![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 350976
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 03.Şubat.2011
•Rep Puanı : 5728
•Rep Seviyesi :
![]()
oval kapakları görünce gözlerim yaşardı,ya insanın böyle bir şey için gözü yaşarırmı?lakin gözlerimi yaşartan kapakların kendisi değil,10 lu yaşlarımı sürdüğüm yıllara flashback yapmamdı.ne güzel zamanlardı
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 13.Eylül.2009
•Rep Puanı : 312707
•Rep Seviyesi :
![]() oval kapakları görünce gözlerim yaşardı,ya insanın böyle bir şey için gözü yaşarırmı?lakin gözlerimi yaşartan kapakların kendisi değil,10 lu yaşlarımı sürdüğüm yıllara flashback yapmamdı.ne güzel zamanlardı İlkokul birdeydim. okulun yanında bir gazete büfesi vardı. Bir kış günü hava karlı, sanırım hafta sonu, oval kapaklı bir Teksas alıp eve gelip okumuştum. Seçme gerekçem kalın oluşuydu. O yıllarda Teksası Tommiks'e göre daha fazla severdim. Çocuk olduğumuzdan pek fazla cep harçlığımız olmazdı ve her zaman alıp okuyamazdık. Burada bir de anımı paylaşayım. Benim benden 12 yaş büyük bir ağbim var. Ben 6 yaşlarındayken, onun evliliğe yakınlaştığı bit zaman oldu. Bir tanıdık aile abime kızlarını vermek istiyordu. Bizimkilerinde böyle bir iması olmuş muydu, yaşım küçüktü o yüzden hatırlamıyorum. Bu işin bana faydası kızın abisinin bir bavul dolu teksi olmasıydı ve ben o Teksler'den evlilik işi olmayıncaya kadar bayağı yararlanmıştım. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 14.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
bu güzel paylaşım için çok teşekkürler
elimde çok güzel bir teksas arşivi vardı ama maalesef çalındı wt forumdayken tarayıp paylaşmayı düşünüyordum ama işlerimin yogunluğu sebebiyle nasip olmadı işim gere sık sık şehir dışına çıktığımdan ben şehir dışındayken maalesef arşivim ve daha bir sürü şeyim çalınmış en çok teksas arşivime ve laptopuma üzüldüm çünki laptopta yazdığım ve ilk bölümünü wt de paylaştığım kitabımın 3 bölümü vardı çokmu uzattım acaba ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 31.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
bu güzel bilgiler içn çok teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
aksoy yayınları, ceylan yayınları, demirbaş, essegesse, hozcomics, samim utkun, serileri, tay yayınları, teksasın, türkiyedeki, yayın, yayın serileri |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tommiks'in Türkiye'deki Yayın Serileri | bakunin | Tommiks | 16 | 18.Mayıs.2022 20:03 |
Teksas'ın Ortaya Çıkışı, Konusu.. | AzardidE | T-U-Ü-V | 5 | 27.Ağustos.2016 02:38 |
Pekos Bill Hürgün Yayınları Sayı 48 - Teksas'ın Asileri | bakunin | Pekos Bill - Hürgün Yayınları | 1 | 02.Temmuz.2011 17:07 |
Teksas'ın karlar altında yaşanan bir macerası. Adı neydi? | altintepehakan | İstek Hattı | 0 | 19.Ekim.2010 19:37 |