TV Sinema Eki Sayı-4 (3-9 Mayıs 1992) | misterno | TV Sinema (Milliyet Eki) | 2 | 23.Eylül.2019 20:22 |