Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 026 - Kara Oklar!

Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 026 - Kara Oklar!

Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri

Like Tree40Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14.Mayıs.2010, 02:05   #11
Süper Üye

fenerbahce_100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 52343
•Rep Seviyesi :
fenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond repute
Sevgili kardeşim,Ellerinize sağlık .Paylaşımlarınızın Teks olması benim için ayrı bir güzellik.Size her zaman sağlık diliyorum.
turhal bunu beğendi.
fenerbahce_100 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 02:19   #12
Süper Üye

kinowa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 116696
•Rep Seviyesi :
kinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond reputekinowa has a reputation beyond repute
sevgili arkadasim bende sana tüm kalbimle tesekkür ederim.. cok güzel paylasimlar ellerine saglik.
turhal bunu beğendi.
kinowa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 10:07   #13
Süper Üye

akyıldız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
akyıldız has a reputation beyond reputeakyıldız has a reputation beyond reputeakyıldız has a reputation beyond reputeakyıldız has a reputation beyond reputeakyıldız has a reputation beyond reputeakyıldız has a reputation beyond reputeakyıldız has a reputation beyond reputeakyıldız has a reputation beyond reputeakyıldız has a reputation beyond reputeakyıldız has a reputation beyond reputeakyıldız has a reputation beyond repute
dün 26'ı ne zaman nasip olur diye içimden geçirip 25 teki maceranın devamı için tex 186 ların içinde aramıştım. Bu güzel tarama için teşekkürler
turhal bunu beğendi.
akyıldız isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 11:46   #14
Yeni Üye

gecekartalı63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
gecekartalı63 is on a distinguished road
Paylaşımcı cömert bir ruh ve mütevazilik bir arada olunca bizim kuru teşekkürümüz ne kadar yavan kalıyor, sürekli hakkınız geçiyor bize. Böyle insanlarla bir arada olmak ne kadar güzel bir duygu , iyi ki varsınız dostlar yürekten teşekkürler.
turhal bunu beğendi.
gecekartalı63 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 12:07   #15
Süper Üye

sandokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 69402
•Rep Seviyesi :
sandokan has a reputation beyond reputesandokan has a reputation beyond reputesandokan has a reputation beyond reputesandokan has a reputation beyond reputesandokan has a reputation beyond reputesandokan has a reputation beyond reputesandokan has a reputation beyond reputesandokan has a reputation beyond reputesandokan has a reputation beyond reputesandokan has a reputation beyond reputesandokan has a reputation beyond repute
tesekkür etmekten baska birsey elimizden gelmiyor, daha simdiden
29.ncu sayiyi bekliyoruz...
turhal bunu beğendi.
sandokan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 13:59   #16
Süper Üye

Kroker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 123989
•Rep Seviyesi :
Kroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond repute
Emeklerin ve güzel duygularınla hepimizin kalbini kazandın, varol teşekkürler.
turhal bunu beğendi.
Kroker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 22:00   #17
Süper Üye

neptunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
neptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond repute
Sevgili Cellatbey; aslında iletilerinizden anladığım kadarıyla hiçte öyle Cellat yürekli birine benzemiyorsunuz gerçi ama neticede bu ismi almışsınız saygı duyarım.

Her şeyden önce ben size hoşgeldiniz diyorum.Foruma yaptığınız bu eşsiz paylaşımlardan ve katkılarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.

Sizden Nacizane bir ricam olacak.Taramalarınıza resimlere isim verirken 1-2-3-4... diye değilde 001-002-003.... diye isim verirseniz eğer benim gibi CDİSPLAY programıyla okuyan arkadaşlara büyük kolaylık olacak.

Diğer şekilde resim isimlerinden dolayı sayfa atlamaları oluyor.Bir de bu kitapta 12-13,14-15.sayfalar kayıp.Eğer eklemeniz mümkünse sevinirim.

Ben tekrar size hoşgeldiniz diyor,keyifli paylaşımlar diliyorum.
Selamatle.
turhal bunu beğendi.

Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini!
Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini ,
Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni,
TÜRK'üm ve düşmanım sana kalsam da tek kişi!..
neptunn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Mayıs.2010, 22:19   #18
Aktif Üye

Cellatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
Cellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond repute
Değerli kardeşim neptun
Sayfa numaralarını dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.Ben az önce koyduğumuda malesef sizin yazınızı görmeden önce koymuştum.Dolayısıyle onunda sayfa numaraları o şekilde olmuş oldu.

Bendeki mevcutta eksik sayfa yok.Ancak benim yükleme anında veya indirme anında bir bozukluk olabilmiş olabilir diye mediadan indirip kontrol edeceğim.

Uyarın için teşekkür ederim.

Not: İndirme tamamlandı tek tek kontrol ettim sayfa eksikliği yok.Ancak belirttiğiniz numara sırası nedeniyle bir karışıklık olmuş olabilir.Ben ek bir program kullanmayıp windows live fotoğraf galerisiyle okuyorum.O nedenle belirttiğiniz dosya isim sıralamasında sorun yaşamamış olabilirim.
Tabiki siz istediğiniz şekilde isimlendirebilirsiniz.

.
turhal bunu beğendi.

Konu Cellatbey tarafından (14.Mayıs.2010 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ek yazı
Cellatbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Nisan.2011, 18:31   #19
Süper Üye

tekira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 899
•Rep Seviyesi :
tekira is a splendid one to beholdtekira is a splendid one to beholdtekira is a splendid one to beholdtekira is a splendid one to beholdtekira is a splendid one to beholdtekira is a splendid one to beholdtekira is a splendid one to behold
Çok Teşekkürler...
turhal bunu beğendi.
tekira isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Ocak.2020, 04:41   #20
Yeni Üye

akn62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
akn62 is on a distinguished road
26 Kara oklar.exe..dosya içinde..

-worm:win2/autorun

Bu program tehlikelidir ve ağ bağlantısı üzerinden kendi kendine yayılır.
Bu yaılımı hemen kaldır.

kimse görmedi herhalde. ilk defa böyle virüslü dosya ile karşılaştım.şaşkınlık.üzüldüm. .
on yıldan fazla bu sitedeyim...
turhal bunu beğendi.
akn62 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil