![]() |
#1 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar sitede olmayıp bende olan bir tane daha buldum.İnşallah becerebilmişimdir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağlık afiyet içinde okumalar dilerim. . Konu Cellatbey tarafından (08.Ocak.2023 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: link yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Değerli dostum,Teks paylaşımları için teşekkürler,inşaallah sağlık ve afiyette olursun bizi teks'lerimizle en kısa zamanda buluşturursun,sağol
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Puanı : 417894
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Ben olsam bu paylaşıma en az beş adet yorum almasam bir daha taramam ![]() Son sayfadaki güzel sözler için ayrıca teşekkürler... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2760493
•Rep Seviyesi :
![]()
"Cellatbey" kardeşim bize söz bırakmamış. Düşünce ve ifadelerine tamamen katılıyor, kendisine gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolsun, varolsun...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1355861
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili bozan,
bu iletiyi bizlerle paylaştığın için önca sana teşekkür ile başlamak gerek, nedenine gelince birilerini tanımak için yalnızca yükledikleri yetmiyor, yazdıkları da gerekli, daha önce de yazdım yine tekrarlıyorum, burada bir şeyler olabilmek için herhangi bir özveride bulunmak gerekmiyor, buna rağmen insanlar emek, çaba ve para harcayınca o zaman durup düşünmek gerekiyor, neden diye. Benim bir cevabım var, iyilik yap iyilik bul. Çok basit hiç kimse iyiliğin karşısında, tatlı sözün önünde duramaz. Cellatbey'e gelince; bu metnin altına zevkle imzamı atarım. Hatta acaba ben mi yazdım diye düşünürüm. Şunu da bilirim, diğer dostlar gibi bu adam da iyi bir insan, bu kadar kötülüğün olduğu bir dünyada bari bazı iyi insanlar burada toplansın şimdilik sanal belki ileride somut dostluklara dönüşür. Sevgili cellatbey, iyi ki geldin, iyi ki buradasın. Seni saygıyla selamlarım. ...
Yağmur, ağıt yak ardımdan Karanlık sokaklar boyunca Ben yurdumun özoğluyum Kimseler yanmıyor bana Yaprak yaprak içimde yalnızlık Onun dalları dünyadır Kendi göğümde bu sürgünlük Bedenimdir ona tek sınır Kimsenin bir şey söyleyeceği yok Ben susarsam, konuşmazsam Acı bile sustu artık Yağmur, ağıt yak ardımdan... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
![]()
altın seriye el atan
altın kalpli cellatbey nikinizden tırsmış olsakda altın kalbiniz gönlümüze yerleşti.. iyiki varsınız.. sonsuz sevgiler,teşekkürler.. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 15.Mart.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
her şeyden önce saglık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 24.Aralık.2009
•Rep Puanı : 2358
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın Cellatbey, paylaşımınız için teşekkür eder, eğer rahatsızsanız bir an önce iyileşmenizi dilerim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]()
Paylaşımın için teşekkürler dostum. Bu gecenin alternatif linkide benden olsun. Sağlıcakla.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
![]()
Değerli kardeşlerim sizler,yüce gönüllü pırlantalarsınız.Benim yaptığım bir hiç.Bana üye olduğum anda bu site kucak açtı.Hiç bir karşılık beklemeden.bana tüm linkleri kısıtlamasız açtı."Şu kadar miktar verirsen ancak alırsın" demedi.İstisnasız tüm üyelerin hepsinede tüm linklere ulaşımı serbest eden bir site.Bu site,almadanda verebilenlerin sitesi.Bunu üye olduğum anda anladım.
Nacizane,bende,sitede olmayıpta bende olan ne var? Diyerek arayış içine girdim. Bulduğumu koyuyorum. Sizlerinkinin yanında benimki devede tüy bile değil.Emeği geçen herkesin hakkını helal etmesini dilerim. Sanırım bir kaç gün içinde 29 uncu sayıyıda yapabileceğimi sanıyorum. Yüce duygularınız için tekrar tekrar teşekkür ederim. . |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 060 - El Rey | sarkomer | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 25 | 22.Şubat.2015 01:31 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 076 - Beyaz Çöl | ertuğrul | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 17 | 04.Kasım.2012 18:54 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 029 - Kara Çakal | Cellatbey | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 14 | 27.Ağustos.2012 01:42 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 045 - Esrarengiz Ses | ertuğrul | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 14 | 19.Ağustos.2012 19:01 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 074 - Kanlı Yol | tafamus | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 17 | 05.Mart.2011 22:51 |