Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 026 - Kara Oklar!

Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 026 - Kara Oklar!

Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri

Like Tree40Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 13.Mayıs.2010, 22:30   #1
Aktif Üye

Cellatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
Cellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond repute
Yeni Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 026 - Kara Oklar!
Arkadaşlar sitede olmayıp bende olan bir tane daha buldum.İnşallah becerebilmişimdir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sağlık afiyet içinde okumalar dilerim.

.
lion35, I'mystery, greenleaf ve 19 kişi bunu beğendi.

Konu Cellatbey tarafından (08.Ocak.2023 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: link yenilendi
Cellatbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Mayıs.2010, 22:43   #2
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Değerli dostum,Teks paylaşımları için teşekkürler,inşaallah sağlık ve afiyette olursun bizi teks'lerimizle en kısa zamanda buluşturursun,sağol
ertuğrul isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Mayıs.2010, 22:56   #3

Hones - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 417894
•Rep Seviyesi :
Hones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond reputeHones has a reputation beyond repute

Ben olsam bu paylaşıma en az beş adet yorum almasam bir daha taramam

Son sayfadaki güzel sözler için ayrıca teşekkürler...
turhal bunu beğendi.
Hones isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Mayıs.2010, 23:19   #4
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2760493
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
"Cellatbey" kardeşim bize söz bırakmamış. Düşünce ve ifadelerine tamamen katılıyor, kendisine gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolsun, varolsun...
turhal bunu beğendi.
sarkomer isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Mayıs.2010, 23:20   #5
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1355861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Sevgili bozan,
bu iletiyi bizlerle paylaştığın için önca sana teşekkür ile başlamak gerek,
nedenine gelince birilerini tanımak için yalnızca yükledikleri yetmiyor,
yazdıkları da gerekli,
daha önce de yazdım yine tekrarlıyorum,
burada bir şeyler olabilmek için herhangi bir özveride bulunmak gerekmiyor,
buna rağmen insanlar emek, çaba ve para harcayınca
o zaman durup düşünmek gerekiyor, neden diye.
Benim bir cevabım var, iyilik yap iyilik bul.
Çok basit hiç kimse iyiliğin karşısında, tatlı sözün önünde duramaz.
Cellatbey'e gelince;
bu metnin altına zevkle imzamı atarım.
Hatta acaba ben mi yazdım diye düşünürüm.
Şunu da bilirim, diğer dostlar gibi bu adam da iyi bir insan,
bu kadar kötülüğün olduğu bir dünyada
bari bazı iyi insanlar burada toplansın
şimdilik sanal belki ileride somut dostluklara dönüşür.
Sevgili cellatbey, iyi ki geldin, iyi ki buradasın.
Seni saygıyla selamlarım.

...
Yağmur, ağıt yak ardımdan
Karanlık sokaklar boyunca
Ben yurdumun özoğluyum
Kimseler yanmıyor bana

Yaprak yaprak içimde yalnızlık
Onun dalları dünyadır
Kendi göğümde bu sürgünlük
Bedenimdir ona tek sınır

Kimsenin bir şey söyleyeceği yok
Ben susarsam, konuşmazsam
Acı bile sustu artık
Yağmur, ağıt yak ardımdan...
turhal bunu beğendi.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Mayıs.2010, 23:47   #6
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

büyük beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
altın seriye el atan
altın kalpli cellatbey
nikinizden tırsmış olsakda altın kalbiniz
gönlümüze yerleşti..
iyiki varsınız..

sonsuz sevgiler,teşekkürler..

turhal bunu beğendi.
büyük beyaz isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Mayıs.2010, 23:53   #7
Yeni Üye

ilker777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
ilker777 is on a distinguished road
her şeyden önce saglık.
turhal bunu beğendi.
ilker777 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 00:39   #8
Aktif Üye

Nekkare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2358
•Rep Seviyesi :
Nekkare has a reputation beyond reputeNekkare has a reputation beyond reputeNekkare has a reputation beyond reputeNekkare has a reputation beyond reputeNekkare has a reputation beyond reputeNekkare has a reputation beyond reputeNekkare has a reputation beyond reputeNekkare has a reputation beyond reputeNekkare has a reputation beyond reputeNekkare has a reputation beyond reputeNekkare has a reputation beyond repute
Sayın Cellatbey, paylaşımınız için teşekkür eder, eğer rahatsızsanız bir an önce iyileşmenizi dilerim.
turhal bunu beğendi.
Nekkare isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 01:17   #9
Yönetici

Colinmccay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
Colinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond repute
Paylaşımın için teşekkürler dostum. Bu gecenin alternatif linkide benden olsun. Sağlıcakla.
turhal bunu beğendi.
Colinmccay isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 01:17   #10
Aktif Üye

Cellatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
Cellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond repute
Değerli kardeşlerim sizler,yüce gönüllü pırlantalarsınız.Benim yaptığım bir hiç.Bana üye olduğum anda bu site kucak açtı.Hiç bir karşılık beklemeden.bana tüm linkleri kısıtlamasız açtı."Şu kadar miktar verirsen ancak alırsın" demedi.İstisnasız tüm üyelerin hepsinede tüm linklere ulaşımı serbest eden bir site.Bu site,almadanda verebilenlerin sitesi.Bunu üye olduğum anda anladım.
Nacizane,bende,sitede olmayıpta bende olan ne var? Diyerek arayış içine girdim.
Bulduğumu koyuyorum.
Sizlerinkinin yanında benimki devede tüy bile değil.Emeği geçen herkesin hakkını helal etmesini dilerim.
Sanırım bir kaç gün içinde 29 uncu sayıyıda yapabileceğimi sanıyorum.

Yüce duygularınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.

.
turhal bunu beğendi.
Cellatbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil