Tercüman Çocuk Dergisi 1977 Sayı 01

12 Şub 2010
15,006
543,639

Terc_man_ocuk_001_001.jpg






Sayfaları bakunin birleştirdi ve düzenledi

Saygılarımla​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,669
İstanbul
Çizgi Diyarı'nda yapılan her paylaşım, her çalışma kıymetli. Ancak bazıları var ki beni epeyce duygulandırıyor. Haluk abinin bu paylaşımı da işte onlardan bir tanesi. Çocukluğumda çok fazla çizgi roman satın alamazdık. Okuduğumuz çizgi romanların çoğu değiş-tokuş yoluyla edindiğimiz kitaplardı. Para vererek aldığımız şeyler çok azdı. Milliyet Çocuk ve Tercüman Çocuk almaya çalışırdık mümkün olduğunca. Hal böyle olunca elimizde bulunanı defalarca okurduk. İşte Tercüman Çocuk dergilerini de böyle satır satır okuduğumu, her bir panelini ayrı ayrı incelediğimi hatırlıyorum.

An itibariyle Haluk abiye sadece kuru kuruya teşekkür edebiliyorum. Haluk abi paylaşımı açtığında sadece mega.co.nz linki mevcuttu. Kuru kuru teşekkür yerine bari seçimlik bir Mediafire linki ekleyeyim demiştim. Linki üretirken dönüp konuya bir daha baktığımda Haluk abinin Mediafire linkini de eklediğini gördüm. Buna rağmen benim ürettiğim de boşa gitmesin, belki lazım olur düşüncesiyle linki ana mesaja ekliyorum. Umarım yakında daha anlamlı teşekkür edebileceğim, bu kıymetli çalışmalara nacizane karşılıklar verebileceğim günler gelir.

Sevgiler, saygılar.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,669
İstanbul
Tabi alelacele bir şeyler yazmaya çalışınca böyle dikkatsiz olunabiliyor. Katkısı için sevgili kaptanımıza da çok teşekkür ediyorum.
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
25,908
ordu-turkey
Bilemiyorum gerçekten başka bir yerde böyle güzel insanlar var mı? Bence yoktur. Düşünün ki bir dönem bu ülkede fenomen olmuş bir çocuk dergisinin ilk sayısını arada bul, mümkün değil. Klavyem inanın teşekkürleri ifade için yetersiz geliyor, 'like' tuşları basmaktan eskidi abim ama maşallah sen yine istim üstündesin. Allah sana sağlık sıhhat versin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,988
83,571
Kasımpaşa
Siyaseten tercüman çocuk asla bizim eve girmezdi. Hatta Tercüman'la ilgili hiçbir şey girmezdi ya o başka mevzu..
O güzel zamanlarda bu dergiyi okumayı kaçırmışım, şimdi sağolsun Haluk abi sayesinde o güzel günleri yaşayabiliyorum..
Hele de ilk sayısında bizim memleketten bahsetmez mi...
Saygı ve sevgiler abi..
 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,464
26,951


Çocukluğumda çok fazla çizgi roman satın alamazdık. Okuduğumuz çizgi romanların çoğu değiş-tokuş yoluyla edindiğimiz kitaplardı. Para vererek aldığımız şeyler çok azdı. Milliyet Çocuk ve Tercüman Çocuk almaya çalışırdık mümkün olduğunca. Hal böyle olunca elimizde bulunanı defalarca okurduk. İşte Tercüman Çocuk dergilerini de böyle satır satır okuduğumu, her bir panelini ayrı ayrı incelediğimi hatırlıyorum.




Duygularıma tercüman olmuş yazdığınız satırlar.Çizgiromanların yanısıra tüm çocuk dergilerine de her zaman yetişemezdim.Tercüman çocuk öncelikli olmak üzere Türkiye çocuk,Hürriyet çocuk ve en son Milliyet çocuk.
O hafta aldın aldın,yoksa kaçırdın elindeki kuşu.Nereden bulacaksın da okuyacaksın.Türkiye çocuk alan bir kişiden başka mahallede başka takip eden yok.:9
Gün gelecek ilk sayıları da okuyacağız vay be.Teknolojiden önce emek veren dostların ellerini sıkmak gerek.
Dergileri temin eden,emek verip tarayan,emek verip birleştiren,konuyu açan,alternatif link veren tüm dostlara gönülden teşekkür ediyorum.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,702
İstanbul
İlk sayı olması nedeniyle çok önemli bir paylaşım, hele ki başlığı açan çok sevgili rahmetli Haluk ağabeyimiz ise daha da önemli.. Ben de elimden geldiğince kapağı restore ederek başlığa ufak bir katkı sağlamak istedim. Bu vesileyle merhum Haluk ağabeyimizi bir kez daha rahmetle anıyor, paylaşımda emeği geçen Sevgili Bakunin'e de teşekkürlerimi sunuyorum. Allah size sağlıklı, mutlu ve huzurlu upuzun bir ömür versin Üstadım.

23-N-SAN1977-SAYI-1.png
 
Üst