![]() |
#11 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 52343
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili kardeşim,Ellerinize sağlık .Paylaşımlarınızın Teks olması benim için ayrı bir güzellik.Size her zaman sağlık diliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 116696
•Rep Seviyesi :
![]()
sevgili arkadasim bende sana tüm kalbimle tesekkür ederim.. cok güzel paylasimlar ellerine saglik.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
![]()
dün 26'ı ne zaman nasip olur diye içimden geçirip 25 teki maceranın devamı için tex 186 ların içinde aramıştım. Bu güzel tarama için teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 26.Ekim.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Paylaşımcı cömert bir ruh ve mütevazilik bir arada olunca bizim kuru teşekkürümüz ne kadar yavan kalıyor, sürekli hakkınız geçiyor bize. Böyle insanlarla bir arada olmak ne kadar güzel bir duygu , iyi ki varsınız dostlar yürekten teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Ocak.2010
•Rep Puanı : 69402
•Rep Seviyesi :
![]()
tesekkür etmekten baska birsey elimizden gelmiyor, daha simdiden
29.ncu sayiyi bekliyoruz... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 27.Nisan.2009
•Rep Puanı : 123989
•Rep Seviyesi :
![]()
Emeklerin ve güzel duygularınla hepimizin kalbini kazandın, varol teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili Cellatbey; aslında iletilerinizden anladığım kadarıyla hiçte öyle Cellat yürekli birine benzemiyorsunuz gerçi ama
![]() Her şeyden önce ben size hoşgeldiniz diyorum.Foruma yaptığınız bu eşsiz paylaşımlardan ve katkılarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Sizden Nacizane bir ricam olacak.Taramalarınıza resimlere isim verirken 1-2-3-4... diye değilde 001-002-003.... diye isim verirseniz eğer benim gibi CDİSPLAY programıyla okuyan arkadaşlara büyük kolaylık olacak. Diğer şekilde resim isimlerinden dolayı sayfa atlamaları oluyor.Bir de bu kitapta 12-13,14-15.sayfalar kayıp.Eğer eklemeniz mümkünse sevinirim. Ben tekrar size hoşgeldiniz diyor,keyifli paylaşımlar diliyorum. Selamatle.
![]() |
![]() |
#18 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
![]()
Değerli kardeşim neptun
Sayfa numaralarını dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.Ben az önce koyduğumuda malesef sizin yazınızı görmeden önce koymuştum.Dolayısıyle onunda sayfa numaraları o şekilde olmuş oldu. Bendeki mevcutta eksik sayfa yok.Ancak benim yükleme anında veya indirme anında bir bozukluk olabilmiş olabilir diye mediadan indirip kontrol edeceğim. Uyarın için teşekkür ederim. Not: İndirme tamamlandı tek tek kontrol ettim sayfa eksikliği yok.Ancak belirttiğiniz numara sırası nedeniyle bir karışıklık olmuş olabilir.Ben ek bir program kullanmayıp windows live fotoğraf galerisiyle okuyorum.O nedenle belirttiğiniz dosya isim sıralamasında sorun yaşamamış olabilirim. Tabiki siz istediğiniz şekilde isimlendirebilirsiniz. . Konu Cellatbey tarafından (14.Mayıs.2010 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ek yazı |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 20.Aralık.2010
•Rep Puanı : 899
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çok Teşekkürler...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 15.Kasım.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
26 Kara oklar.exe..dosya içinde..
-worm:win2/autorun Bu program tehlikelidir ve ağ bağlantısı üzerinden kendi kendine yayılır. Bu yaılımı hemen kaldır. kimse görmedi herhalde. ilk defa böyle virüslü dosya ile karşılaştım.şaşkınlık.üzüldüm. . on yıldan fazla bu sitedeyim... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 060 - El Rey | sarkomer | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 25 | 22.Şubat.2015 01:31 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 076 - Beyaz Çöl | ertuğrul | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 17 | 04.Kasım.2012 18:54 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 029 - Kara Çakal | Cellatbey | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 14 | 27.Ağustos.2012 01:42 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 045 - Esrarengiz Ses | ertuğrul | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 14 | 19.Ağustos.2012 19:01 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 074 - Kanlı Yol | tafamus | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 17 | 05.Mart.2011 22:51 |