Çelik Blek Teksas Tay Yayınları Büyük Albüm 32

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,186
teksas32avev.jpg
"Albüm 32"yi oluşturan 22. ve 23. sayılar "Bakunin" üstadıma ait olup, çizgi roman dünyasına verdikleri ivme ve büyük hizmetlerden dolayı, şahsım ve tüm çizgi roman severler adına kendilerine teşekkür ederim.
Saygılarımla...

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,188
8,076
32. albüm 22. ve 23. sayılardan oluşmakta.
Ancak tarama sonrası sıralamada bir hata oluşmuş sanırım.
23. sayı baş tarafta, 22 . sayı arkada.
Haliyle maceranın sonu önceden okunmuş oluyor.
Albümü indirdikten sonra PDF formatında düzenleyerek okuyorum.
Sitenize ait orijinal yükleme formatını yeniden sıraya koyup size göndermek isterimyeniden paylaşılması amacı ile.Tabii isterseniz.
Hatta sayfanıza yüklemeyi bilsem buradan da yapabilirim.

Elinize sağlık.Paylaşım için teşekkür ederim.
Bu ve benzeri çizgi romanlardan hoşlandığımıza göre aynı yaş gurubunda mıyız diye merak ediyorum.
Ben 63 yaşındayım.
Selam sevgi ve saygılarımla....
 

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,188
8,076
Anında özür......
Çok özür dilerim.
Sızin sıralamanız doğru.
Ben Pdf formatına çeviriken sistem numaraları okumadan kaynaklanan teknik bir arıza nedeni ile 23. sayı taramalarını baş tarafa almış.
Yardımcı olma amaçlı yukarıdaki yorumumu dikkate almayınız lütfen.
Selamlar.
 

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,229
4,833
Sanırım günün sevimli ilk olayıdır, teşekkür ederim
ve evet çizmeler kullanışlı gözüküyor :)
ben de mi alsam acaba?
 

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,088
Kastamonu
...Sitenize ait orijinal yükleme formatını yeniden sıraya koyup size göndermek isterimyeniden paylaşılması amacı ile.Tabii isterseniz.
Hatta sayfanıza yüklemeyi bilsem buradan da yapabilirim... ...Bu ve benzeri çizgi romanlardan hoşlandığımıza göre aynı yaş gurubunda mıyız diye merak ediyorum. Ben 63 yaşındayım...
Ahmet Bey merhaba.

Sitede çizgi romanlar genellikle cbr formatlı düzenleniyor. cbr, Comic Book Reader ifadesinin açılımı. Çizgi roman okumak için tasarlanmış bir program. Bu formatla çizgi romanı hazırlamak da düzenlemek de çok kolay.

Ancak siz, pdf formatlı olarak yeniden düzenleyip yüklemek isterseniz, kimse buna hayır demez. Hatta birçok arkadaşımız memnun da olur...

Çizgi Diyarı'nda gençler olduğu gibi, sizin yaş grubunuzdan da çok sayıda insan var. Burada kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Çünkü burada önemsenen şeylerden biri de saygılı ve seviyeli iletişimdir.

Bir başka mesajınızda takıldığınızı belirttiğiniz bir konu hakkında da dilim döndüğünce bilgi vermek istiyorum:

Belki biliyorsunuzdur; paylaşılan çizgi romanlar önce, Mediafire, Rapidshare, Hotfile gibi bir paylaşım sitelerine yükleniyor. Bizim siteye, o listelerde mavi gördüğüz yazıların altına, yüklenen çizgi romanların adresi yerleştiriliyor. İsteyen, üzerine tıkladığı zaman paylaşım sitesindeki dosyayı indiriyor. Ancak bazen bu prosedürde, paylaşım sitesindeki dosyanın silinmesinden kaynaklanan bir kopma oluyor. Listede mavi göründüğü halde, dosya silindiği için indirme yapılamıyor. Dosyaları, paylaşım siteleri belli kurallara göre siliyor. Kimi üç ay hareket görmeyen dosyayı siliyor, kimi de bir ay indirilme yapılmayan dosyayı siliyor.

Binlerce dosyanın silinip silinmediğinin kontrolünü yapmak olanaksız. Bu yüzden şöyle bir yöntem bulunmuş: Her mesaj penceresinin altında "Kırık link bildir" yazan bir düğme göreceksiniz. İndirmek istediğiniz dosyanın silindiğini görürseniz, o dosyanın altındaki "Kırık Link Bildir" düğmesine tıklayıp "Falanca dosya silinmiş. Saygılarımla." yazıp gönderiyorsunuz. Yönetici arkadaşlar, vakit bulabildikleri sürece dosyayı hemen yeniliyor.

Çizgi Diyarı'na hoş geldiniz.
:)
 

algir

Onursal Üye
10 Ara 2009
926
839
Çok teşekkür ederim.Elleriniz dert görmesin sevgili sarkomer.
 

gungora

Yeni Üye
17 Tem 2011
88
33
çok tsk ler, ancak kota sorunu var, boyutu küçültmek mümkün mü, teksas büyük albüm 30 tek sayfa ve boyutu 8.82 mb, diğer büyüt boyutlu ciltleri de aynı boyuta indirmek mümkün mü
 
Üst