Teksas Hoz Comics! Sayı 36d - Aşkta da Savaşta da

Assad

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Ara 2014
2,503
44,684
Bosna
doynjhs7r06wdmg5p.jpg






 
Moderatör tarafında düzenlendi:

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Bu mesajin benim açımdan önemli bir yeri var tam 2000 . mesaj olması nedeniyle yaklaşık bir yıldır düzenli düzensiz forumları takip ediyorum.En eski ve süper üyelerden biri olarak kendi ölçeğimde iyi bir mesaj ortalaması yakalamışım.
Birde salt teşekkür değil aynı zamanda yorum yada mizah bazan daha ciddi konularada elimden geldiğince değinmeye çalıştım.
Peki nasıl başardım bu başarıyı nasıl yakaladım.:D
Öncelikle çok sevmek gerekiyor.:D
Mesaj yazılması konusunda uzun süren eğitimlerden geçtim.Mesaj koçluğu konusunda uzman Tibetli bir lamadan uzun süren nefis ve nefes terbiyesi konularında eğitim aldım.:Ğ
Bu özel eğitimlerden sonra çivili yatakta yatma konusunda master ve doktora derecesi bulunan hintli bir yogiden eksik kalan yönlerimi geliştirdim.:d
Bununlada iktifa etmeyerek 9a da kedicikleri izledim.Ardından köşe dönme konusunda uzman köşe yazarlarının köşelerini günlük takip ettim.Ben haliyle bir yerleri dönemedim.Ama mesaj yazma konusunda gerçek bir ustalık kazandım.
Hatta en büyük mesaj yazanlar arasına ismimi altın vede alüminyum harflerle yazdırdım.İlerledim tecrübeli üyelikten aktif üyeliğe terfi ettim ondan sonra süper üye oldum.Başardım.Bir başarı hikayesini okudunuz.Bu seviyeye gelebilmek için neler neler yaşadık.Karanlık yollardan geçtik , zehir gibi sular içtik ,bir yanımızda ölüm bir yanımızda yar sevdik , Cehennemde bir illetin ta göğsünü deldik geçtik , apaçileri yıkıp geldik , mutantları ezip geldik , kurt adam ve vampirleri tepeleyip geldik çok şükür bugünlere geldik.
Durumu anlattığımda değerli aile efradımın gözleri doldu kimisinin gözyaşları sel oldu kimisinin yüreği yandı kor oldu.
Kimisinin eli ayağı titredi ( sonradan şekerleri düşmüş benden değil ondanmış meğer:D )
Yakın dostlarım tebrik etti kahvedekiler helal be dedi.Bizim çöpten beslenen sokak kedileri pati salladı , kargalar gak gak gakladı.
Petranyus bile aradı gereğini söyledi.( Şimdi burada paylaşmayayım kutlama yapacağından bahsetti.)
Evet başarı çok çalışmayla geliyor.Başarmak için yazmak yazmak için eğitim almak gerekir.Mesaj yazma temel eğitimi konusunda üniversitelerin lisans proğramları açılacağını yazıyordu gazetelerde yandan ve candan gazetelerde.
Bu kişisel başarı hikayesinden çıkartılacak kıssadan hisse.
Aklınıza mukayyet olun...:Ğ:Ğ:Ğ:D

Emeği geçen bütün dostlara çok teşekkür ederiz.
Müthiş bir paylaşım yine
Paylaşımda kalite çıtasının zirvelerinden.
Saygılarımızla.
 

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
12,048
318,475
Assad üstadımıza paylaşım için teşekkür ederim.

abolardis üstadım harika yorumlarınıza bayılıyorum.

Sizin gibi güzel yorumlar yapmak için kaç fırın ekmek yemem lazım...:Ğ
 
Üst