Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 36 - Kasaba Tehlikede / Şüpheli Bir Tip

Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Sayı 36 - Kasaba Tehlikede / Şüpheli Bir Tip

Tommiks Tay Yayınları Büyük Albüm Serisi

Like Tree85Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 11.Haziran.2013, 19:19   #31
Yeni Üye

apas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
apas is on a distinguished road
Çok çok çok teşekkürler. Emeğinize sağlık. Dert görmeyin.
turhal bunu beğendi.

Konu GüvenGüven tarafından (07.Kasım.2020 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
apas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Haziran.2013, 03:21   #32
Yeni Üye

denekcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
denekcan has a reputation beyond reputedenekcan has a reputation beyond reputedenekcan has a reputation beyond reputedenekcan has a reputation beyond reputedenekcan has a reputation beyond reputedenekcan has a reputation beyond reputedenekcan has a reputation beyond reputedenekcan has a reputation beyond reputedenekcan has a reputation beyond reputedenekcan has a reputation beyond reputedenekcan has a reputation beyond repute
denekcan - İCQ üzeri Mesaj gönder denekcan - AİM üzeri Mesaj gönder denekcan - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Teşekkürler dostum, ellerine sağlık.
turhal bunu beğendi.

Konu GüvenGüven tarafından (07.Kasım.2020 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
denekcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 30.Aralık.2013, 14:39   #33
Onursal Üye

necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 55533
•Rep Seviyesi :
necdet has a reputation beyond reputenecdet has a reputation beyond reputenecdet has a reputation beyond reputenecdet has a reputation beyond reputenecdet has a reputation beyond reputenecdet has a reputation beyond reputenecdet has a reputation beyond reputenecdet has a reputation beyond reputenecdet has a reputation beyond reputenecdet has a reputation beyond reputenecdet has a reputation beyond repute
Elimden bu konudaki bilgisizliğimden dolayı herhangi bir katkı gelmiyor.En azından bir teşekkür etmemize izin verin.Elinize,yüreğinize sağlık,yeni yılda herşey gönlünüzce olsun.Gerçekten yürekten sevgi ve teşekkürler.
necdet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Mayıs.2014, 01:05   #34
Yeni Üye

turktbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
turktbs is on a distinguished road
Emeğiniz taktire şayandır. Size nasıl teşekkür edebilirim bilemiyorum. Resmen beni çocukluk zamanıma götürdünüz. Bu kitaplar yüzünden rahmetli babam ile takışmalarımızı hatırlıyorum. Sağolun.
Teşekkürler.....
turhal bunu beğendi.

Konu GüvenGüven tarafından (07.Kasım.2020 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.
turktbs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Mayıs.2014, 23:13   #35
Kıdemli Üye

jetli37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 22
•Rep Seviyesi :
jetli37 is on a distinguished road
Çok teşekkürler.
turhal bunu beğendi.

jetli37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Şubat.2015, 07:29   #36
Yasaklı Üye

mango39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 8079
•Rep Seviyesi :
mango39 has a reputation beyond reputemango39 has a reputation beyond reputemango39 has a reputation beyond reputemango39 has a reputation beyond reputemango39 has a reputation beyond reputemango39 has a reputation beyond reputemango39 has a reputation beyond reputemango39 has a reputation beyond reputemango39 has a reputation beyond reputemango39 has a reputation beyond reputemango39 has a reputation beyond repute
Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş. Saygılar.
turhal bunu beğendi.

mango39 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Temmuz.2017, 17:06   #37
Yeni Üye

TomandTeks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
TomandTeks is on a distinguished road
Çok çok sağolun. Daha yeni keşfettim bu güzel mekanı. Belki de geç kaldım ama güzelim yer daha ne isterim...
turhal bunu beğendi.

TomandTeks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 29.Temmuz.2019, 14:44   #38
Yeni Üye

y_faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
y_faruk is on a distinguished road
Çok teşekkür ederim ellerinize sağlık elleriniz dert görmesin.
turhal bunu beğendi.

Konu GüvenGüven tarafından (07.Kasım.2020 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
y_faruk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Kasım.2020, 23:51   #39
Onursal Üye

Vergilius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 31422
•Rep Seviyesi :
Vergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond reputeVergilius has a reputation beyond repute
Seneler önceki sitemin duygulandırdı beni üstadım her zaman büyük emek verdiğini biliyorum Allah senden razı olsun.
turhal bunu beğendi.
Vergilius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 07.Kasım.2020, 00:14   #40
Onursal Üye

abolardis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 473547
•Rep Seviyesi :
abolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond repute
Sevgili üstadımız Sarkomer e gecikmeli bir teşekkürü borç bilirim.
Kişisel olarak zaten indirmeci üyeden paylaşım yapmaya çalışan üyeye geçişim gecikmeli oldu.
Eh sonunda oldu.
Sonraları renk olsun, çeşit bulunsun ,hoşluk olsun tarzı ,iğneleyici,komik yazılarda yazmaya gayret ettim.
Başardım mı bilemiyorum.
Olumlu tepkiler çok oldu.
Hatta övünmek gibi olmasın ama bir kitap serisine esin kaynağı oldu açtığım bir konu.
Derde Deva Randevu 1-2 .
Yine Saçma bulunan kimi çevrelerce Çizgi Romanda ikinci adamsallık sorunu Yılmaz Erdoğan tiyatrosunda yazının altında Sayın Scanfan tarafından paylaşılan Atıl Kurt karikatürü parodi yapıldı aynı günler içinde.
Özel hayatımda da iki kitap yazılmasına vesile oldum önerdiğim konular itibariyle.
Mutluluk verici işe yarama duygusu.
Bir dostumuzun Yüksek Lisans tezide benzer bir öneri ile oldu.
Üç adet yasa değişikliği teklifim ve önerilerim doğrultusunda yapıldı.
Bunları övünmek için yazmıyorum haşa.
İşe yarama duygusunun tarif edilemez coşumsal ifadesi.
Farklılık zenginliktir.
Saçma ,zırva,komplo teorisi diye düşündüğün şey açık realitenin gizlenmiş yansıması olabilir.
Öyle şeyler gördüm ve yaşadım ki aşkın durumların olduğunu en derinden biliyorum.
Yaşam ilerleyip geliştikçe şaşırmıyorum hiç bir şeye.
Dün kurgu sanılan bugün bilimdir.
Dünkü hayaller bugünün gerçekliğidir.
Neyse konu amacından sapmasın temel amacım değer katmak ,işe yaramak.
Önce saygı ve insanlık gerisi boş ve teferruat.
Zahirde batında insan durmak.
Yoksa hepimizin içinde bir Hulk var.
Kırar ,yıkar ,parçalar, hakaret eder,gizlenir ,saklanır ,sallar,söver sayar bu kolay tarafı.
Zor olan insanlık noktasında durmaktır.
Ben insanlara olan inancımı halen taşıyorum.
Umarım yanılmam.
Umarım lanet etmem.
Umarım haksız çıkmam.
Sağlıcakla kalın.
tontonbaba bunu beğendi.
abolardis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
albüm, büyük, çizgi, çizgi diyarı, çizgi roman, diyarı, doktor, konyakçı, roman, sallaso, tay, tay yayınları, tommiks, yayınları, yüzbaşı

Seçenekler
Stil