Çelik Bilek Teksas Meydan Gazetesi Eki Sayı 06 - Takip

Çelik Bilek Teksas Meydan Gazetesi Eki Sayı 06 - Takip

Teksas Gazete Ekleri

Like Tree12Likes
  • 12 Post By sarkomer

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 05.Haziran.2010, 00:49   #1
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2790493
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
Yeni Çelik Bilek Teksas Meydan Gazetesi Eki Sayı 06 - Takip

Paylaşıma devam...
Serinin 6. kitabı...
Tüm gönül dostlarına saygılarımla...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
murtaza5, Bayram, R.Türkmen ve 9 kişi bunu beğendi.

Konu Gulyabani tarafından (17.Eylül.2012 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.
sarkomer isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Haziran.2010, 01:05   #2
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Körler, sağırlar,
birbirbirini ağırlar durumu olmasın diyorum,
bekliyorum,
ı-ıh,
kimsede tepki yok
oturup ben yazıyorum.
Teşekkür ederim dostum.
Gerçekten hiç boş durmuyorsun.
Aman kendine dikkat et,
çok yorucu bir iş.
Erken yorulma ve sıkılma..
Daha bize lazımsın..
Kendine iyi bak.
Teşekkürler.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Haziran.2010, 01:18   #3
Aktif Üye

bortecinefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
bortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond reputebortecinefb has a reputation beyond repute
Ne yapalım sevgili savok, isteyen istediğini düşünsün ben yine edeyim teşekkürümü, bakunin üstadın dediği gibi sanırım, öyle sindirilmiş ki insanlar, sanki birşey yazarsam tepki alırım diye korkuyor. Yazın kardeşim korkmayın burada kimseyi ezdirmeyiz. Burası başka yerlere benzemiyor, rütbe, şan, şöhret, vip, zip yok(rar var ). Gönülden verilen bazı şeylere gönülden yazılacak bir kaç kelam kişiyi olumlu yönde etkiler, o yüzden ben elimden geldiğince yorum ve teşekkür yazmaya devam edeceğim varsın körler sağırlar birbirlerini ağırlasın...

Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacak
FENERBAHÇE

bortecinefb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Haziran.2010, 01:25   #4
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Al sana benden bir cevap
bakalım gülecek misin?
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Haziran.2010, 01:27   #5
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2790493
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
Alıntı: savok´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Körler, sağırlar,
birbirbirini ağırlar durumu olmasın diyorum,
bekliyorum,
ı-ıh,
kimsede tepki yok
oturup ben yazıyorum.
Teşekkür ederim dostum.
Gerçekten hiç boş durmuyorsun.
Aman kendine dikkat et,
çok yorucu bir iş.
Erken yorulma ve sıkılma..
Daha bize lazımsın..
Kendine iyi bak.
Teşekkürler.

Maalesef "körler-sağırlar" misali doğru gibi...
Bununla birlikte sizin ve sizler gibi dostların mesajları; verilen emeğin nezaket karşılığı olarak; benim mentalitem ve kişilik özelliklerim içerisinde önemli yer tutuyor.
Dedim ya mentalite bu; bir tek kelime biz emek verenler için çok olmasa gerek diye düşünüyorum ve bundan kaçınılmasını ya da buna üşenilmesini anlamam mümkün değil.
Neyse, yine maalesef ben de bu yanlışa alışmaya çalışıyor ve umursamamaya çalışıyorum.
Körler sağırlar ve deliler biribirimize yeteriz. Herkes yerinde sağ olsun...
sarkomer isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Haziran.2010, 09:08   #6
Süper Üye

Kroker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 123989
•Rep Seviyesi :
Kroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond repute
Ben ağırlamaya akşam katılamadım, olsun varsın, katılanların gerçek sayısı rapidin istatistiklerinde belli, tek bir kitap taramaya kalkışanın bu emeği es geçemeyeceğini düşünüyorum, yani biz damdan düşenler birbirimiz daha iyi anlıyoruz. Ellerine sağlık sarkomer, teşekkür ederim.
Kroker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Kasım.2011, 23:39   #7
Aktif Üye

Stres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5111
•Rep Seviyesi :
Stres has a reputation beyond reputeStres has a reputation beyond reputeStres has a reputation beyond reputeStres has a reputation beyond reputeStres has a reputation beyond reputeStres has a reputation beyond reputeStres has a reputation beyond reputeStres has a reputation beyond reputeStres has a reputation beyond reputeStres has a reputation beyond reputeStres has a reputation beyond repute
teşekkürler. rapid linki silinmiş.
Stres isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Eylül.2012, 00:56   #8
Yönetici

Gulyabani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
Gulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond repute
Link yenilendi.

Sarkomer hocama teşekkür ederim.
Gulyabani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Eylül.2012, 21:40   #9
Süper Üye

kmltuncer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 11318
•Rep Seviyesi :
kmltuncer has a reputation beyond reputekmltuncer has a reputation beyond reputekmltuncer has a reputation beyond reputekmltuncer has a reputation beyond reputekmltuncer has a reputation beyond reputekmltuncer has a reputation beyond reputekmltuncer has a reputation beyond reputekmltuncer has a reputation beyond reputekmltuncer has a reputation beyond reputekmltuncer has a reputation beyond reputekmltuncer has a reputation beyond repute
İyi akşamlar.Verilen emekler için teşekkürler.
Linkten " Çelik Bilek Teksas Meydan Gazetesi Eki Sayı 06 - Bataktaki Adam " isimli macera çıkıyor.Bir kontrol edebilirmisiniz?
İyi akşamlar....
kmltuncer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Temmuz.2017, 17:40   #10
Yeni Üye

TomandTeks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
TomandTeks is on a distinguished road
Çok çok sağolun. Bu üşenmek ya da yazmamak olarak algılamayın bazen alıyorum ama yazamıyorum bir sorun çıkıyor ama bilin ki daima gönlümde saygımı ve size olan minnetimi duruyor.
TomandTeks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil