Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sayı 032 - İskeletler Vadisi

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,680
2s7gocn.jpg


31. Sayıda Navajos topraklarında içki kaçakçılığı yapan tüccarlarla kapışan Teks'in bilmediği bir şey vardı. Bu basit bir içki kaçakçılığından ibaret değildi. Navajos topraklarında gizlenen büyük bir hazinenin peşinde olan iki aç gözlü tüccar planlarına engel olarak gördükleri Teks, Kit Carson ve Tiger Jack'i ortadan kaldırma planları yapıyorlardı. Bakalım bu planlar nasıl sonuç verecek?
(Bu maceranın son bir kaç sayfası 33. sayıya bırakılmıştı. Ama sadece bir kaç sayfa olması yüzünden ben bu sayıya eklemeyi uygun gördüm. Yani orijinal yayında macera bitmiyordu ama bu taramada ben bitirdim. İsteyen dostlar 33'ün başına da ekleyeceğim bu sayfaları orijinal olması bakımından silebilirler.):cool:

Keyifli Okumalar:



 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,851
137,151
Teks'in özellikle 186 ve 69 luk serisine kimsenin hayır deme şansı yok, paylaşım ve emeklerin için teşekkürler dostum,devamını heyacanla beklemedeyim,sağol
 

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,680
Teşekkürler dostum. Gerçi bilsem 100. mesaj olarak daha başka bir şey düşünürdüm. Ama olsun, Teks de iyidir.:cool:
 

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,742
2,225
Bu maceranın son bir kaç sayfası 33. sayıya bırakılmıştı. Ama sadece bir kaç sayfa olması yüzünden ben bu sayıya eklemeyi uygun gördüm. Yani orijinal yayında macera bitmiyordu ama bu taramada ben bitirdim. İsteyen dostlar 33'ün başına da ekleyeceğim bu sayfaları orijinal olması bakımından silebilirler.

Bayıldım bu fikre, devamı gelmeyen maceralar benim kabusum olmuştur hep, bir de devamı bulunmazsa o macerayı okumak bile istemiyorum. Bu şekilde paylaştığın için ayrıca teşekkür ediyorum, ellerine sağlık.
 

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
972
1,164
Bayıldım bu fikre, devamı gelmeyen maceralar benim kabusum olmuştur hep, bir de devamı bulunmazsa o macerayı okumak bile istemiyorum. Bu şekilde paylaştığın için ayrıca teşekkür ediyorum, ellerine sağlık.

Aynen katılıyorum.Zaten 33. sayının başındada olması 33. sayının orjinalliğini bozmayacağı için sorun yok.Gerçekten güzel bir fikir.
Ayrıca merak ettiğim bir konu var.Kitap özetlerini nasıl yazıyorsun.Mutlaka daha önce okumuşsundur ama bu kadar kitabı hatırlayıp özet yazmak mümkün görünmüyor(en azından benim için) o yüzden taramadan önce kitabı tekrar mı okuyorsun?:)
 

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,680
Dostum tarama sırasında sayfaları çevirirken şöyle bir göz atıp hatırlama fırsatı buluyorum. Ayrıca ben edebiyat öğretmeni olduğumdan zaten kitap özetlemek işten bile değil benim için. Emin ol zevkle yapıyorum. Ayrıca bu şekilde paylaşım işinde bir çığır açtığımı da düşünüyorum doğrusunu ararsan. Haksız mıyım?:cool:
 

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
972
1,164
Valla Dostum uzun zamandır bu işlerin içinde olan biri olarak Senin kadar güzel yapamasalarda bu özet işinin daha önce yapıldığını görmüştüm.
Ama maceranın sonunu bir sonraki kitaptan tamamlamak gibi güzel bir fikir tamamiyle sana özgü diyebilirim.Yeni özgün fikirlerinin takipcisiyim.:)
 

Cellatbey

Aktif Üye
7 May 2010
336
235
Mükemmel düşünce,devamı olmayan macera olduğunda hakikaten bir kabus oluyor yıllardır,Çetin karakoç ciltlerinin 49 uncu cildini arar dururum.artık altın sayıları oğlak yayıncılık devam ettirirse ümidim altın sayılarda tamamlamak.Fakat heralde yanılmıyorsam 300 kusuruncu sayılara kadar devam etmek zorunda kalacağım.(Evet yanlış anlamadınız,sırf Çetin karakoçun 49 uncu cildi için altın sayıları tamamlayacağım)

:) Delilikmidir bilmem :)

.
 
Üst