Tarkan - Viking Kanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,756
Tarkan / Viking Kanı 1

hwk9it.jpg


Kuzey Avrupa’nın savaşçı kavmi Vikinglerin prensesi URSULA, can düşmanı Gaddar ULDARİK’in idaresindeki Saksonlara esir düşmüştür. URSULA, zincirlendiği kayalıklardan Dev ORSO lakaplı dilsiz sayesinde kurtulur.

Birlikte kaçarak Elbe Nehri ağzında bir mağaraya sığınırlar. URSULA’yı mağarada bırakıp karınlarını doyurmak için avlanmaya çıkan ORSO, onları takip eden Sakson savaşçılarını alt eder. ORSO ile baş edemeyeceklerini anlayan son Sakson eri kaçmayı başarır ve rastladığı bir kulübeye sığınır.

Yanında Kurt’u ile Kuzey Denizi’ne doğru yol alan TARKAN, Kuzey Avrupa’nın karlı dağlarından aşağılara inerek Elbe Nehri kıyılarına ulaşır. Nehir kıyısında geyik avlayacağı sırada kulübeyi görür. Atını kulübeye doğru süren TARKAN, yaşlı adam ve kızının başına gelenleri öğrenince Dev ORSO’nun peşine düşer.

92 Sayfa​
 

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,756
Tarkan / Viking Kanı 2

erfvxt.jpg


TARKAN, Prenses URSULA ve Dev ORSO bindikleri Sakson teknesi ile Kuzey Denizi kıyısındaki Hun kalesine doğru yola koyulurlar. Kumandan AYBARS’ın yönettiği uç kalesinin bulunduğu sahile yaklaştıklarında Prenses URSULA fikir değiştirir ve Dev ORSO’nun yardımı ile TARKAN’ı etkisiz hale getirip teknenin ambarına hapseder. Tekne açık denize çıkıp kıyıdan uzaklaştığında ambara iner ve TARKAN’ı bağlayan ipleri çözer. Amacı, onu kendi ülkesi Viking diyarına götürmektir.



Teknenin dümenini tutan Dev ORSO, gece boyunca fırtına ve dev dalgalarla boğuşur. Sabah olup fırtına dindiğinde ambardan çıkan TARKAN ve Prenses URSULA, ORSO’nun işaret ettiği yöne baktıklarında üzerlerine doğru gelen Viking teknelerini görürler. Prenses URSULA yaklaştıklarında, kendilerine seslenen Viking teknesinin reisinin, babası GERO’nun adamı Deli ERİK olduğunu görür. Viking tekneleri ile birlikte, gelişlerini haber veren tiz boru sesleri arasında, fiyortların içlerine doğru ilerlerler. Bir tuhaflık olduğunu hisseden TARKAN ve yanındakileri, bu yolculuğun sonunda kötü bir sürpriz beklemektedir.

96 Sayfa​
 

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,756
Tarkan / Viking Kanı 3

11kjqlx.jpg


Deli ERİK’in Viking Kralı GERO’yu, Hain TORA’nın zehirleyerek öldürdüğünü açıklaması üzerine, Vikingler TORA’nın üzerine yürürler. İki ateş arasında kalan TORA, TARKAN ile amansız bir mücadeleye girer. Bu sırada Saksonlar tekneleriyle Viking yurduna ani baskın düzenler. Vikingli savaşçılar, kendilerini aldatan TORA’yı unutup yurtlarını savunmak için fiyortlara koşarlar. Ortalığın karışmasını fırsat bilen TORA, TARKAN’ın elinden kurtulur. Bir Sakson teknesine ulaşan TORA’nın amacı, birlikte haince planlar yaptıkları Sakson Kralı ULDARİK’in adasına kaçmaktır. TARKAN, Prenses URSULA ve Dev ORSO ayrı kollardan TORA’nın peşine düşerler.

99 Sayfa​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst