Tina Ceylan Yayınları Sayı 061

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,943
tina61.jpg






Murtaza Kuşkuş'un arşivinden Savok - Abartman imecesidir.
Keyifle okursunuz umarız...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,991
13,508
Bir ara ben de bunlardan olacaktı. Validemin evindeydi en son. Beş altı tanesi cilt halindeydi. Zamanında eskiciden almıştım. Elinize sağlık
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,645
Kasımpaşa
Tina serisinin tarafımdan taranan tüm sayıları dünya tatlısı bir beyefendi olan sevgili Murtaza KUŞKUŞ'un arşivindendir. Kendisine çok minnettarım.

Kitapları Murtaza beyefendi verdi, ben taradım ancak sevgili abartman'ın ellerinde üç çeşit düzenleme ile geleceğe taşınıyor.

Umarım tüm seri birgün tamamlanır.

Emek verenler ve okuyanlar çok yaşasın!
Diğerleri de!
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,943
@Ekenciz,
yabancı tarama gruplarında da gözlendiği üzere hedef kitlesi kız çocuklar olan yayınlar geleceğe aktarılma açısından en zayıf olanlar. Belki el birliğiyle bu olumsuzluğu en azından Tina ve Prenses için giderebiliriz...

@Savok,
Bu güzellikleri günümüze kadar kollayıp getiren, sonra da paylaşılmak için sana teslim edip paylaşıma açılmasını sağlayan Murtaza bey'e çok çok teşekkür ederim.

@Betonkol,
Hele bir sayısal arşivimize ekleyelim şu Tinaları, ilgi zamanla gelir nasılsa. Hem, balık bilmezse Halık bilir, derler malum.. :)
 
Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,645
Kasımpaşa


Sayın Profesör sonuncu cilde başlamıştı,
Bende 1. sayı sürprizi yapacaktım,
"Bir sondan bir baştan gideriz" diyordum,
İlgi görmedi galiba devamını getirmedi.
Durum öyle olunca vazgeçtim.

Sevgili betonkol sayın profesörün bırakma nedeni paylaştığı cildin fasikül kapaklarının olmaması, yoksa ilgi görüp görmemesi değil.. Lütfen vazgeçmeyin.. Bizim işimiz yayınlandığı zamandan daha zor.. Büyük bir arşiv oluşturmada daha büyük bir işbirliğine çok ihtiyacımız var.. Saygılarımla..
 

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,047
Sarıyer
Tüm kahramanları karşı cinsten olduğu için yayınlandığı zaman ilgimi çekmemişti. Sağda solda bir iki sayı okumuşluğum var hiç para verip Tina almışlığım yok. Zamanında kızlar arasında okunma sıklığı neydi bilmiyorum ama günümüzde benim gibi "hardcore" arşivcilerin ilgisini çekip takdirini kazanacağıma eminim Tina'nın. okumasam bile resimlerine bakarım, Tina'da neymiş bir fikrim hakkında edecek iki kelam lafım olur.

Teşekkürler, dostlar.
 
12 Şub 2010
15,006
543,719
Ortaokul ve Lise yıllarım, çizgi roman adına ne bulursam defalarca okuduğum ( şimdi de öyle:) ) yıllardı. Şimdilerde olağanüstü sayıda çizgi roman yayınlandığı gibi sayısız çeviri balonlama, tarama yoluyla o kadar çok ki, atladığım, ertelediğim çizgi romanlar oluyor.

1001 Roman, Ceylan, Zıpzıp, 5 Macera ve benzeri dergilerin çağdaşı olan Tina 'nın bulabildiğim tüm sayılarını zevkle okumuştum. Son zamanlarda eskiyi hatırlamak için yine okudum.

Paylaşmak amacıyla aldığım 2 adet Tina cildinin fasikül kapakları olmadığından ve dolayısıyla kapak içindeki macera da eksik kalacağından dolayı taramaktan vazgeçtim.

Kapaklı fasikül olarak henüz paylaşmadığım bir kaç sayı daha mevcut elimde. Sevgili Murtaza bey dostumuzun Tina'ları paylaşıldıktan sonra çakışmayan sayılar olursa onları da sevgili abartman'ın düzenlemesi daha isabetli olacaktır:)

Teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.
 

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
999
4,689
Bildiğim kadarı ile Tina'nın
kapak içlerinde macera yok.
Kapaksız da olsa razıyız, bekliyoruz.
Sadece kapakların eklenmesi
daha kolay olacaktır.
...
Sayı: 130'a kadar ki eksikleri tarayacağım.
Bendekilerinde bazılarının arka kapakları koparılmış.
Ama maceralar kesintisiz devam ediyor.
 
Üst