W.I.T.C.H. | 1.2. Sezon | Bütün Bölümler | DVDRip | Türkçe Dublaj | MP4

megalanya

Kıdemli Üye
30 Ara 2010
156
893
İstanbul
W1.jpg




W.I.T.C.H., bir çizgi dizi ve çizgi roman serisidir. Aynı isimli İtalyan çizgi roman dizisinden uyarlanmıştır. SIP Animation tarafından yapılmıştır.En çok yayınlandığı kanallar TVE, Jetix,ABC Kids ve Toon Disney'dir.TVE Internacional'te ve ABC Kids'de fazla yayınlanmamaya başlandığı ve Toon Disney ve Jetix'te kapandığı için artık daha çok Fransa,İspanya ve bunun gibi birkaç ülkenin Disney Channel kanalında yayınlanmaya başlamıştır.Normal 5 kız olan : Will, Irma, Taranee, Cornelia ve Hay Lin'in Kandrakar'ın kalbinin yeni koruyucuları olduktan sonraki yaşamlarını konu almaktadır.Türkiye'de ise 2005 yılında ATV kanalında 2006'dan itibaren ise Jetix kanalında yayınlanmıştır.Jetix kapandıktan sonra ise bir süre Türkiye'de yayınlanmamış ardından Şubat 2013'te Disney Channel tarafından yayınlanmaya başlanmış,ilk sezon verildikten sonra Nisan 2013'te kaldırılmıştır.

Karakterler

1. Sezonun Kötü Karakterleri

Prens Phobos: dizinin baş kötü karakteridir. Meridian'ın tahtını ve Elyon'un güçlerini çalmaya çalışmıştır. İlk sezon boyunca Maridian'ı yönetmiş, halk eziyetler etmiştir. Kardeşi Elyon tahtı geri kazandığında Meridian üzerindeki kara büyü kalkmıştır. 2. sezonda ise hapisten yardım için çıkarılmış, Nerissa'nın mührünü çalmaya çalışmıştır.
Lord Cedric: Phobos'un veziridir. Yılan-insan melezine şekil değiştirme yeteneğine sahiptir. 2.Sezon final bölümünde Phobos'u yutmuş ve güçlerini almıştır. Dee Bradley Baker tarafından seslendirilmiştir.

2. Sezonun Kötü Karakterleri

Nerissa: Quintessence'in eski bir gardiyanıdır. Meridian ve Zamballa'nın kalbini çalmıştır. 2. sezonun ana kötü karakteridir.
İntikam Şövalyeleri: Nerissa'nın köleleridir. Elyon'un Güçlerini çalarken gardiyanların dikkatini dağıtmak için onları kullanmıştır. 1. sezonda Phobos'un yandaşlarından seçilmiştir.
İmha Şövalyeleri: Nerissa'nın köleleridir. Eski gardiyanları toplarken gardiyanları oyalamak için yaratılmıştır. 4 kişiden oluşan grup 2'si Nerissa tarafından yaratılmış ateş ve buz canavarı olup, diğer ikisi de Will'in erkek arkadaşıdır ve evcil hayvanıdır. Onları büyüleyerek etkisi altına almıştır. Kötü duygulardan beslenirler.
C.H.Y.K.N.: Eski Gardiyanların grubu ve Nerissa'nın eski arkadaşlarıdır. Ruhlarındaki kusurları üzerinden onları kontrolü altına almıştır. Fakat Yan Lin teslim olmamıştır; Elyon'la birlikte Nerissa'nın mühründe hapsolmuştur.

Kalpler

Kalpler, dünyalardan gelen mistik güçlerin kaynağıdır. Bir mücevher, tılsım ya da yaşayan varlık olarak temsil edilmiştir. Dizideki belirgin olanı, Kandrakar'ın Kalbidir; W.I.T.C.H.'i dönüştürmeyi sağlayan bir kolyedir. Çoğunlukla bir Kalp Dünya, Meridian ve Aridia'yı temsilen yaşayan bir varlıkta bulunur.

Dünya
Meridian
Kandrakar
Zamballa

Ekran Görüntüsü:

W1.png


Yandex.Disk:

Kod:
https://yadi.sk/d/-gBRaegpEYS4JA

Google Drive:

Kod:
https://drive.google.com/file/d/1xnuMNfyFbv0v72EKV8km7kRwtbj81eq6/view

RAR şifresiz. İyi seyirler.
 
Son düzenleme:
Üst