Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sayı 131 - Teks'in Tuzağı

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
36,767
İstanbul
Bu sayıyı bozan dostumuza hediye etmek istiyorum. İnanılmaz sayıda karşılıksız paylaşımın altında imzası olan dostumuzun dün başka bir başlıkta yer alan haklı serzenişine bir yanıt değil bu küçük hediye, daha çok gecikmiş bir teşekkür. Kısa süre öncesine kadar sessiz çoğunluğun bir parçası olan ben, nasıl hep almaktan rahatsız oluyorduysam ve bir gün paylaşmaya başlamışsam, pekçok arkadaşımızın da zaman içerisinde aynı şeyi yapacağına inanıyorum. Uygun zaman herkes için farklı olabilir ama ben inanıyorum ve umutluyum. Emeklerinizin karşılığı ödenemez değerli dostum ama benden tüm emekleriniz, tüm paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler!


file






 
Son düzenleme:

neco50

Süper Üye
11 May 2010
2,731
1,872
Güzel bir konuyadeğınmişsin dostum. Maalesef tüm arkadaşlar aynı duyarlılığı göstermiyorlar. Belki teşekkür etmek zor birşey değil ama elleri klavyeye gitmiyor arkadaşların. Belki medeni cesaretleri yok.
Ama yinede moralimizi bozmaya gerek yok. Çizgiroman işi paylaşım işidir zaten. Hele ÇİZGİDİYARI paylaşımdan yana olanların toplandığı bir yer.

Paylaştığın Teks'in bu sayısı için çok teşekkür ederim. Tam bir ara taşı. Cuk diye oturdu. Kaldı 5 eksik. Ellerin dert görmesin Sağol varol.
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,310
49,916
NeverLand
İşaret ettiğin nokta çok doğru bir nokta dostum.
bozan da çok haklı tabi ki serzenişinde.
Ancak ben de senin gibi insanların er ya da geç kendilerini sorgulamaya başlayacaklarına inananlardanım.
Beş kişi için bile olsa ben tüm arşivimi paylaşacağım.
Siz ve sizin gibi dostları mutlu ettiğini bilmek düşüncesi yeterli bir sebep benim açımdan.
Çok teşekkürler paylaştığın için.
 

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,187
Bozan kardeşimin değindiği konu, insanlarımızın vurdum duymazlığını ortaya koyması kapsamında naçizane şahsımı da üzen ve zaman zaman dile getirdiğim ve "bozan" kardeşimin siteminde haklı olduğu bir konu ve yerden göğe kadar da haklı.
Saatlerce yazıcı başında beli ağrıyarak, sırtı tutularak, yer yer çocuklarını ihmal ederek, ömründen zaman ayırarak bu forumda paylaşım yapanın ne çıkarı var?. Bir çıkar varsa ben de bileyim. Zira bugüne kadar çok sayıda kitap taramama ve paylaşıma açmama rağmen böyle bir şey ne duydum, ne de hissettim.. Öyleyse neden paylaşım yapılıyor ve sunuluyor? Cevabı basit! Nedeni, sunmaktan huzur duyan gönüller var, almaktan huzur duyan gönüller var, sunmak isteyip de çeşitli neden ve imkansızlıklardan sunamayan halis gönüller var, alıp ta kaçan ve bundan haz duyan gönüller de var.
Her zamanki gibi "paylaşıma devam" diyorum ve bir gün klavyenin başında iken bir kelimelik nezaket ifadesini kullanan insanların çok daha fazla sayıda olacağına inanıyorum.
Size de bu harika ara taşından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılarımla...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

atikos35

Onursal Üye
3 Ağu 2009
561
11,712
Bu sitenin emektarlarına ne kadar teşekür etsek azdır.
Direnç11 sağol varol
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,845
137,149
Böyle değerli paylaşımlarla seni görmek çok güzel,yine harika bir kitap,eline sağlık teşekkürler
 

ebamert

Yeni Üye
23 Ara 2009
74
83
dostum sana katılıyorum, zaman zaman ortaya çıkıp katkı sağayarak teşekkür etme güdülerimiz günlük uğraşlar arasında erise de bir gün mutlaka katkı koyarak teşekkür edeceğime inanıyorum
sevgiler..
 

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,784
4,405
Hem bu harika paylasim icin hemde her firsatta bu essiz forumun karsiliksiz paylasim felsefesini bu kadar samimi bir sekilde anlatan dostlara cok tesekkür ediyorum.. aslinda ben cok az seyden gurur duyarim ..ama burda olmakdan ve forumun tekelcilige karsi verdigi mücadelede azda olsa benimde payim oldugunu düsünüp gercekten gururlaniyorum.. iyiki varsiniz arkadaslar..
 

Cellatbey

Aktif Üye
7 May 2010
336
235
Söylenecek çok şey var.Fakat nacizane ne kültür birikimim nede kabiliyetim malesef buna yetmiyor.
Sizler gibi paylaşım ruhuna sahip olan dostlara.Sağlık sıhhat,neşe,mutluluk içinde,hatasız, kazasız,belasız, tüm iyiliklerin sizlerle olduğu uzun bir ömür dilerim.

Sağolun varolun.
 

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,945
23,744
Kıbrıs
czeybek nezdinde forumumuz yeni bir Teks "fan'ı" kazandı.186'lık seri iyidir.Teks'in
ilk çizim maceralarını da içerir.Ardından Karakoç fasikül serileri ile devam edersiniz...
 
Üst