albay
Süper Üye
- 14 May 2010
- 1,143
- 5,188

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Canım sıkılmış dışarıyı seyrediyordum. 1,25 boylarında şişman bir adam yolun karşısında durmuş bana doğru bakıyordu. Birden tabancasını çıkartıp bana doğru ateş etti. Vurulmuştum ama ölmemiştim. Lanet olası kurşun başımı sıyırmıştı….
Kendimdeydim ama kımıldayamıyordum. İri yarı 2 metreyi geçkin acil görevlisi beni sırtladığı gibi sedyeye attı ve ambulansa götürdü , sanki tanır gibiydim çıkaramamıştım.Bir ara ambulans şöförünün yanıma geldiğini hatırlar gibiyim. Onunda Siması oldukça tanıdıkdı ama onuda çıkaramamıştım. Hastaneye gittiğimde acil müdahale odasındaydım. Doktor bana ters ters bakıyordu. Gece çok ilginç geçiyordu. Doktoruda tanıyacak gibi oldum ama paranoya yapıyorum diye üstünde durmadım. Doktor bir yandan yarama bakıyor bir yandan da sert bakışlar atmaya devam ediyordu. Nasıl oldu diye sordu. Olayı anlattım. Lanet olası kurşun sıyırdı dedim. Birden gözlüğünü ve top sakalını çıkarıverdi. ‘’ sıyırmadı , bilerek öyle ateş ettim ‘’dedi. Tanımadın galiba ben tombraks .. şaşırmıştım. Sana ateş eden de bendim, acil görevliside bendim, doktorda benim dedi. Aynı anda üç kişinin kılığına nasıl girip aynı yerde bulunduğunu anlayamamıştım. Ama tombraks olunca normaldi. Bana dönerek ‘’sende büyük albüm 7 varmış neden tarayıp siteye koymuyorsun’’ dedi. ‘’ aklımdaydı yarın tarayacaktım ‘’ diye cevapladım. Bu işin yarını olmaz bu sana bir uyarıydı. Eve gidince hemen ilgilen diye sert bir gözdağı verdi. Yoksa gelecek sefer kurşun sıyırmayabilir…. Çok korkmuştum. Yaklaşık yarım saat daha yatıp hemen taburcu olmayı istedim. Hayat memat meselesiydi. .. eve yaklaşmıştım. Işıkların yandığını farkettim. Oysa kapalı olması lazımdı. İçeri girdiğimde evdeydim. Bilgisayarın başında oturmuş tarama yapıyordum. Sen .. tombraks … ne işin var burda diye sert bir şekilde çıkıştım. ‘’güvenemedim hacı, sallarsın diye geldim taramayı yapıyorum diye sırıtarak cevap verdi.’’ Nasıl girdin soruma ‘’ hacı benim giremeyeceğim kılık , açamayacağım kapı yok bilmiyormusun ‘’ diye cevapladı. Önündede akşam gelirken aldığım baklava kutusu vardı. Yarısını aşırmıştı bile. Hastanede yattığım yarım saat içinde ne ara eve gelip iki saatlik taramayıda yaptığını anlayamadım. Ama tombraks olunca oda normaldi. Aslında çok kızdım ama beni uzun bir tarama derdinden kurtardığı için ses çıkartmadım. Neyse ben kaçıyorum tarama bitti siteyede sen yüklersin diye kalkıverdi. Koltuğunun altına yarım kalmış baklava kutusunuda sıkıştırmıştı. Giderken ‘’ yarın kontrol edeceğim, hele bir o kırmızı link maviye dönmemiş olsun elimden çekeceğin var diyerek , kartal kılığına girdiği gibi pencereden süzülüp uçuverdi…
Moderatör tarafında düzenlendi: