Tom Braks Tay Yayınları Büyük Albüm 07

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,913
resim.jpg





Canım sıkılmış dışarıyı seyrediyordum. 1,25 boylarında şişman bir adam yolun karşısında durmuş bana doğru bakıyordu. Birden tabancasını çıkartıp bana doğru ateş etti. Vurulmuştum ama ölmemiştim. Lanet olası kurşun başımı sıyırmıştı….
Kendimdeydim ama kımıldayamıyordum. İri yarı 2 metreyi geçkin acil görevlisi beni sırtladığı gibi sedyeye attı ve ambulansa götürdü , sanki tanır gibiydim çıkaramamıştım.Bir ara ambulans şöförünün yanıma geldiğini hatırlar gibiyim. Onunda Siması oldukça tanıdıkdı ama onuda çıkaramamıştım. Hastaneye gittiğimde acil müdahale odasındaydım. Doktor bana ters ters bakıyordu. Gece çok ilginç geçiyordu. Doktoruda tanıyacak gibi oldum ama paranoya yapıyorum diye üstünde durmadım. Doktor bir yandan yarama bakıyor bir yandan da sert bakışlar atmaya devam ediyordu. Nasıl oldu diye sordu. Olayı anlattım. Lanet olası kurşun sıyırdı dedim. Birden gözlüğünü ve top sakalını çıkarıverdi. ‘’ sıyırmadı , bilerek öyle ateş ettim ‘’dedi. Tanımadın galiba ben tombraks .. şaşırmıştım. Sana ateş eden de bendim, acil görevliside bendim, doktorda benim dedi. Aynı anda üç kişinin kılığına nasıl girip aynı yerde bulunduğunu anlayamamıştım. Ama tombraks olunca normaldi. Bana dönerek ‘’sende büyük albüm 7 varmış neden tarayıp siteye koymuyorsun’’ dedi. ‘’ aklımdaydı yarın tarayacaktım ‘’ diye cevapladım. Bu işin yarını olmaz bu sana bir uyarıydı. Eve gidince hemen ilgilen diye sert bir gözdağı verdi. Yoksa gelecek sefer kurşun sıyırmayabilir…. Çok korkmuştum. Yaklaşık yarım saat daha yatıp hemen taburcu olmayı istedim. Hayat memat meselesiydi. .. eve yaklaşmıştım. Işıkların yandığını farkettim. Oysa kapalı olması lazımdı. İçeri girdiğimde evdeydim. Bilgisayarın başında oturmuş tarama yapıyordum. Sen .. tombraks … ne işin var burda diye sert bir şekilde çıkıştım. ‘’güvenemedim hacı, sallarsın diye geldim taramayı yapıyorum diye sırıtarak cevap verdi.’’ Nasıl girdin soruma ‘’ hacı benim giremeyeceğim kılık , açamayacağım kapı yok bilmiyormusun ‘’ diye cevapladı. Önündede akşam gelirken aldığım baklava kutusu vardı. Yarısını aşırmıştı bile. Hastanede yattığım yarım saat içinde ne ara eve gelip iki saatlik taramayıda yaptığını anlayamadım. Ama tombraks olunca oda normaldi. Aslında çok kızdım ama beni uzun bir tarama derdinden kurtardığı için ses çıkartmadım. Neyse ben kaçıyorum tarama bitti siteyede sen yüklersin diye kalkıverdi. Koltuğunun altına yarım kalmış baklava kutusunuda sıkıştırmıştı. Giderken ‘’ yarın kontrol edeceğim, hele bir o kırmızı link maviye dönmemiş olsun elimden çekeceğin var diyerek , kartal kılığına girdiği gibi pencereden süzülüp uçuverdi…
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,046
Sarıyer
Hocam eline sağlık. Giriş yazısı mükemmel, standart forum kalıplarının dışına çıkıp "farklı" bir iş başarmışsın, kutlarım.

Her ne kadar bir satırlık link, bir paragraflık yazı tarafından gölgeye atılmış gibi dursa da, tarama içinde ayrıca teşekkürler.
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,851
137,087
Sen arada bir o camdan dışarıya seyret,seyret ki sendeki kitapların kahramanları seni böyle tehdit etsin, bizde kitaplara kavuşalım:Ğ:Ğçok haince bir düşünce oldu galiba:D:D
Pencereden uçan kartal kesin gece kartalıdır:D
Yazı süper çok beğendim,sağol dostum,kitap harika...
Paylaşım ve emeğin, özellikle yazı için çok teşekkürler
 

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,784
4,395
Nefis bir hikaye bayildim.. ellerine yüregine saglik..sevgili tombraksada ayrica tesekkürler o olmasa bu kitabin elimiz gecicegi yoktu galiba :)
 

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,805
2,618
metu
camdan dışarı seyretmeye bende devam diyorum,sonunda bir çok süpriz olabilir ellerine sağlık kardeşim.
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,307
49,875
NeverLand
Gerçekten çok güzel bir sunumdu.
Bazen esas amacımızın insanlar arasında bağlar oluşturması olduğunu unutuyoruz sanırım.
Bu güzel öykü ve önemli bir eksiği tamamladığınız için minnettarım.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,639
Kasımpaşa
Burada oluş amacımız neydi?
Yalnızca kitabı paylaşmak mı?
Herkes çizgi roman okusun mu?
Yok yalnızca bunlar değil,
insan özgü şeyler, konuşmak
muhabbet etmek
bilgi aktarmak
bazen geyik yapmak,
şakalaşmak
hayal gücümüz kullanmak..
işte bir örneği tam karşımızda duruyor
ya albayımızın karşısına Conan çıksaydı
maazallah barbarın elinden kurtulması zor olurdu
şimdiden uyarıyorum albay50
elinde taranmamış kitap varsa
özellikle conan
bir an önce tara gitsin
yoksa..
Çok beğendim..
Kıskandım..
keşke bende yazabilseydim dedim..
Sevgiler.
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,733
43,993
denize sıfır
az önce eve girdim hanım okudunmu dedi.sesi biraz boğuktu ama neyi okudunmu dediğini düşününce :D eyvahhh..dün gece indirmiştim ama valla uykum vardı kesin yarın okuyacağım derken birden Tombraksı karşımda buldum ne vakit hanımın kılığına girdiğini düşünürken enseme inen şaplağın sayesinde kendime geldim şimdi okuyorum.tombraks abiyi bu güzel maceradan dolayı,kemal hocamı da nefis sunumundan dolayı kutluyorum.:)
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,913
arkadaşlar çok teşekkürler, sizlerden gelen bu güzel yorumlar benim için çok değerli. valla acaip gaza geliyorum. taramaya devam..
 

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,742
2,225
Öyle kimsenin malını, mülkünü, boyunu endamını kıskanmam, ama güzel kurulmuş bir cümle okudum mu niye ben düşünmedim bunu diye kıskanırım. Yüreğine sağlık, teşekkürler.
 

fahri359

Süper Üye
28 Mar 2009
774
260
Sevgili Albay50, sunumunda paylaştığın kitapta gerçekten sıradışı
tebrik ediyorum ve sana kolaylıklar diliyorum...
 

fahri359

Süper Üye
28 Mar 2009
774
260
Sevgili Albay50, sunumunda paylaşımında mükemmel, yürekten tebrik ederiz,
ama asıl göbek sayısı için çok teşekküre ederiz...
tüm dostlara kolay gelsin
 

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,871
4,946
Yahu ciddi ,ciddi hikayeyi okurken anladım ne olduğunu.Yoksa inan bir an gerçek sandım.Safmıyım neyim:Ğ:Ğ:Ğ

Hocam bu muhteşem eser için bende teşekkürlerimi arz ediyorum.

Sağlıcakla.
 

ganimurat

Yeni Üye
30 Eki 2011
94
37
Bana Kayahan'ı hatırlattı sunum.
"Bir arslan 'miyav' dedi, minik fare kükredi,
Fareden korktu kedi, kedi 'pırr' uçuverdi."
Paylaşım için teşekkürler.
 

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
758
1,657
Bende düşünüyorum böyle ellerinde kitap olupda taramayanarı ziyaret etmeyi lakin hangisinin kılığına girsem karar veremedim gitti. o yüzden ellerine sağlık albay :)
 

muratusta

Süper Üye
14 Ağu 2012
570
2,148
İSTANBUL
Sevgili Albay sunum yazını okurken başından geçen bir olayı anlatıyorsun zannetmiştim ama baktımki Tom Braks'la olan maceranı anlatıyormuşsun , çizgi romana aşık olan sen ve bizim gibi arkadaşlarına ancak çizgi romana gönül veren birisi olarak böyle süper bir anlatım ve sunumla bizlere sunardı.Teşekkürler ALBAY teşekkürler DOSTLAR saygılar sevgiler emek veren herkese.
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,226
Kamlançu
Hem paylaşılan bir emeğin sunuluşu, hem de bir karakter üzerinden çizgi roman eleştirisi olarak mükemmel bir yazı okudum. Ağzınıza sağlık Albay dostum.
 
Üst