![]() |
#1 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 61288
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kendi Taramam.
196 sayfa. Tam macera. ![]() ![]() Konu kambozlu tarafından (08.Ekim.2016 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: link yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili Kambozlu; yine harika bir paylaşım ve bu paylaşımın altında yine kambozlu imzası.
Dostum ellerine sağlık, herşey için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 61288
•Rep Seviyesi :
![]()
Övgüler için teşekkürler.40 sene evvel ticaretini yaptğım,harçlığımı çıkardığım,babamdan sakladığım şu çizgili şeylerin !! bugünlerde beni iftar saatini unutturacak kadar meşgul edeceği aklıma gelirmiydi,gelseydi ben o komik kitaplarımın bir tek sayfasını başkasına verirmiydim.Ah ah..!!.Neyse bulduklarımızla idare edeceğiz.Site(miz)niz beni kalbimden vurdu.
Konu kambozlu tarafından (01.Eylül.2009 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]() Övgüler için teşekkürler.40 sene evvel ticaretini yaptğım,harçlığımı çıkardığım,babamdan sakladığım şu çizgili şeylerin !! bugünlerde beni iftar saatini unutturacak kadar meşgul edeceği aklıma gelirmiydi,gelseydi ben o komik kitaplarımın bir tek sayfasını başkasına verirmiydim.Ah ah..!!.Neyse bulduklarımızla idare edeceğiz. Hakikaten neyi o öyle çizgiroman düşmanlığı hala anlayamam.Aslında bir noktada belki ders çalışsınlar bunları okumasınlar diye ebeveynler öyle davranıyordu ancak unuttukları bir şey var ki yaktıkları,yırttıkları o kitaplar bizlere okuma sevgisi kazandırdı. Sinema önlerinde açılan kitap sergilerinde kitap almak,takas yapmak ve belki satmak mutluluğunu yaşadık.Bugünki kuşakların o tabloyu yakalayabilmesi maalesf mümkün değil artık. Her neyse eski yad etmekte çok güzel. Sağlıcakla kal.
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator |
![]()
Okuyacak bir şey bulunmadığında dostarın kucak dolusu sevgi yüklü paylaşımlarına ulaşabilmek gerçekten mükemmel.
Çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Eylül.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Eline emeğine sağlık. eski hazineler ortaya dökülsünler ve layık oldukları yere geçsinler artık
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
paylaşım ve emeklerin için teşekkürler,böyle eksik olanların tamamlanması güzel,sağolasın dostum
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 28.Eylül.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
ne güzel günlerdi onlar, ders kitapları arasında gizlice tommiks okumak, ellerine sağlık, tşk.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 29.Mart.2009
•Rep Puanı : 15222
•Rep Seviyesi :
![]()
Büyük ciltlerin tadı bir başka oluyor, duble paylaşım için teşekkürler..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 111
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
link 10 indirme sınırını aşmış.yenilerseniz sevinirim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
albüm, büyük, çizgi, çizgi diyarı, çizgi roman, dirilen, diyarı, doktor, konyakçı, roman, sallaso, sayı, tay, tay yayınları, tommiks, yayınları, yüzbaşı, Ölü |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 13 Bire Karşı Üç | algir | Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Serisi | 18 | 11.Ocak.2021 21:54 |
Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 26 - Maske Düşüyor | tiltmahmut | Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Serisi | 3 | 25.Şubat.2017 07:19 |
Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 29 - Gizli Silah | sarkomer | Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Serisi | 18 | 02.Şubat.2015 03:26 |
Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 35 - İyi Bir Ders | göksel C. | Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Serisi | 11 | 28.Ağustos.2012 13:17 |