![]() |
#1 |
Süper Üye |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ertuğrul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Göksel C. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] palio68&ozanbaris [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teksas Aksoy Yayıncılık Koleksiyoncular İçin Orijinal Altın Sayı 02 - Kahraman Çelik Blek Güncelleme için Colinmccay'a teşekkürler. Konu direnc11 tarafından (28.Eylül.2014 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: 3. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Ocak.2010
•Rep Puanı : 69402
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çok teşekkür ederim, Paylaşımlarınız arttıkça bizi çok sevindiriyorsunuz
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]()
Eksiklerin en kısa sürede kapanması istenecek bir seride daha. Paylaşımlara, listeye teşekkür bu arada.
Konu Hones tarafından (21.Mart.2010 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 09.Eylül.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Elıne saglık
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
![]()
Kardeşlerim bir soru;
Teksas Aksoy Yayıncılık Koleksiyoncular İçin Orijinal Altın Sayı 01 - Vatansever Çelik Blek Benim aksoy yayını teksaslarda, hangi kitapta ne var yok gibi bilgim yok. Yukarda adını verdiğim kitaptaki maceralarla,aksoyun mevcutta var olan diğer kitaplarındaki maceralar aynımı? Farklımı? Şayet farklı ise bu kitap bende var. Ancak aynı maceralar ise kitap okunurken yarım açılıp okundu koleksiyon amacıyla tutuyorum.Var olan maceralar için tarayıcıya yatırmıyayım. Bu konuda bilgilendirmenizi bekliyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]() Kardeşlerim bir soru; Teksas Aksoy Yayıncılık Koleksiyoncular İçin Orijinal Altın Sayı 01 - Vatansever Çelik Blek Benim aksoy yayını teksaslarda, hangi kitapta ne var yok gibi bilgim yok. Yukarda adını verdiğim kitaptaki maceralarla,aksoyun mevcutta var olan diğer kitaplarındaki maceralar aynımı? Farklımı? Şayet farklı ise bu kitap bende var. Ancak aynı maceralar ise kitap okunurken yarım açılıp okundu koleksiyon amacıyla tutuyorum.Var olan maceralar için tarayıcıya yatırmıyayım. Bu konuda bilgilendirmenizi bekliyorum. Konuya açıklık getirebilecek arkadaşların yardımı ricamızdır. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
![]()
Colinmccay kardeşim,
En iyisi bir kaç tane indirip bakayım. Ek yazı; Demiştim fakat bu konu benim içinden çıkacağım gibi bişey değil.Teksas işi çok karmaşık.her yayın evi kendine göre bölümlemiş kendine göre isimlendirmiş.İçinden çıkamadım bu konuyu iptal ettim.Ancak tabi bulunamıyan maceralar içeriyorsa, arkadaşlar isterlerse taramaya çalışırım. . Konu Cellatbey tarafından (16.Mayıs.2010 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek yazı |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 03.Temmuz.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
hiç bir derhgiyi indiremdim.hata veriyor.Saygılarımla
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Kasım.2012
•Rep Puanı : 139590
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize sağlık.
Emekleriniz için teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Kasım.2012
•Rep Puanı : 139590
•Rep Seviyesi :
![]()
Emek veren tüm dostlara teşekkürler....
Ellerinize sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
aksoy, aylık, liste, sıralı, teksas |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Arka Bahçe Yayıncılık Sıralı Listeler | Colinmccay | Arka Bahçe Yayıncılık | 29 | 29.Nisan.2023 23:45 |
Tommiks Aksoy Yayıncılık Sıralı Listeler | mert26 | Tommiks Aksoy Yayıncılık | 19 | 27.Ocak.2023 18:06 |
Çelik Blek Teksas Tay Yayınları Sıralı Listeler | @serkan@ | Teksas Tay Yayınları | 57 | 31.Ağustos.2022 18:00 |
Zagor AD-DE Yayınları Sıralı Liste | @serkan@ | Zagor AD-DE Yayınları | 42 | 02.Şubat.2021 19:14 |
Teksas Ceylan Yayınları Sıralı Listeler | Colinmccay | Teksas Ceylan Yayınları | 12 | 03.Haziran.2010 00:02 |