![]() |
#1 |
Süper Üye |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] apunisher [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @serkan@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] apunisher [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @serkan@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sinbad [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ozanbarış & neptunn [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ColinMcCay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakunin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kambozlu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kambozlu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] algir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarkomer ![]() Konu Shoryuken tarafından (02.Ekim.2016 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: listeye fasikül 9, 10 ve B.A 26. sayı eklendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ooo Dostum şimdi de Teksaslara el atmışsın.Bu çok iyi oldu benim açımdan.Geçen biliyorsun Tommiksleri toplamıştım.Malum sıralama Tommiks,Teksas,Zagor,Kızılmask e... diye gidiyor.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye |
![]()
saolasın dostum macera isimleri ile belirlediklerim elimde mevcut fakat başlıksızlar beni düşündürüyor asıl...teksasın bu tay yayınları serisi bende büyük önem taşıyor...80lerin başında başlayan teksas tay yayınları serisi benim Ç.R. ile ilk tanışma yıllarım ve ilk tanıştığım seri bu diyebilirim o yüzden seriyi tamamlamak en büyük arzum (tabiki eksikleri toparlayabilirsek)
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
![]()
Epey eksiğimiz var ama sorun değil Allahın izniyle birgün onlarda tamamlanır.İnternette türkçe ÇRlerın bu hale geleceğini bundan çok değil 3 sene önce söylesen kimse inanmazdı.Benim umudum var.Tamamlanır.
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye |
![]()
Sanırım haklsın dostum ben ilk gunlerini hatırlıyorum 1 yada 2 kitap bulunuyordu o da zar zor su an birçok maceranın tamamını bulabilmek mumkun sadece zamanla duzelip guzelleşecektir emek ile
Epey eksiğimiz var ama sorun değil Allahın izniyle birgün onlarda tamamlanır.İnternette türkçe ÇRlerın bu hale geleceğini bundan çok değil 3 sene önce söylesen kimse inanmazdı.Benim umudum var.Tamamlanır. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici |
![]()
Size katılıyorum arkadaşlar hele birde ceylan yayınları var ki o konuyu hiç açmayayım isterseniz
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 20.Haziran.2009
•Rep Puanı : 21952
•Rep Seviyesi :
![]()
Liste,siz,(yani biz)muhabbet ve dostluk mükemmel.Herkese sevgi selamlarımı gönderiyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 17.Eylül.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 25.Aralık.2009
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 07.Ocak.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
serkan arkadaşım gene döktürmüşsün ve diğer emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım bir hatırlatma küçükken ilk çizgiromanım teksastı
kusurabakmayın yukarıda bir kelimede harf eksikliğim olmuştur Konu Colinmccay tarafından (12.Ağustos.2010 Saat 04:34 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
liste, sıralı, tay, teksas, yayınları |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çelik Blek Teksas Tay Yayınları Sayı 18 | tiltmahmut | Teksas Tay Yayınları | 5 | 19.Mayıs.2022 02:41 |
Çelik Blek Teksas Tay Yayınları Sayı 17 | tiltmahmut | Teksas Tay Yayınları | 5 | 19.Mayıs.2022 02:40 |
Çelik Blek Teksas Tay Yayınları Sayı 41 - Blek Kurtuluyor | Colinmccay | Teksas Tay Yayınları | 7 | 21.Eylül.2012 01:15 |
Teksas Ceylan Yayınları Sıralı Listeler | Colinmccay | Teksas Ceylan Yayınları | 12 | 03.Haziran.2010 00:02 |