![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2790493
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Paylaşıma devam... Serinin 6. kitabı... Tüm gönül dostlarına saygılarımla... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Gulyabani tarafından (17.Eylül.2012 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Körler, sağırlar,
birbirbirini ağırlar durumu olmasın diyorum, bekliyorum, ı-ıh, kimsede tepki yok oturup ben yazıyorum. Teşekkür ederim dostum. Gerçekten hiç boş durmuyorsun. Aman kendine dikkat et, çok yorucu bir iş. Erken yorulma ve sıkılma.. Daha bize lazımsın.. Kendine iyi bak. Teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 13.Aralık.2009
•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
![]()
Ne yapalım sevgili savok, isteyen istediğini düşünsün ben yine edeyim teşekkürümü, bakunin üstadın dediği gibi sanırım, öyle sindirilmiş ki insanlar, sanki birşey yazarsam tepki alırım diye korkuyor. Yazın kardeşim korkmayın burada kimseyi ezdirmeyiz. Burası başka yerlere benzemiyor, rütbe, şan, şöhret, vip, zip yok(rar var
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() Al sana benden bir cevap
bakalım gülecek misin? ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2790493
•Rep Seviyesi :
![]() Körler, sağırlar, birbirbirini ağırlar durumu olmasın diyorum, bekliyorum, ı-ıh, kimsede tepki yok oturup ben yazıyorum. Teşekkür ederim dostum. Gerçekten hiç boş durmuyorsun. Aman kendine dikkat et, çok yorucu bir iş. Erken yorulma ve sıkılma.. Daha bize lazımsın.. Kendine iyi bak. Teşekkürler. Maalesef "körler-sağırlar" misali doğru gibi... Bununla birlikte sizin ve sizler gibi dostların mesajları; verilen emeğin nezaket karşılığı olarak; benim mentalitem ve kişilik özelliklerim içerisinde önemli yer tutuyor. Dedim ya mentalite bu; bir tek kelime biz emek verenler için çok olmasa gerek diye düşünüyorum ve bundan kaçınılmasını ya da buna üşenilmesini anlamam mümkün değil. Neyse, yine maalesef ben de bu yanlışa alışmaya çalışıyor ve umursamamaya çalışıyorum. Körler sağırlar ve deliler biribirimize yeteriz. Herkes yerinde sağ olsun... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 27.Nisan.2009
•Rep Puanı : 123989
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben ağırlamaya akşam katılamadım, olsun varsın, katılanların gerçek sayısı rapidin istatistiklerinde belli, tek bir kitap taramaya kalkışanın bu emeği es geçemeyeceğini düşünüyorum, yani biz damdan düşenler birbirimiz daha iyi anlıyoruz. Ellerine sağlık sarkomer, teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 17.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 5111
•Rep Seviyesi :
![]()
teşekkürler. rapid linki silinmiş.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
![]()
Link yenilendi.
Sarkomer hocama teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ekim.2009
•Rep Puanı : 11318
•Rep Seviyesi :
![]()
İyi akşamlar.Verilen emekler için teşekkürler.
Linkten " Çelik Bilek Teksas Meydan Gazetesi Eki Sayı 06 - Bataktaki Adam " isimli macera çıkıyor.Bir kontrol edebilirmisiniz? İyi akşamlar.... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Temmuz.2017
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok çok sağolun. Bu üşenmek ya da yazmamak olarak algılamayın bazen alıyorum ama yazamıyorum bir sorun çıkıyor ama bilin ki daima gönlümde saygımı ve size olan minnetimi duruyor.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çelik Bilek Teksas Meydan Gazetesi Eki Sayı 04 - Tuzak | sarkomer | Teksas Gazete Ekleri | 10 | 04.Aralık.2020 13:49 |
Çelik Bilek Teksas Meydan Gazetesi Eki Sayı 03 - Kazazede | sarkomer | Teksas Gazete Ekleri | 10 | 19.Mart.2020 14:31 |
Çelik Bilek Teksas Meydan Gazetesi Eki Sayı 02 - Esir Prenses | savok | Teksas Gazete Ekleri | 7 | 31.Temmuz.2011 12:05 |
Çelik Bilek Teksas Meydan Gazetesi Eki Sayı 06 - Soyguncular | savok | Teksas Gazete Ekleri | 5 | 02.Ekim.2010 12:24 |
Çelik Bilek Teksas Meydan Gazetesi Eki Sayı 01 - Peçeli Kadın | savok | Teksas Gazete Ekleri | 5 | 18.Mayıs.2010 21:40 |