![]() |
Yüzbaşı Tommiks Milliyet Gazetesi Eki Sayı 20 - YangınTommiks - Milliyet Gazetesi Eki 1. Seri |
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Süper Üye |
![]() Buyur Sinbad dostum...Keyifli okumalar...Diğerleri de yolda geliyor... Konu direnc11 tarafından (18.Haziran.2014 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link ve kapak resmi yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Valla nasıl teşekkür etsem bilemiyorum Sen bir harikasın Dostum.Gerçekten tamda Tommiksleri bir araya getirip DVDye yazdırmayı düşündüğüm şu sıralarda çok mabule geçti.ellerin dert görmesin.
Amma yüzsüzmüş demezsen istek bölümünde dediğim Renkli akşam fasüküllerinde durum nasıl. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye |
![]()
estağfrullah ne demek sinbad.tabiki paylaşacağız fakat dediğin renkli fasiküllerden 9. 10. 16.sayılar bendede yok ama 26.sayıyı hemen uploadlıyorum...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
![]()
9-10 bende var ben de ilk fırsatta onları özellikle senin için yüklerim dostum.Zaten iyice mahcup olduk sana karşı.Hiç değilse bir parça muhcubiyetimizi sana katkı sağlayarak giderebilirim.
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye |
![]()
öyle düşünme dostum bendekini ben sendekini sen eklersin asıl amacımız olan dostlar arasındaki paylaşım zancirine bir halka daha eklemiş oluruz...inanki sizlerin istekleri doğrultusunda birşeyler yapmak bana tahmininden öteye şevk veriyor...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 29.Mart.2009
•Rep Puanı : 15222
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayenizde bizde sebebleniyoruz, paylaşmasını bilen güzel insanlara sonsuz saygılar..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]()
bu gönülden veren paylaşımcı yürekler sağolsun varolsun
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Eylül.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
baba ne diyelim bizim elimizden anca teşekkür ve size dua etmek geliyor
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
çizgi, çizgi diyarı, çizgi roman, diyarı, milliyet, roman, tommiks, yangın, yayınları |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yüzbaşı Tommiks Milliyet Gazetesi Eki Sayı 08 | sarkomer | Tommiks - Milliyet Gazetesi Eki 2. Seri | 1 | 09.Temmuz.2017 03:15 |
Yüzbaşı Tommiks Milliyet Gazetesi Eki Sayı 04 | sarkomer | Tommiks - Milliyet Gazetesi Eki 2. Seri | 8 | 30.Eylül.2012 23:20 |
Yüzbaşı Tommiks Milliyet Gazetesi Eki Sayı 06- Tommiks Hapiste | savok | Tommiks - Milliyet Gazetesi Eki 2. Seri | 8 | 09.Eylül.2012 15:38 |
Yüzbaşı Tommiks Milliyet Gazetesi Eki Sayı 07 | sarkomer | Tommiks - Milliyet Gazetesi Eki 2. Seri | 0 | 13.Mayıs.2010 02:41 |
Yüzbaşı Tommiks Milliyet Gazetesi Eki Sayı 03 | sarkomer | Tommiks - Milliyet Gazetesi Eki 2. Seri | 1 | 12.Mayıs.2010 12:31 |