Conan Marvel Grafik Albüm - Adalar Hakimi (Renkli - Balonlama)

Conan Marvel Grafik Albüm - Adalar Hakimi (Renkli - Balonlama)

The_DarknesS

Like Tree55Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28.Ağustos.2011, 02:36   #1
Çeviri Balonlama
Yönetici

The_DarknesS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
The_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond repute
Success Sm Conan Marvel Grafik Albüm - Adalar Hakimi (Renkli - Balonlama)
Sevgili Çizgi Roman severler,
Yıllar önce okuduğumuz Alfa Yayınlarından çıkan grafik albümü elden geçirip orjinal renginde tekrar balonladım. Bu çalışma aslında başlı başına ne bir çeviri ne de balonlama olarak sayılır. Çünkü Alfanın sayısını alıp bire bir balon yapmadım. Bir çok eksik yerler ve yanlış anlatım vardı. Orjinalini ise baştan çevirmedim, ilk çeviriye sadık kalıp çeviriyi düzenleyip, eksik yerleri ilave ettim. İşlerim dolayısıyla biraz geçikmiş ve çok uzun zamandır uğraştığım bir çalışmaydı. Daha çok vakit ayırıp daha iyi bir eser yapmak isterdim... ( Aslında bazı yerlerde balonları yerleştirirken zorlandım. Yeniden balon yapmaya da üşendim. Eski kitapları çalışmak daha mı zor...?) Hatalarımız varsa affola.

Bu sayıda Conan tahtını, tacını oğlu Conn'a bırakıp hiç bilinmeyen denizlere yol açıyor. Conan efsanesinde devamı olmayan bir öykü. Conan efsanesinin son öyküsü de denilebilir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hiborya çağında Conan'dan sonrasını merak ediyorsanız:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
Alıntı: The_DarknesS´isimli üyeden Alıntı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Orjinalde SSOC serisinde yayınlanan Hiborya Çağı isimli çalışmayı değişik taramalardan toplayıp düzenledim.Tarayan arkadaşların isimlerini şu an hatırlamıyorum, lakin emekleri için teşekkür ederim. Bu çalışma aslında benim değil onlarındır. Bir ön kapak ve iç sayfa hazırlayıp forumlarda ve yayınlanmış Conanlarda olmayan siyah beyaz bir haritayı da son sayfaya ilave ettim.

Böylelikle King Kull'dan öncesinden başlayarak kronolojik öyküler tek kitapta toplanmış oldu. Conan severlerin beğenisine sunarım.

Not: Anlatılan tarih tamamen hayal ürünü olup gerçek tarihle alakalandırılmamalıdır.

Bu çalışmamı değerli ağabeyim profesör 'e armağan ederim.

Conan çalışmalarım sürecek!

Konu The_DarknesS tarafından (23.Aralık.2015 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.
The_DarknesS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Ağustos.2011, 02:55   #2
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

büyük beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
barbara yan bakılmayacağını cümleten öğrendik.keyifle bakacağım dostum teşekkürler.
Alt 28.Ağustos.2011, 02:58   #3
Yönetici

timed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 110261
•Rep Seviyesi :
timed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond repute
Saygıdeğer dostum ,
Çok kıymetli ve takdire şayan bir çalışma.
Ellerinize sağlık.
Başarılı çalışmalarınızın devamı ümidiyle...
timed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Ağustos.2011, 03:15   #4
Kıdemli Üye

Karakanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10010
•Rep Seviyesi :
Karakanca has a reputation beyond reputeKarakanca has a reputation beyond reputeKarakanca has a reputation beyond reputeKarakanca has a reputation beyond reputeKarakanca has a reputation beyond reputeKarakanca has a reputation beyond reputeKarakanca has a reputation beyond reputeKarakanca has a reputation beyond reputeKarakanca has a reputation beyond reputeKarakanca has a reputation beyond reputeKarakanca has a reputation beyond repute
Güzel bir şeyler çıkmış ortaya, emek verilmiş, teşekkürler.
Karakanca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Ağustos.2011, 03:24   #5
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Bir solukta okudum, çok beğendim.
Bu geri dönüş hikayeleri beni hep cezbeder
Birde dönen Conan olunca keyfide büyük oluyor
Pırıl pırıl renkler
çok güzel bir tarama
görsel bir şölen haline gelmiş
nefis okunuyor..
Teşekkür ederim..
Sevgilerimle.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Ağustos.2011, 15:22   #6
Yönetici

serifengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
serifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond reputeserifengin has a reputation beyond repute
Aslında son hikayede değil geri dönüşde değil..
Yabancı sitelerde takip edebildiğim kadarıyla yeni Conan hikayeleri bu öykünün devamı başladı sanırım 3-4 sayı çıktı daha ama yinede Conan Conan,dır
Emeklerin paha biçilemez sevgili hemşerim..
serifengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Ağustos.2011, 16:37   #7
Onursal Üye

kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 47476
•Rep Seviyesi :
kartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond repute
Sevgili The Darkness kardeşim bu rengarenk ve mükemmel Conan için çok teşekkür ederim.Sizlerin emek ve özverileri sonucunda bu güzelliklere sahip oluyoruz.Sağolun varolun,en iyi günleriniz olsun.
kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Ağustos.2011, 23:45   #8
Yönetici

direnc11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
direnc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond repute
Değerli dostum çalışmanı çok beğendim. Aslında senin bir şekilde dahil olduğun her çalışma olağanüstü başarılı. Conan çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Eline ve yüreğine sağlık.
direnc11 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 29.Ağustos.2011, 01:23   #9
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Beğeniyle okuduğum çok güzel bir çalışma yapmışsın,eline sağlık kardeşim,teşekkür ederim
ertuğrul isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 29.Ağustos.2011, 07:05   #10
Onursal Üye

enger66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 97919
•Rep Seviyesi :
enger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond reputeenger66 has a reputation beyond repute
Biraz geç farkettim ... Daha önce alıp okuduğum bu özel sayıyı bizlerle tekrar buluşturduğun için teşekkürler...
enger66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil