![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arada kırmızı olarak kalmıştı, kalmasın.. İyi okumalar arkadaşlar. Konu savok tarafından (19.Ağustos.2012 Saat 10:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 52343
•Rep Seviyesi :
![]()
Elleriniz dert görmesin kardeşim.Gayretleriniz ve zahmetleriniz için minnet borçluyuz
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
![]()
Hakikaten 13 tane mavinin arasında kırmızı olarak hoş durmuyordu.Altın değerindeki bu altın serisinin 16.kitabı
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 116696
•Rep Seviyesi :
![]()
Altın yürekli dostum bir kuru teşekkürden çok daha fazlasını hakediyosun ama elimizden gelende sadece bu .. iyiki iyiki iyiki varsın diyorum..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() Sevgili ertuğrul,
sana söylenen övgü sözlerinin hiç biri yeterli değil bence. Kimseler bile yokken, boş lafların bol olduğu günlerde hiç aksatmadan dolu konuşuyorsun. Ben buraya geldiğimden bu yana bir gün bile yeni bir yükleme yapmadığını ben hatırlamıyorum. Hakkını helal et. Saygılarımla. Ben berceste mısraı buldum Hey ömrümce söylerim Gözden, gezden, arpacıktan olsun Hey ömrümce söylerim! Bizsiz Ilgaz'ın çam ormanları güzel değildir. Hayda günlerim hayda Sırtını düşmana verdikçe Murat dağları güzel değildir, Dost dost ille kavga! Biz olmasak gökyüzü, biz olmasak üzüm, Biz olmasak üzüm göz, kömür göz, ela göz; Biz olmasak göz ile kaş, öpücük, nar içi dudak; Biz olmasak ray, dönen tekerlek, yıkanan buğday, Ayın onbeşi; Biz olmasak Taşova'nın tütünü, Kütahya'nın çinisi, Yani bizsiz Anne dizi, kardeş dizi, yar dizi Güzel değildir. Gel günlerim gel de dol Gel Aydınlım İzmirlim, Gel aslanım Mamak'tan Erzincan'dan Kemah'tan Düşmanlar selam ister Gözden, gezden, arpacıktan! |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Puanı : 417894
•Rep Seviyesi :
![]()
Dostum bu forumun en alçakgönüllü ve en çok çalışan kardeşimizsin. Her gün bir tarama yapıyorsun ama şimdiye kadar bir gün bile reklam yapmadın. Her şey için çok teşekkürler..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2790493
•Rep Seviyesi :
![]()
Altın gönüllü kardeşimden altın seri devam ediyor.Bizlere düşen de naçizane gereğini yapmak; çok teşekkürler değerli kardeşim, sağolasın...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici |
![]()
Sevgili Ertuğrul yaptığın inanılmaz fedakarlıklar için söyleyecek söz kalmadı lugatta ama sen o inanılmaz mütavaziliğin ve azminle bizleri bu harika kitaplarla buluşturmaktan yılmadın.Sağol varol
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Arkadaşlar yazdıklarınızdan ben burda kıpkırmızı oldum,hepinize kucak dolusu sevgiler,teşekkürler,bana göre hepimizin birbirimizden bir farkı omadığını düşünüyorum,temelimizde dostluk,arkadaşlık ve kardeşlik olduğunu inanıyorum tekrar sağolun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Ocak.2010
•Rep Puanı : 69402
•Rep Seviyesi :
![]()
cok cok tesekkür ederim, bugün de bizi mutlu ettin sagol...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 001 - Kırmızı El | Hones | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 20 | 28.Mart.2016 01:15 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 086 - Rio Verde | ertuğrul | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 19 | 03.Mart.2015 02:49 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 060 - El Rey | sarkomer | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 25 | 22.Şubat.2015 01:31 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 041 - Dönek | ertuğrul | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 18 | 19.Ağustos.2012 22:07 |
Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri Sayı 042 - Star-O'da Yangın | ertuğrul | Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Altın Seri | 11 | 19.Ağustos.2012 18:50 |