The Incredible Hulk | 1996-1998 | 1.2. Sezon | Bütün Bölümler | DVDRip | MP4 | Türkçe

megalanya

Kıdemli Üye
30 Ara 2010
158
906
İstanbul
Hulk.png




The Incredible Hulk (Türkçe´si: Inanılmaz Hulk ya da Muhteşem Hulk olarak da bilinir), Marvel Comics karakteri Hulk´ı konu alan Amerikan menşeili bir animasyonlu televizyon dizisidir. 1996´dan 1998'e kadar UPN televizyon ağında 21 bölüm ve iki sezon olarak yayınlandı. Hulk´ı 1978´den 1982´ye kadar canlı TV dizisinde canlandıran Lou Ferrigno, Hulk´ın seslendirmesini de yaptı. Türkçe Hulk´ın dublajını ünlü tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Aydoğan Temel yapmıştır.

Dizinin ikinci sezonunda gösterim formatı değişti ve düşük oranlı kadın izleyici sayısını arttırma amacıyla She-Hulk (Türkçe´si: Dişi Halk) yardımcı karakter olarak eklenmiştir. Sonuç olarak seri resmen The Incredible Hulk and She-Hulk olarak yeniden adlandırıldı. İkinci sezonda daha önce ilk sezonda iki kamera görüntüsü sergileyen Gri Hulk karakteri de yer aldı.

Seslendirme Kadrosu:

Neal McDonough ... Bruce Banner (Fatih Özacun)
Lou Ferrigno ... Hulk (Aydoğan Temel)
Genie Francis ... Betty Ross (Burcu Başaran)
Luke Perry ... Rick Jones (Levent Sülün)
John Vernon ... General Thunderbolt Ross (Ahmet Eres)
Mark Hamill ... Gargoyle (Salih Dündar Müftüoğlu)
Shadoe Stevens ... Dr. Leonard Samson (Talat Turhan Türkeli)
Lisa Zane ... Jennifer Walters/Dişi-Hulk (Aysun Topar)
Michael Donovan ... Gri Hulk (Faruk Akgören)
Kevin Schon ... Major Glenn (Talat Bulut)

Stüdyo: Saran Digital Stüdyoları
Yayın: Jetix

Seslendirme Kadrosu bilgi kaynağı:



Örnek ekran görüntüleri:

1_Return_of_the_Beast_Part_1_preview.png


Ses kaynağı: TV

Görüntü kaynağı: DVD

Not: Seri 2 sezon ve toplam 21 bölümden oluşmaktadır. Bütün bölümler mevcuttur. Ancak maalesef sadece 2. sezondan 3 bölümün Türkçe ses kaydı elimde mevcut olmadığı için İngilizce´dir. Bu bölümler ikinci sozunun 16., 18. ve 20. bölümleridir. Diğer bütün bölümler Türkçe´dir.

Not 2: Eğer elinde eksik olan bu 3 bölümün Türkçe ses dosyaları olan varsa bu konu altından ya da PM yoluyla ulaştırabilirseniz çok minnettar olurum. Bu sayede seri Türkçe olarak tamamlanmış olur. Teşekkürler.

Yandex.Disk:

Kod:
https://yadi.sk/d/wsMX5pztlEMVjQ

Google Drive:

Kod:
https://drive.google.com/file/d/1AOGTD7boPBl4A1ldtg1K48acekiHOihv/view

MEGA:

Kod:
https://mega.nz/file/mxNxjaSZ#RqkFJ3PFApeSPnCGkklXudcVct0p67cWDEEme2XBYKw

RAR şifresiz. İyi seyirler.
 

Ravanda79

Yeni Üye
18 Ocak 2023
1
0
Merhaba Sayin Megalanya, Öncelikle emek harcayip bu bölümleri paylastiginiz icin tesekkur ederim. Ellerinize saglik. Ben de 2010 dan beri bulabildigim jetix foxkids cizgifilmlerini arsivlemeye calistim. Hulk,Fantastik 4lü ve Demir Adamin hemen hemen tüm bölümleri TR dublaj olarak elimde mevcut. Yalniz bunlar TV den kaydedildigi icin hafif bir cizirti sesi mevcut. Belki siz bu cizirtiyi kaldirabilirsiniz. Istediginiz zaman elimdeki cizgifilmleri size yollayabilirim. Yanitinizi bekliyor olacagim.

Selamlar ve Sevgiler.
 
Üst