![]() |
İmkansız! (Tabancalı Kız - Murat Menteş, Hakan Karataş)Tüm Yayınevleri Yeni Çıkan Çizgi Romanlar |
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bugün bir kitap tanıtmak istedim;
yeni çıkanlardan biri bu. Bir klasik film gibi olmuş vesselam. Bir de şunu söylesem ilginç mi olur; pandemi de işe yarıyor!.. Bunu zaten biliyordum ama şimdi biz çizgi roman sevenler için ete kemiğe bürünmüş oldu bu düşüncem, bu kitabın hikayesini okuyunca... Hani Marvel okuma listesi gibi listeler vardır ya, bu kitabı da okurken dinlenecek şarkı listesi gibi yorumlamak istedim önce. Daha sonra gerçek yorumlara da geçmemiz lazım, tabii ki... Neyse, uzatmayayım, bu kitabı şarkılarla tanıtmak istiyorum önce, yani biraz bilmece gibi olacak, şimdilik hiç spoiler yok ![]() Bilenler yorumlarını yazsın bilmeyenlere, sonra devam ederiz yorumlara ![]() Dilerim Tanrıdan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüzümüz Gülmedi Bizim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaderim Bu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Silinmeyen Hatıralar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gidelim Buralardan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dertler Benim Olsun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Küstüm Sana Dünya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Son duanı et [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] GURBET İÇİMDE BİR OK ( BURUK ACI ) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İmkansız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İşte bu son şarkıyı yıllar önce çok dinlemiştim. Müthiş, kalbe giden bir yol ![]() kitabı özetleyecek en kısa sözlere sahip...
![]() Konu yeryüzü tarafından (02.Ağustos.2022 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Doktor bu ne!..
Belki bilmezsin ama ömür kısa, tanıtacağın kitabı öğrenmek için bütün bu şarkıları dinlemek zorunda mıyım? Vaktim yok!.. Söyle şu kitabın adını da beni zahmetten kurtar bi'zahmet.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]() Doktor bu ne!.. Belki bilmezsin ama ömür kısa, tanıtacağın kitabı öğrenmek için bütün bu şarkıları dinlemek zorunda mıyım? Vaktim yok!.. Söyle şu kitabın adını da beni zahmetten kurtar bi'zahmet.. İyi denemeydi tabii ki ) Kabul ediyorum, ben de olsam merak ederdim. Yarına yazarım daha fazla malumat ve teferruatı ![]() Haa, şarkıların tamamını dinlemek her zaman mümkün değil tabii ki, o yüzden isimlerini yazdım, kitabın hikayesine uyan şekilde...
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Sana şuraya koskoca bir kalp bırakırdım burası WhatsApp olsaydı...
Not: Kitabı biliyorum tabi ki... Bir solukta okudum desem inan... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]() Kitabımız bu! 70'ler Türk sinemasından Quentin Tarantino sinemasına bir selam gibi... Murat Menteş ve Hakan Karataş, bir film düşüncesi olarak başlayan ama pandemi vesair sebeplerle gerçekleşmeyen bu projeden bir çizgi roman hediye ettiler bize... Yayın Tarihi: 06.07.2022 Dil:Türkçe Sayfa Sayısı: 248 Cilt Tipi: Karton/Sert Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Boyut: 14 x 21 cm
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Evet tam anlamıyla cinai melodram, karakter çizimlerinde ünlü sinema oyuncuları kullanılmış, tabi ki ana karakter kapakta da görüleceği üzere Türkan Şoray!..
Daha niceleri... Tek eleştirim en azından sert kapak daha büyük boyutlarda basılabilirdi... Çok beğendim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Aralık.2016
•Rep Puanı : 140082
•Rep Seviyesi :
![]()
Geçen hafta sipariş etmiştim.
Senaryo ile Murat Menteş, çizimler ile Hakan Karataş çok güzel bir iş yapmışlar. Kesinlikle kaçırmayın. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Eylül.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bu arada, Murat Menteş'in bütün kitaplarını tavsiye ederim. Özellikle kurgusu inanılmazdır.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayenizde kitabı ve güzelliğini öğrenip sipariş verdim, kargoda. Bekliyorum.
![]() |
![]() |
#10 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 08.Şubat.2021
•Rep Puanı : 10036
•Rep Seviyesi :
![]()
Az önce bitirdim. Konuyu görmüşken yazmak istedim. 25 yaşındayım bu nedenle öyle çok fazla türk filmi izlemedim. Tabancalı kız ya neymiş bu Türk filmleri acaba onlarda böyle mi dedirtti bana, çok beğendim bir solukta okumuşum farkına varmadan okuyun okutun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Murat Menteş - Derde Deva Randevu (Desen-Hakan Karataş) | yeryüzü | Tüm Yayınevleri Yeni Çıkan Çizgi Romanlar | 2 | 22.Şubat.2019 18:04 |
Çizgilerle Bizim Dayımız Dursun KARATAŞ | gandor08 | Henüz Başlık Açılmamış Türkçe Çizgi Romanlar | 6 | 08.Ekim.2015 12:36 |