![]() |
#31 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 06.Haziran.2013
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok çok çok teşekkürler. Emeğinize sağlık. Dert görmeyin.
Konu GüvenGüven tarafından (07.Kasım.2020 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#32 |
Yeni Üye |
![]()
Teşekkürler dostum, ellerine sağlık.
Konu GüvenGüven tarafından (07.Kasım.2020 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#33 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 17.Nisan.2011
•Rep Puanı : 55533
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Elimden bu konudaki bilgisizliğimden dolayı herhangi bir katkı gelmiyor.En azından bir teşekkür etmemize izin verin.Elinize,yüreğinize sağlık,yeni yılda herşey gönlünüzce olsun.Gerçekten yürekten sevgi ve teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 05.Mayıs.2014
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Emeğiniz taktire şayandır. Size nasıl teşekkür edebilirim bilemiyorum. Resmen beni çocukluk zamanıma götürdünüz. Bu kitaplar yüzünden rahmetli babam ile takışmalarımızı hatırlıyorum. Sağolun.
Teşekkürler..... Konu GüvenGüven tarafından (07.Kasım.2020 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#35 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 21.Aralık.2012
•Rep Puanı : 22
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok teşekkürler.
Konu GüvenGüven tarafından (07.Kasım.2020 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#36 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2014
•Rep Puanı : 8079
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş. Saygılar.
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Temmuz.2017
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok çok sağolun. Daha yeni keşfettim bu güzel mekanı. Belki de geç kaldım ama güzelim yer daha ne isterim...
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Kasım.2010
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok teşekkür ederim ellerinize sağlık elleriniz dert görmesin.
Konu GüvenGüven tarafından (07.Kasım.2020 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#39 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 26.Nisan.2009
•Rep Puanı : 31422
•Rep Seviyesi :
![]()
Seneler önceki sitemin duygulandırdı beni üstadım her zaman büyük emek verdiğini biliyorum Allah senden razı olsun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#40 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 473547
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili üstadımız Sarkomer e gecikmeli bir teşekkürü borç bilirim.
Kişisel olarak zaten indirmeci üyeden paylaşım yapmaya çalışan üyeye geçişim gecikmeli oldu. Eh sonunda oldu. Sonraları renk olsun, çeşit bulunsun ,hoşluk olsun tarzı ,iğneleyici,komik yazılarda yazmaya gayret ettim. Başardım mı bilemiyorum. Olumlu tepkiler çok oldu. Hatta övünmek gibi olmasın ama bir kitap serisine esin kaynağı oldu açtığım bir konu. Derde Deva Randevu 1-2 . Yine Saçma bulunan kimi çevrelerce Çizgi Romanda ikinci adamsallık sorunu Yılmaz Erdoğan tiyatrosunda yazının altında Sayın Scanfan tarafından paylaşılan Atıl Kurt karikatürü parodi yapıldı aynı günler içinde. Özel hayatımda da iki kitap yazılmasına vesile oldum önerdiğim konular itibariyle. Mutluluk verici işe yarama duygusu. Bir dostumuzun Yüksek Lisans tezide benzer bir öneri ile oldu. Üç adet yasa değişikliği teklifim ve önerilerim doğrultusunda yapıldı. Bunları övünmek için yazmıyorum haşa. İşe yarama duygusunun tarif edilemez coşumsal ifadesi. Farklılık zenginliktir. Saçma ,zırva,komplo teorisi diye düşündüğün şey açık realitenin gizlenmiş yansıması olabilir. Öyle şeyler gördüm ve yaşadım ki aşkın durumların olduğunu en derinden biliyorum. Yaşam ilerleyip geliştikçe şaşırmıyorum hiç bir şeye. Dün kurgu sanılan bugün bilimdir. Dünkü hayaller bugünün gerçekliğidir. Neyse konu amacından sapmasın temel amacım değer katmak ,işe yaramak. Önce saygı ve insanlık gerisi boş ve teferruat. Zahirde batında insan durmak. Yoksa hepimizin içinde bir Hulk var. Kırar ,yıkar ,parçalar, hakaret eder,gizlenir ,saklanır ,sallar,söver sayar bu kolay tarafı. Zor olan insanlık noktasında durmaktır. Ben insanlara olan inancımı halen taşıyorum. Umarım yanılmam. Umarım lanet etmem. Umarım haksız çıkmam. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
albüm, büyük, çizgi, çizgi diyarı, çizgi roman, diyarı, doktor, konyakçı, roman, sallaso, tay, tay yayınları, tommiks, yayınları, yüzbaşı |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 32 - Dirilen Ölü | kambozlu | Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Serisi | 16 | 18.Eylül.2018 21:54 |
Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 26 - Maske Düşüyor | tiltmahmut | Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Serisi | 3 | 25.Şubat.2017 07:19 |
Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 29 - Gizli Silah | sarkomer | Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Serisi | 18 | 02.Şubat.2015 03:26 |
Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 35 - İyi Bir Ders | göksel C. | Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Serisi | 11 | 28.Ağustos.2012 13:17 |