![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 08.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1088695
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çok eski sayılmaz ama belki izlemiş olanlar vardır. Başrolünde Chuck Norris'in oynadığı 1993-2001 yılları arasında çekilmiş dizidir. Bir bölüm Türkçe dublaj aşağıdadır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
![]()
Chuck Norris Bruce Lee ile olan efsane sahnesi...
Hiç unutmam sinemada izlemiştim.. Wing Tsunla başlayan Lee nin Jet kune do yu geliştirmesi ne güzel günlerdi.. Lee'nin hayat hikâyesini anlatan yerli bir çizgi roman vardı bende arıyorum bir türlü bulamıyorum.. Tarayıp ekleyecektim bakalım.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]()
Yayınlandığı dönemde severek seyrederdim.
Hatırlamış oldum. Teşekkürler.
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ocak.2010
•Rep Puanı : 105436
•Rep Seviyesi :
![]()
Ömür hayatımda izlediğim tek tük dizinin başı, bayraktarı; modern çağda geçen westernin ağa babasıdır. Bugün modern dizilerde rol alan devinden cücesine, ihtiyarından gencine, iyisinden kötüsüne ne kadar aktör, aktris varsa bu dizide rol almış, adeta feleğin sillesinden (Chuck Norris'in tekmesinden) geçmiştir. Konu işleyişi, anlatımı, iyiyle kötünün mücadelesini en güzel anlatan dizilerden biri; tam bir akşamüstü keyfidir benim için Walker Texas Ranger. Modern Texas'ın Tex Willerıdır adeta... Nasıl olmuş da bugüne kadar fiziki yapısını Chuck Norris'den almış bir Bonelli karakteriyle karşılaşamadık, o da bir muamma...
Yeri gelmişken; Chuck Norris şınav çekmez, dünyanın kütlesi ile bench press yapar. Paylaşımınız için çok teşekkürler Sayın Oktay_İzm...
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 15.Kasım.2021
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Abi yeniden atarsan sevinirim; "indirmeye çalıştığınız dosya artık kullanılmıyor." diyor. Teşekkürler.
Konu Baltimora tarafından (15.Kasım.2021 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Haziran.2021
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
merhaba admin linki yenileye bilirmiyiz rica etsem ilgi alakanız için teşekkürler şimdiden.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 16.Eylül.2019
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
link ölmüş
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Texas Rising(Türkçe Altyazı) | Mehmet Emin | Türkçe Alt Yazılı Diziler | 3 | 03.Ağustos.2016 18:07 |
Il Piccolo Ranger n. 120 - Texas In Fiamme | Colinmccay | Il Piccolo Ranger | 0 | 19.Mart.2011 13:52 |
Kit Ranger Ceylan Yayınları Sayı 05 - Texas Ateşler İçinde | Hones | Kit Ranger Ceylan Yayınları 9. Seri | 4 | 10.Şubat.2011 17:34 |