Teksas Tay Yayınları Sayı-1 (Tek sayfa olarak düzenlendi)

Lobador

Çeviri & Balonlama
21 Tem 2015
1,263
9,898
Arkadaşlar, sitede bulunan Teksas Tay Yayınları ilk beş bölümü tek sayfa olarak düzenledim.
Bunlar benim ilk düzenlemelerim, o yüzden bazı sıkıntılar olabilir.
Eğer düzenlemelerden memnun kalırsanız diğer sayıları da tek sayfa olarak düzenlemeyi düşünüyorum.

Sevgiyle kalın..


 

necropol

Onursal Üye
11 Eyl 2011
513
2,479
Ellerinize, emeklerinize sağlık düşünceniz süper ancak kitapları düzenlerken ben photoscape programı kullanıyorum. Sayfaları tek tek kırpıyorum tabi toplu tek sayfa yapma imkanı var ama toplu kesilince bazen sayfanın en önemli bölümünüde kesiyor işimi şansa bırakmamak için manuel olarak ben ayırıyorum.
Bu işlemler bittikten sonra sayfa eğriliklerini düzenliyor tekrar kırpıp marj ekliyor ve beyazlatma yapıyorum.
Biraz uzun sürüyor bu işlemler ama hoşuma gidiyor çizgi roman severleri kaliteli paylaşımlarla buluşturmak.
Zamanla eksiklerinizi tamamlayıp çok güzel paylaşımlara devam edeceğinizi biliyorum. Forumda bu işlemleri yapmayı bilmeyip, ustalarımızın anlatımlarıyla öğrenen çok kişi var. Bende bu forum ve ustalarımız sayesinde öğrendim. Aşağıda anlatımların yapıldığı linkleri ekliyorum çok katkısı olacağına inanıyorum güzel paylaşımlarınızın daim olması dileğiyle.

Saygılarımla,

http://www.cizgidiyari.com/forum/resimli-anlatimlar/76217-photoscape-kullanimi-resimli-anlatim.html

http://www.cizgidiyari.com/forum/re...i-romanlari-parlatma-programi-photoscape.html
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,310
49,914
NeverLand
Öncelikle daha kaliteli çizgi roman okuyabilmek adına vermiş olduğunuz çaba ve özveriden dolayı tebrik ediyor teşekkürlerimi sunuyorum. Düzenleme anlamında necropol dostumuz gayet güzel bir açıklama yapmış. Sayfa düzenlenmesi konusunda vermiş olduğu linkler çok işinize yarayacaktır. Ayrıca sitede var olan paylaşımların bazılarının tarih itibariyle üzerinden çok zaman geçmiş olması nedeniyle, çözünürlük ve tarama kalitesi anlamında eksiklikleri de olabilir. Bu nedenle en önemli noktalardan birisi de var olan paylaşımın tarama kalitesini yükseltmek. Ama yeni tarama yapma olanağı olmayan dostlarımıza "katkı sağlamak" kavramı adına güzel bir örnek oluşturduğunuzu belirtmek isterim. Teşekkürler.
 

Lobador

Çeviri & Balonlama
21 Tem 2015
1,263
9,898
Sevgili necropol;
Yorumların ve açıklamaların için çok teşekkürler. Verdiğin linkleri inceleyeceğim ve bundan sonra daha kaliteli paylaşımlar yapmaya çalışacağım.

Sevgili bakunin,

Senin de söylediğin gibi şu an tarama yapma imkanım yok ama ben de bir şekilde bu siteye katkı sağlamak istiyorum. Umarım yakında daha güzel paylaşımlarda bulunabilirim.
 
Üst