![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 08.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1093695
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Forumumuzda daha önce Lassie'nin bir bölümünü paylaşmıştım. O paylaşım 1997 yılında yeniden çekilmiş Lassie bölümleriydi. Bu kez 1972 yapımı Lassie dizisinden bir bölüm Türkçe dublaj sizlerle...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not: Paylaşım bana ait değildir. Ben sadece aracıyım. ![]() Konu Baltimora tarafından (29.Ocak.2023 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Linkteki kayma düzeltildi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 154257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Forumumuzda daha önce Lassie'nin bir bölümünü paylaşmıştım. O paylaşım 1997 yılında yeniden çekilmiş Lassie bölümleriydi. Bu kez 1972 yapımı Lassie dizisinden bir bölüm Türkçe dublaj sizlerle... Not: Paylaşım bana ait değildir. Ben sadece aracıyım. ![]() Linkin sana ait olup olmaması mühim değil dostum, mühim olan bu güzel dizinin bir bölümünü de olsa bize ulaştırmandır. Kendi adıma hem sana hem de Yotube'a yükleyen arkadaşımıza çok teşekkür ederim. Diziyi bu akşam izleyerek, sayende daha güzel bir Pazar keyfi yapacağım. ![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lassie (Lassie) dizisi.. | Baltimora | 80s / Yabancı Diziler, Filmler ve TV Programları Forumu | 10 | 17.Mart.2023 02:03 |
Lassie (1997) Türkçe dublaj | oktay_izm | Türkçe Seslendirmeli Diziler | 2 | 30.Temmuz.2021 12:50 |
Lassie | gandor08 | Diğerleri | 6 | 06.Nisan.2013 11:21 |